cure moja beta danas samo 100!????
A jebemu miša ja sam bila uvjerena da se bar jedna primila... ☹️☹️☹️ I kako onda ne biti u strahu. Tvoja beta nije bila mala i nije puno manja od moje... Bez obzira što si vraćala 3 a ja 1... Strah se potpuno normalan za sve nas...
Drži se i slobodno isplači, doći će drugi put 🙏❤️❤️
endometrioza
Drage moje cure, da javim ne tako lijepe vijesti 😔 moja beta je 1,2 😭
Baš sam tužna, razočarana, ne mogu vam opisati koje mi misli i emocije nadolaze iz minuta u minut . Ali znam da će sutra biti bolje 💪🏼💪🏼💪🏼 Neću puno da kukam, idemo dalje . Ja ne odustajem .
Za sada je odluka da mjenjamo kliniku , jer u ovoj više nemam smrzlića a iskrena da budem nekako mi više i ne daju nadu oni kao klinika .
Svim ostalim punoooo sreće ❤️❤️❤️❤️
Čitam vas i dalje, navijam za svaku pojedinačno 🍀🤞🏼
A ja kada odlučim ispočetka pišem
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
pojma nemam...šta se moglo ujeb... u dva dana sad me zvao dr i rekao da ne možemo znati šta je da moram raditi u srijedu i onda ćemo znati jel je il nije, ..terapiju moram nastaviti.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
A jao 😔😪😪😪 bas mi je zao... bas, bas...
A jel postoji ikakva sansa da su neki malci odustali pa da zato sporije raste?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
😢
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Ela skupi snage za novi pocetak. Do tada, odmori. Grlimo te i ljubimo.
VT xrzimo fige da u srijedu bude bolja!!!
oharascarlett14@gmail.com
ANKSIMORON meni 2,65 zadnji nalazi ali mi mpo dok nis nije spominjala (budem ju direkt pitala drugi put )….ma joj tocno to sto kazes ja stalno nes uzimam sad kak pijem i antibiotik zbog e. coli i probiotike uz to svih par sati uzimam nes…kuhinja mi izgleda kao kuhinje od amerikanaca na filmovima- umjesto začina 10 kutijica tableta -.- i pored kreveta imam casu s tabletama -jutros bas gledam kao neka bakica…ne sviđa mi se ta kolicina dodataka pogotovo sta sam uvijek imala odbojnost prema dodacima kao ako jedes raznovrsno sve je ok ali eto ipak nije hhhhh
Magnolia išla sam provjeriti tsh mi je 1,4 to je ok onda
E bas tako... ni meni nista nije nitko rekao za to... cim je to u granicama nitko ti od njih nece dati nesto na preporuku... hoce ali rijetki... a sto se tice tableta uzas... ista stvar... a vidljivo je i da sam imala 3 postupka bez iceg... ali jbg... idem sad napraviti sve u mojoj moci da se ipak poboljsaju nalazi... vidjeti cemo na sljed postupku...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Drage moje cure, da javim ne tako lijepe vijesti 😔 moja beta je 1,2 😭
Baš sam tužna, razočarana, ne mogu vam opisati koje mi misli i emocije nadolaze iz minuta u minut . Ali znam da će sutra biti bolje 💪🏼💪🏼💪🏼 Neću puno da kukam, idemo dalje . Ja ne odustajem .
Za sada je odluka da mjenjamo kliniku , jer u ovoj više nemam smrzlića a iskrena da budem nekako mi više i ne daju nadu oni kao klinika .
Svim ostalim punoooo sreće ❤️❤️❤️❤️
Čitam vas i dalje, navijam za svaku pojedinačno 🍀🤞🏼
A ja kada odlučim ispočetka pišem
Jako
Mi je žao 😢☹️
da, odmori se i isplaci, rekuperaj i u nove pobjede.
Susjecam 💔
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
MTB hvala na odgovoru, sutra ću opet pokušati pisnuti. Hvala ti šta sve vidiš i na sve odgovoriš 😘😍
💃41, 🤺 40
Samo da napisem, znaci isla sam izvadit tsh koji je 4,9😱😱😱😱😱, povecana mi je doza euth. I dr misli da mi je prolaktin zbog toga visok. Inace vec imam dg. stresom iscrpljene stitnjače i to je kao text book sign tsh+prl poviseni. Nadam se da je samo to, da nisu ti tumori hipofize.🥴🥴🥴🥴🥴
Hm.. A kako to mozes provjeriti da budes ziher? Uzv?
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji