Woman name koji dan dc je vracen 3dnevna curka 😍?
Znam da mene nisi pitala al možda ti bude korisno, meni je aspiracija bila 11dc, a vraćen mi je trodnevni 14.dc i za sad se držimo
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Obavila dejt
Dečko je bio presretan što me vidi
Imam 0 cisti i 12AFC za sad, tako da idem u postupak.
Još mi je i promijenio plan stimulacije u zadnji tren (opalila ga sreća i ljubav u glavu) tako da sad imam manjak Menopura i višak Puregona
wohooo, akcija !!!
🎉🎉🎉🎊🎊🎊❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB 12 antralnih !? Odlicno, sve ide po planu... Decko ti je cool 😎
Zao mi jezbov negativnih testića, ali nista nije negativno dok beta ne potvrdi.
Ja sam sebi sumnjiva, menstr.treba da stigne u subotu a mene vec sad stomak žiga. Ne bi bilo dobro da dobijem ranije jer mi Gonal jos nije stigao.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Cure beta je 19,3 danas 10dpt, FET je bio. To je biokemijska a?
Ponovi je svakako za dva dana.. Vjerovatno je ali uvijek postoje iznimke.. Radi mirne duse odi ponovi da znas da si dala sve. I nastavi terapiju
*.Women_name.*, ja šutim ne radi MPO, nego zato što mi se ne da nositi još i sa tuđim strahovima i emocijama dok prolazim kroz ovo. Kad jednom objavimo, svi će znati da je moja beba MPO beba i da ima jednu predivnu majku i tri prosječna oca
vuky, počni piti ciklu!
💔💔💔
Nažalost kod mene sve postupke prate direktorica i kolegice s posla, a familija niš ne zna.
Ne može čovjek niš imati privatno sve prokopaju.
I kod mene su znali svi s posla. Ali ja kažem, to je do toga kakva si osoba i kaj ti odgovara. Nas fkt nije bilo briga i da cijeli svijet zna jer moje stajalište je da je to danas jako često i ne predstavlja mi to nikakav stres. S druge strane kad mi se spontani desio prošli put bilo mi je puno lakše kaj znaju svi moji i jer sam dobila potporu od njih, tako mi je bilo puno lakše. I na poslu sam dobivala bez problema slobodne dane, namještali su raspored po mojoj mengi i folikulometrijama 😂 onda kad su na poslu svi saznali su mi prisle još 3 cure kako su već godinama u tim mpo vodama. Općenito mislim da je mpo još uvijek tabu tema i da puno ljudi reagira 😯😯😯😯😯. A ne vidim razlog zašto, pa ja u inat tom svem baš idem kontra 😂😂 ali to sam ja.
Mene nije sram toga da je moje dijete zaceto mpo,i ne mislim to skrivati kad vec svi budu znali za trudnocu,ali npr dok sam bila u samom postupku nismo govorili nikome jer se nisam htjela jos i nositi s njihovim stalnim pitanjima,i ja sam tip osobe kojoj ne treba potpora ikoga osim mm, vise volim sve proci sama i dobre i lose stvari, i def se slazem svima je to nekako tabu tema a ne bi trebala bit,puno ljudi se Bori s time a da ni ne znamo,mislim da svatko treba napravit onako kako mu je ugodno,nekome odgovara da svi znaju a netko nece ni kad rodi pricati o tome, svi smo mi razliciti,bitno je da na kraju dana mirne duse legnes i da ti je savjest cista 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
preletila sam kraj vol. 4 jer nisam citala forum zavikend, cure s neg. testicima - bit ce bolje drugi put- MORA! cure s pozitivim- cestitam!! :*
Magnolia zaspala u petak a nije me bilo za vikend, ugl. nadam se da si se smirila i da ponavljas test smirena :) bit ce sigurno bolje, nije mi povisen vise ali posto mi to jedino (kao, valjda...po doktorima) steka napisala sam pod dijagnozu ...i da kak pratim svaki mjesec e2 i p4 skuzila sam da ovisno o vrijednosti utjece na ovulaciju...to je bilo za prirodno a nadam se da sad pod terapijom ne ce ometati situaciju za mpo...
MTB wow svaka cast! sigurna sam da ove prve stranice puno znace svima koji su na pocetku suoceni s problemom i ne znaju nista a bome nije da u bolnicama i klinikama daju ovoliko info na prvu 🙌
također hvala i curama koje su dale svoj doprinos...
negoo mtb cime si ti bavis u "normalnom"zivotu ova temeljitost sigurno je i na drugim podrucjima uspjesna tako da vjerujem da ce ti bi i na ovom! Nadam se da je ovo tvoj dobitan ciklus!
sto se tice q10 meni je moja dok rekla daaa- da to pijem ako mogu da to japanci stano piju (a mladoliki su) ali da je to kao skupo (?! pa valjda ne savjetuje odmah svima,nisma skuzila zasto ne kaze sve sto evenualno moze pomoc a na nama je da odlucimo..)
TUMA ne znam da li si s mora inace ili samo na izletu ali bas si razmisljam -lakse bi bilo prolazit kroz sve ovo s nekim pogledom na more a ne u ovom sivom zagrebu (iako ne zelim coprat sunce je tu vec par dana :D) ugl. uzivajte :D
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
*.Women_name.*, ja šutim ne radi MPO, nego zato što mi se ne da nositi još i sa tuđim strahovima i emocijama dok prolazim kroz ovo. Kad jednom objavimo, svi će znati da je moja beba MPO beba i da ima jednu predivnu majku i tri prosječna ocavuky, počni piti ciklu!
Tri prosječna oca 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
*.Women_name.*, ja šutim ne radi MPO, nego zato što mi se ne da nositi još i sa tuđim strahovima i emocijama dok prolazim kroz ovo. Kad jednom objavimo, svi će znati da je moja beba MPO beba i da ima jednu predivnu majku i tri prosječna ocavuky, počni piti ciklu!
Tri prosječna oca 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Pa u usporedbi s mamom...
Kad sam to prvi put provalila MM, njegova jedina reakcija je bila - a tko je treći?
💔💔💔
Ponavljam betu u srijedu.
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Sortiraj odgovore