Nika nažalost vrlo moguće da je biokemijska, ali kako su ti cure rekle i ne treba biti. Vidjet ćeš u srijedu, držim fige🤞
Tiki ma vjerujem da si u strahu, ja koja hvala Bogu, nisam imala loše iskustvo prije sam stalno u nekom strahu i čekam 3.tromjesecje ko ozebli sunce, a mogu misliti kako je tebi. Ali nema baš nikakvih naznaka da bi se to moglo ponoviti i za sad sve ide kako treba. Bit će sve u redu, jedino ćeš se malo napatiti psihički do 3.tromjesecja....
Rita7 iz Zga sam, zaletili smo se samo na romantičan vikend. Možda jednom u penziji preselimo negdje na more 🤔😍
Ina (valjda sam potrefila nick) vjerojatno ti neće prepisat DHEAu jer je u hrv ni nema za kupiti /preuzeti. Možeš jedino iz vana (iHerb npr) naručiti, tako sam ja.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Samo da napisem, znaci isla sam izvadit tsh koji je 4,9😱😱😱😱😱, povecana mi je doza euth. I dr misli da mi je prolaktin zbog toga visok. Inace vec imam dg. stresom iscrpljene stitnjače i to je kao text book sign tsh+prl poviseni. Nadam se da je samo to, da nisu ti tumori hipofize.🥴🥴🥴🥴🥴
Curke, jel ide Utrogestan samo na recept ili se moze i kupit?
Mozes ga i kupiti,cca 40ak kuna dode
Tenk juuu
😘
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Hahahah jeste lude.. već vidim, par dana nakon FET-a cure idu banane mirisati da vide jel upalilo 😂😂😂😂
Do sad su po Ruskinomiskustvu molile Boga da dobiju proljev usred noći a sad i ovo…
Jel nema neki simptom fin, onako ja došla na bankomat a ono 5 tisuća kuna više na računu, odmah sam znala da sam trudna 😂
Hahaha samo se ti rugaju,vidjet cemo tebe i tvoje banane kad budes trudna uskoro 🤣 bit Ce ti to tako jer si nam se rugala 🤣
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Hahahah jeste lude.. već vidim, par dana nakon FET-a cure idu banane mirisati da vide jel upalilo 😂😂😂😂
Do sad su po Ruskinomiskustvu molile Boga da dobiju proljev usred noći a sad i ovo…
Jel nema neki simptom fin, onako ja došla na bankomat a ono 5 tisuća kuna više na računu, odmah sam znala da sam trudna 😂
Hahaha samo se ti rugaju,vidjet cemo tebe i tvoje banane kad budes trudna uskoro 🤣 bit Ce ti to tako jer si nam se rugala 🤣
Idem ih odmah pomirisati za svaki slučaj 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nika nažalost vrlo moguće da je biokemijska, ali kako su ti cure rekle i ne treba biti. Vidjet ćeš u srijedu, držim fige🤞
Tiki ma vjerujem da si u strahu, ja koja hvala Bogu, nisam imala loše iskustvo prije sam stalno u nekom strahu i čekam 3.tromjesecje ko ozebli sunce, a mogu misliti kako je tebi. Ali nema baš nikakvih naznaka da bi se to moglo ponoviti i za sad sve ide kako treba. Bit će sve u redu, jedino ćeš se malo napatiti psihički do 3.tromjesecja….
Rita7 iz Zga sam, zaletili smo se samo na romantičan vikend. Možda jednom u penziji preselimo negdje na more 🤔😍
Ina (valjda sam potrefila nick) vjerojatno ti neće prepisat DHEAu jer je u hrv ni nema za kupiti /preuzeti. Možeš jedino iz vana (iHerb npr) naručiti, tako sam ja.
Jeli taj iherb pouzdana stranica zbog placanja kreditnom karticom? I dali ti naplate carinu.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Uff, baš sad nemam banane.. Ali evo kuk me boli, zar nije netko to pisao kao simptom? 😅
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tiki ma vjerujem da si u strahu, ja koja hvala Bogu, nisam imala loše iskustvo prije sam stalno u nekom strahu i čekam 3.tromjesecje ko ozebli sunce, a mogu misliti kako je tebi. Ali nema baš nikakvih naznaka da bi se to moglo ponoviti i za sad sve ide kako treba. Bit će sve u redu, jedino ćeš se malo napatiti psihički do 3.tromjesecja….
Jeli taj iherb pouzdana stranica zbog placanja kreditnom karticom? I dali ti naplate carinu.
Pouzdana je stranica, a carinu naplate u nekim većim iznosima. Do 20 eura ne naplate ni pdv. Ja za DHEA nisam ništa morala doplatit, al kad sam naručivala puno toga, onda sam morala nekih 100 kn platiti hp-u.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
13dc endo 9.4mm
Tko je faca? 😎😎
Vodeci folikul 19mm
oharascarlett14@gmail.com
MakiST, sitno brojiiiiššš. Ne da se malcu od mame, tako ćeš ga i sa 30 tjerat od kuće.
Aura, držžžmooo figeeee.
VM, svima nam TSH naraste u stimulaciji (i kasnije u trudnoći), beta diže TSH. Zato traže da sa manjim krenemo u postupak. Prijavit ćeš to MPO doktoru pa ćete se dogovoriti oko terapije. Meni je isto u trudnoći narastao skoro do 4, a nika problema nisam imala prije.
Ina85, nema ti ona dati terapiju. Nije to lijek koji se dobiva na recept, to je dodatak prehrani koji moraš naručiti iz vani i piti. Nema ga u Hrv. Bitan je. Nije nužno i presudan, ali bitan je.
MajaRingeRaja, ovo navečer je za LH, ne za test na trudnoću. Možda je još štoperica, možda je sramežljiva trudnoća - nećemo znati do bete.
BAJO1, ja ću imati dobro odgojenu bebu. Ona će mami bubrege maziti, a ne mlatiti.
J_b, samo na recept - može ti ga dati privatnik pa ga plaćaš ili socijalac pa je besplatan.
manemoj, sviđa mi se simptom s bankomata.
Vidiš ti ove trudnice, prvo se kukaju da jesu li trudne, da zašto nemaju simptome. A onda se kukaju da ne mogu jesti banane.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji