Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    15. Veljača 2021. 12:21

Nika nema predaje❤
    Bajo 😂😂😂 svaka tebi cast na teretu koji nosiš 😋😘 Bitno da je sve okej ❤❤
    Leia kakav bi to forum bio kada najvazniju stvar ne bi pretresli- dc u kojem se vracaju zameci 😋😋 Hvala ti, tvoja je prica ohrabrujuća ❤❤
    Vuky imas vremena do O zadebljati endo. 

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    15. Veljača 2021. 12:22

Tiki miruj. Preventivo imas cijelu listu Netflix serija za pogledati ❤❤😘😎

oharascarlett14@gmail.com

Ina85
    15. Veljača 2021. 12:22

Evo mene i mojih nalaza. Ma pitanje za vas expert . 
    Zar je taj dhea hormon toliko bitan za zacece ili za mrvicu da se ugnjezdi. Citala sam puno o tome al jos mi nije jasno zasto mi ginicka nije dala terapiju. Sad sam joj poslala mail. Jer mi po nalazima sve ok samo taj je nizak. 
     https://ibb.co/109kpMk

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• *.Women_name.*
    15. Veljača 2021. 12:27

VM

Zaboravila sam vam reći da sam vadila i progesteron i TSH, progesteron mi je 36.7 nmol, a tsh 3,903.
    Kaj vi mislite, moj doktor uopće ne pita za te hormone, ja sam to bezveze izvadila jer strepim od štitnjače da mi ne zezne nešto. Inače nemam problema sa štitnjačom, ušla sam u postupak sa 2.86. i u svakom neuspjelom postupku je ona rasla do 4.

Moj doktor tsh priznaje do 2,za sve iznad mi povećava terapiju 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

RajaRingeMaja
    15. Veljača 2021. 12:29

Haj svima,
    Veselim se od srca svim današnjim lijepim betama ❤️ MPO trudnice, uživajte u svojim slatkim mukama i želim vam da sve dobro prodje 💓❤️ PUPO supatnice, šaljem samo ljubav i podršku 💓❤️
    Meni je danas 11dpt, beta mi je dogovorena za 14dpt, u četvrtak. S obzirom da sam imala zadnju stopericu 7 dnt (prošli cetvrtak) čekala sam s testicem. Danas sam pisnula ujutro i ne znam jel bila neka uplašena crtica ili sam ju samo ja željela vidjeti. Sutra ću opet pokušat i nadat će najboljem. Slikala jesam ali se na slici ni ne naslućuje, ali eto nada još tinja. Mislite li da to pisanje navečer ima većeg smisla? Ovo što je rečeno 18-19h?

💃41, 🤺 40
    1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
    4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
    18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
    VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Veljača 2021. 12:30

Bokić cureeee , jedva čekam bete danas dok se zaredaju  , vidim puno ne shvaćanja danas ...što se tiče dana vraćanja i svega...onako kako je meni doktor objasnio je da se samo time vode da prate ciklus , no da to zapravo nema ni veze. Ja sam išla u FET bez ovulacije, pratio se samo endometrij...i to nema veze dali se vraća 4,5,6 ili 8dpo ,nego ga oni samo gledaju taj dan vratiti da bude u okviru prirodnog ciklusa...blastica je i dalje stara 5 dana, 5-dnevni embrij, bio on vraćen taj ili onaj dan nakon ovulacije (koju ja nisam ni imala recimo). To se gleda samo u ET a ne u FET ...npr ja sam imala aspiraciju 09.12 u 10 ujutro , ali mi se 10.12 računao kao 1dan ,a 14.12 mi je bio 5 dan kada su blasticu vratili... sad u fetu su mi vratili 3,2 a kalendarski mi je po zadnjoj mengi ovulacija trebala biti 1.2 ( no tko zna kada bi bila i dali bi bila taj dan , a to nemogu ni znati jer sam bila na estrofemu koji ju je blokirao.... Mislim da su tu u pitanju samo različita računanja i mišljenja i da nema pogrešnog stajališta o tome....najbolje se voditi po onome što kaže doktor 
    nika neznam što da ti kažem , našla sam na rodinom forulu preko nekoliko čuda u kojima su male bete kasnije postala lijepa i zdrava dječica, no budi ti spremna na oba ishoda.... Moja je beta bila 127 pa se svejedno bojim dali je možda biokemijska jer su mi već danima testići iste boje a nije se ujednačila sa kontrolnom 
    Sada je samo vrijeme da čekamo..... 
    Dolly  ti si imala isto slabije vidljivi crticu , javi nam rezultate 

endometrioza

BAJOMA
    15. Veljača 2021. 12:34

MTB

BAJO1

BAJO1

MTB

Betuše, sretno danas!!
    BAJO1, mislim na tebe
    Mtb❤️❤️🤗Evomene s pregleda .
    Opet neka bakterijica u urinu sad sam na kalavocinu no dobro.
    Uzet bris za streptokok . Za dva tjedna opet pregled . Oko 2500 kg imamo. Eh zatvorena skroz doli i rekao da neviruje d a cu prije termina rodit

2500grama🤦🤦

Kažeš, ali kad te odalami, osjećaš kao da su to kilogrami
    Nadam se da ćeš se riješiti bakterije. Za Streptokok držim fige.
    A za malecku - nije ni ona blesava, hoće se ona još valjati po mami (i mlatiti je u mjehur)

❤️❤️❤️ Smijat cu se i ja tebi za devet mjeseci 🤞🤞🤞🤞🙏

BAJOMA
    15. Veljača 2021. 12:39

Sara🌻

BAJO1

MTB

Betuše, sretno danas!!
    BAJO1, mislim na tebe
    Mtb❤️❤️🤗Evomene s pregleda .
    Opet neka bakterijica u urinu sad sam na kalavocinu no dobro.
    Uzet bris za streptokok . Za dva tjedna opet pregled . Oko 2500 kg imamo. Eh zatvorena skroz doli i rekao da neviruje d a cu prije termina rodit

😍😍😍 velika je to curaa 🥰 Moj je nekidan na 30+5 imao 1590 gr, rekla mi je ako nastavi da ce bit manja beba, od cca 3 kg. Malo mi cudno s obzirom da mu je mama imala 4.5, doduse, tata mu imao 3ipo, al ja racunan da mora po meni bit 🤣 Baaajo, jooos malooooo 👏🏻👏🏻👏🏻 blage ti se.

Ma bitno da je živ i zdrav,❤️ali nece ni moja imat puno više od 3 kg (kcer sam prvu rodila s 3150 i 47 dugu)  tako da odstupanja od ultrazvuka i realnog znaju bit i do 400g 

🌼TiKi🌼
    15. Veljača 2021. 12:40

Hvala curke na podrsci ❤️
    MTB ma bit ce to sve dobro kod tebe, vidim ja 😉
    Evo ove Dade opet s polemikama. 😂😂 Te crte na testovima imaju ogranicenje nakon kojeg ne mogu biti vise crvenije, plavlje kako god zelis. Hoces da ti ja popiskim jedan test da usporedis, moja beta je trenutno oko 200 000? 😂😂 Bit ces gora nego ja u trudnoci, vec te vidim 🤪

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

❤️J_0209_b😺
    15. Veljača 2021. 12:44

Curke, jel ide Utrogestan samo na recept ili se moze i kupit?

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.