Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    15. Veljača 2021. 11:19

Sanjich ma taman posla pa ću se na forumu svađati. :) Ni ne pomišljam u tom smjeru.
    Možeemo se složiti da se ne slažemo :) 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MaloTele
    15. Veljača 2021. 11:23

MTB

MaloTele

MTB

*.Women_name.*, ja šutim ne radi MPO, nego zato što mi se ne da nositi još i sa tuđim strahovima i emocijama dok prolazim kroz ovo. Kad jednom objavimo, svi će znati da je moja beba MPO beba i da ima jednu predivnu majku i tri prosječna ocavuky, počni piti ciklu!

Tri prosječna oca 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Pa u usporedbi s mamom…
    Kad sam to prvi put provalila MM, njegova jedina reakcija je bila - a tko je treći?

A cuj, od viska glava ne boli 😂 haha znaci muz se slozio da je prosječan 🤣🤣 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Veljača 2021. 11:33

MaloTele

MTB

MaloTele

MTB

*.Women_name.*, ja šutim ne radi MPO, nego zato što mi se ne da nositi još i sa tuđim strahovima i emocijama dok prolazim kroz ovo. Kad jednom objavimo, svi će znati da je moja beba MPO beba i da ima jednu predivnu majku i tri prosječna ocavuky, počni piti ciklu!

Tri prosječna oca 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Pa u usporedbi s mamom…
    Kad sam to prvi put provalila MM, njegova jedina reakcija je bila - a tko je treći?

A cuj, od viska glava ne boli 😂 haha znaci muz se slozio da je prosječan 🤣🤣

Pa, u usporedbi s mamom... 
    Moji muškarci meni uvijek govore da sam predivna i posebna i da su oni neusporedivo lošiji od mene 
    Ne znam na što si ti navikla : rašpa :
    Evo, baš mi je i Gić danas rekao da je ljubomoran na mene. 

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    15. Veljača 2021. 11:35

Bokic cure. Nadam se da ste ok. Drzim fige za dobre bete danas, ako ne budu, glave gore. ❤️
    MTB drago mi je da si krenula, dobar broj antralnih. Nadam se da ce svi oni postati folikuli s js. Nemoj biti kao ja... 10 antralnih, a samo tri na kraju i dvije js. Mislim meni su i te dvije bile dovoljne, ali tebi zelim vise 😘
    Sto se tice mene... Ja sam ok. Nema bolova, nema glavobolje. Odmaram. Razmisljam kako bi bilo lijepo biti na Tuminom mjestu, uz more. Nadam se da cemo i mi moci otici za vikend u trecem mjesecu, prije nego mi odrede strogo mirovanje 4. i 5. mjesec. Inace ja sam na mirovanju preventivno. Nemam hematoma, posteljica visoko, ali se svi boje za mene. Bojim se i ja, ali tu sam di sam. 🤷‍♀️
    Saljem vam puse 😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

vuky
    15. Veljača 2021. 11:37

MTB pijem pol litre cikle svaki dan od 1dc, i uzela sam od fruktal ananas sok ( trazila sam svjezi ali nema dobar - ili vec gnjili ili je prezeleni ) i jedem naribanu ciklu/mrkvu/jabuku ... Sad dal ce se zadebljati, vidjeti cemo....

15. Veljača 2021. 11:38

🌼TiKi🌼

Bokic cure. Nadam se da ste ok. Drzim fige za dobre bete danas, ako ne budu, glave gore. ❤️
    MTB drago mi je da si krenula, dobar broj antralnih. Nadam se da ce svi oni postati folikuli s js. Nemoj biti kao ja… 10 antralnih, a samo tri na kraju i dvije js. Mislim meni su i te dvije bile dovoljne, ali tebi zelim vise 😘
    Sto se tice mene… Ja sam ok. Nema bolova, nema glavobolje. Odmaram. Razmisljam kako bi bilo lijepo biti na Tuminom mjestu, uz more. Nadam se da cemo i mi moci otici za vikend u trecem mjesecu, prije nego mi odrede strogo mirovanje 4. i 5. mjesec. Inace ja sam na mirovanju preventivno. Nemam hematoma, posteljica visoko, ali se svi boje za mene. Bojim se i ja, ali tu sam di sam. 🤷‍♀️
    Saljem vam puse 😘

Tiki bit ce sve savrseno, moraaa 🤞🤞🍀🍀🍀😊 

• *.Women_name.*
    15. Veljača 2021. 11:42

MTB

Žao mi je ako si se našla u postu, nije mi to bila namjera. Znam da puno cura ne želi govoriti o tome zbog obitelji, posebno majki kojima je teško nositi se s tim, pricale smo već o tom. Ja sam htjela samo reci da baš puno cura i iz drugih razloga koje sam navela ne govori o tome. Pogotovo što me iznenadilo, eto moje neke kolegice s posla,a prolazimo kroz isto. Svi mi znamo svoju situaciju pa se prema tome i ponašamo u toj situaciji 😊 a za tvoju mpo bebicu sam sigurna da će bit savršena na majku 🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Veljača 2021. 11:50

Tiki, pa i prošli put mi je bilo slično - 11AFC, 9 aspirirano, 7 zrelih, 4 oplođeno, 1 vraćen i ćorak. Za sad je dobro, ali računam da će ih dosta po putu stradati. Nadam se smrzlićima, ali ih zapravo ne očekujem jer su me upozorili da je šansa za to malena.
    Vjerujem da se bojiš. Koliko vidim, ova trudnoća baš i nije slična prošloj, zar ne? Samo polako, dan, po dan, i za malo više od 20 tjedana ćeš grliti svoju predivnu, zdravu, sretnu bebicu. 

vuky, bude se to odebelilo. Čekamo rezultate idućeg UZVa. Imaš vremena.

*.Women_name.*, ma ne, nisam shvatila osobno. Samo sam se nadovezala, jer sam napisala neposredno prije tebe da mi ne govorimo nikome - čisto da pojasnim zašto.
    A znam da neki žive u okolinama gdje je MPO sramota, i da je mnogim od lavica to dodatni uteg na ionako izmučenoj duši. 

💔💔💔

BAJOMA
    15. Veljača 2021. 12:00

MTB

Betuše, sretno danas!!
    BAJO1, mislim na tebe

Mtb❤️❤️🤗Evo mene s pregleda .
    Opet neka bakterijica u urinu sad sam na kalavocinu no dobro. 
    Uzet bris za streptokok  . Za dva tjedna opet pregled . Oko 2500 kg imamo. Eh zatvorena skroz doli i rekao da neviruje d a cu prije termina rodit

BAJOMA
    15. Veljača 2021. 12:01

BAJO1

MTB

Betuše, sretno danas!!
    BAJO1, mislim na tebe
    Mtb❤️❤️🤗Evomene s pregleda .
    Opet neka bakterijica u urinu sad sam na kalavocinu no dobro.
    Uzet bris za streptokok . Za dva tjedna opet pregled . Oko 2500 kg imamo. Eh zatvorena skroz doli i rekao da neviruje d a cu prije termina rodit

2500grama🤦🤦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.