Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    15. Veljača 2021. 14:13

Pozdrav cure i sretno svima koje danas iscekuju betu! Iskreno,vise ne mogu pohvatati ko sve ceka, ko prvu ,ko drugu. Manje sam na forumu ove dane , em od bolova i normabela koji me osamute,em zbog rodendanskog tjedna pa mi stalno neko u kuci..nemojte zamjeriti. 
    Sutra mi je pregled i zivim za to, iako se dijelom i bojim ❤️ alu u dubini duse mislim da ce sve bit ok,da se mogu konacno opustiti...zadnjih tjedan dana sam pod prevelikim stresom,nakupilo mi se svega i ko da to tek sada izlazi na vidjelo, ne bi tila da beba to osjeti i pati zbog toga zato bi bas volila da me doktor sutra umiri s dobrim vijestima..🙏
    Mislim stalno na sve vas i vidim da je puno dobrih vijesti..
    Dada,Sanjich i ostale betuse javite rezultate
    Bajo,Sara bebe su super ,lipo napreduju ,to je najvaznije 
    Mtb sitno brojimo s tobom! 
    Tiki bit ce sve super ! 
    Maki, Tuma,Women,nirvana , pozdrav trudnicama ,nadam se da uzivate ❤️
    Zelim svima lijep i uspjesan tjedan,pun dobrih vijesti ❤️🙏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Veljača 2021. 14:15

MISS

Pozdrav cure i sretno svima koje danas iscekuju betu! Iskreno,vise ne mogu pohvatati ko sve ceka, ko prvu ,ko drugu. Manje sam na forumu ove dane , em od bolova i normabela koji me osamute,em zbog rodendanskog tjedna pa mi stalno neko u kuci..nemojte zamjeriti.
    Sutra mi je pregled i zivim za to, iako se dijelom i bojim ❤️ alu u dubini duse mislim da ce sve bit ok,da se mogu konacno opustiti…zadnjih tjedan dana sam pod prevelikim stresom,nakupilo mi se svega i ko da to tek sada izlazi na vidjelo, ne bi tila da beba to osjeti i pati zbog toga zato bi bas volila da me doktor sutra umiri s dobrim vijestima..🙏
    Mislim stalno na sve vas i vidim da je puno dobrih vijesti..
    Dada,Sanjich i ostale betuse javite rezultateBajo,Sara bebe su super ,lipo napreduju ,to je najvaznije
    Mtb sitno brojimo s tobom!
    Tiki bit ce sve super !
    Maki, Tuma,Women,nirvana , pozdrav trudnicama ,nadam se da uzivate ❤️
    Zelim svima lijep i uspjesan tjedan,pun dobrih vijesti ❤️🙏

MISS sretan ti rođendan ❤️❤️❤️ idući si u množini 🥰🥰🥰🥰 želim ti od srca naj najveći dar zdravlje... prvo da bol stane, da sve dođe u normalu, a onda iza toga obilje sreće, ljubavi, veselja i svega popratnog tome 😊😊😊😊 najviše od svega da je tvoja bebica dobro i da je bezbrižna u buši 🙏🥰❤️

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Veljača 2021. 14:18

Ina85, imaš iz USA ovo:
    https://hr.iherb.com/
    https://www.vitacost.com/

Carina je na ententini - ako imaš sreće, nećeš je platiti. Ako nemaš, hoćeš. Dostava je za par dana (ako platiš skuplju poštarinu) ili za 3, 4 tjedna (ako platiš jefiniju poštarinu).

U EU sam ja našla ovo:
    https://www.lifeextensioneurope.com/

nema carine, nema poštarine iznad 40eura, dolazi ti za par dana (navodno, jučer naručila, javim kad stigne). Skuplje je nego iherb i Vitacost, ali jebiga.
    Sve ti je to sigurno za kartice, uhodani su to biznisi, ne bi riskirali s takvim stvarima.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Veljača 2021. 14:18

SBjelis, facoooooo!!!! Kad je transfer?

miss, sretan rođendan!!! Uživaj sa bebicom i javljaj nam sutra vijesti 

💔💔💔

• rita7
    15. Veljača 2021. 14:23

Ina 85 ja sam za cca 400 kn platila postarinu 170 kn preko iherba 
    Tuma koliko ti je DHEA bio kad si pila dodatke? zbog jutrasnje teme sam isla provjerit iznos i vidim da mi je na granici (ali donjoj) hm....
    Magnolia ne kužim se u tsh ali valjda je to onda od toga ako dok kaže! provjeri jos i prolaktn kad se smiris i ides dalje bez ovih najcrnijh scenarija  :)

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

15. Veljača 2021. 14:29

rita7

Ina 85 ja sam za cca 400 kn platila postarinu 170 kn preko iherba
    Tuma koliko ti je DHEA bio kad si pila dodatke? zbog jutrasnje teme sam isla provjerit iznos i vidim da mi je na granici (ali donjoj) hm….
    Magnolia ne kužim se u tsh ali valjda je to onda od toga ako dok kaže! provjeri jos i prolaktn kad se smiris i ides dalje bez ovih najcrnijh scenarija :)

Oba hormona luči hipofiza, stitnjaca dalje razgrađuje tsh i kada ga ona iz nekih razloga ne razgraduje dovoljno imamo hipotireozu. Kad u tijelu kola previse tsh zbuni i hipofizu koja odgovara povecanim lucenjem prolaktina. Pa eto tko ima visok prolaktin mozda da provjeri i stitnjacu jer bas sam gledala stare nalaze, na svakom gdje mi je prolaktin oko 100, tsh je manji od 2. Imam jedan na kojem mi je tsh 4, a prolaktin 600. Mozda stvarno ima veze.

Tuma
    15. Veljača 2021. 14:30

SBjelis

13dc endo 9.4mm
    Tko je faca? 😎😎
    Vodeci folikul 19mm

Wuhuuu 🥳

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

❤️J_0209_b😺
    15. Veljača 2021. 14:30

Hoce se kaj dogodit ako preskočim jednom utrogestan.. Ne stignem do doma, uzet ga u redovno vrijeme

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

sbjelisi
    15. Veljača 2021. 14:31

Miss ima ridjendaaaaan 😍 Sretan rodjendan, od face. 😎😎 
    MTB a moram i dalje pishati, lovimo O. Ovo je vec tu negdje, mogla bi u srijedu. Onda je transfer u petak. Ali.. U 19sati pisham, javljak im se pa cemo vidjeti dalje.. 😋👀🐧🐧

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Veljača 2021. 14:32

J_b

Hoce se kaj dogodit ako preskočim jednom utrogestan.. Ne stignem do doma, uzet ga u redovno vrijeme

Uzmi ga kad dođeš kući. Nije problem ako kasniš. A i ako preskočiš nije drama, ali nemoj da ti se ponavlja. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.