Hvala curke na podrsci ❤️
MTB ma bit ce to sve dobro kod tebe, vidim ja 😉
Evo ove Dade opet s polemikama. 😂😂 Te crte na testovima imaju ogranicenje nakon kojeg ne mogu biti vise crvenije, plavlje kako god zelis. Hoces da ti ja popiskim jedan test da usporedis, moja beta je trenutno oko 200 000? 😂😂 Bit ces gora nego ja u trudnoci, vec te vidim 🤪
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
oharascarlett14@gmail.com
Betuše, sretno danas!!
BAJO1, mislim na tebeMtb❤️❤️🤗Evomene s pregleda .
Opet neka bakterijica u urinu sad sam na kalavocinu no dobro.
Uzet bris za streptokok . Za dva tjedna opet pregled . Oko 2500 kg imamo. Eh zatvorena skroz doli i rekao da neviruje d a cu prije termina rodit
😍😍😍 velika je to curaa 🥰 Moj je nekidan na 30+5 imao 1590 gr, rekla mi je ako nastavi da ce bit manja beba, od cca 3 kg. Malo mi cudno s obzirom da mu je mama imala 4.5, doduse, tata mu imao 3ipo, al ja racunan da mora po meni bit 🤣 Baaajo, jooos malooooo 👏🏻👏🏻👏🏻 blage ti se.
Ma bitno da je živ i zdrav,❤️ali nece ni moja imat puno više od 3 kg (kcer sam prvu rodila s 3150 i 47 dugu) tako da odstupanja od ultrazvuka i realnog znaju bit i do 400g
Ma da, al malo je zastrasujuce/fasinantno da bi u sljedeca dva miseca trebao dobiti onoliko koliko je dobio u prethodnih 7 miseci. Malo san ogorčena ovih dana jer san u bolovima, pa onda samo razmisljam sta ce bit za par tjedana kad se udeblja jos toliko. Gegan se ko pingvin i ova slika me najbolje opisuje:
https://ibb.co/pXHrp8M
---
Tiki, želim ti što više strpljenja, sad (po meni) se nalazis u najgorem razdoblju trudnoce, stalno ces strahovat, al kad se bebica počne javljat, bit ce lakse. 🧡🌸🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evo ove Dade opet s polemikama. 😂😂 Te crte na testovima imaju ogranicenje nakon kojeg ne mogu biti vise crvenije, plavlje kako god zelis. Hoces da ti ja popiskim jedan test da usporedis, moja beta je trenutno oko 200 000? 😂😂 Bit ces gora nego ja u trudnoci, vec te vidim 🤪
možeeeee, daj popiški , samo da se riješim tog dvoumljenja
endometrioza
jadan MM . već ga sad izluđujem hahahah . danas sam skoro povratila na bananu, a obožavam banane, kupio mi je 3 kg jer zna koliko ih volim , a ja ...koda sam govno u usta stavila ,ne valja mi banana , pa ljudi moji samnom više
a siseeee , cure moje pa imam osjećaj da će otpasti , dobila sam i prišt...inače mi je danas dan kada bi trebala stići vještica M...... i evo štrikam džemper
endometrioza
Curke, jel ide Utrogestan samo na recept ili se moze i kupit?
Mozes ga i kupiti,cca 40ak kuna dode
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Evo ove Dade opet s polemikama. 😂😂 Te crte na testovima imaju ogranicenje nakon kojeg ne mogu biti vise crvenije, plavlje kako god zelis. Hoces da ti ja popiskim jedan test da usporedis, moja beta je trenutno oko 200 000? 😂😂 Bit ces gora nego ja u trudnoci, vec te vidim 🤪jadan MM . već ga sad izluđujem hahahah . danas sam skoro povratila na bananu, a obožavam banane, kupio mi je 3 kg jer zna koliko ih volim , a ja …koda sam govno u usta stavila ,ne valja mi banana , pa ljudi moji samnom više
a siseeee , cure moje pa imam osjećaj da će otpasti , dobila sam i prišt…inače mi je danas dan kada bi trebala stići vještica M…… i evo štrikam džemper
Suosjećam oko banana,obozavam ih,inace ih s nutelom jedem i neku dan uzela jednu da cu pojest,cim sam ju Ogulila mi se digao zeludaac 🤦 i probala opet nakon par dana ista stvar, ali ovaj put cim sam ju u ruke uzela, nisam ju ni gulila a taaaako voliiiiiiim banane 🤣🤣🤣🤣
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Hahahah jeste lude.. već vidim, par dana nakon FET-a cure idu banane mirisati da vide jel upalilo 😂😂😂😂
Do sad su po Ruskinom iskustvu molile Boga da dobiju proljev usred noći a sad i ovo...
Jel nema neki simptom fin, onako ja došla na bankomat a ono 5 tisuća kuna više na računu, odmah sam znala da sam trudna 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Woman name wow, strog dr. Tako treba!
Sara ahahah slika 😂
Hahahah jeste lude.. već vidim, par dana nakon FET-a cure idu banane mirisati da vide jel upalilo 😂😂😂😂
Do sad su po Ruskinomiskustvu molile Boga da dobiju proljev usred noći a sad i ovo…
Jel nema neki simptom fin, onako ja došla na bankomat a ono 5 tisuća kuna više na računu, odmah sam znala da sam trudna 😂
Pi tom simptomu ja nikad ne bi bila T 😭
Do sad su po Ruskinomiskustvu molile Boga da dobiju proljev usred noći a sad i ovo…
voljela bih ovaj tvoj novi simptom , ne zvuči loše...
Ovo za proljev nisam znala, promaklo mi ili nisam još bila tu baš aktivna, ali eto samo da kažem da sam sinoć bila ko grlica
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji