Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alice
    25. Veljača 2021. 18:21

Tuma

Alice

Novi link :
    https://ibb.co/bLmR1kX

Još sam nova tu pa dok pohvatam te neke sitnice

Ja bih ti rado pomogla ali ne kužim se u muški faktor. Jedino mi se čini da na 7 mjesta u desnom testisu ima spermica što mi djeluje oke, ali kažem to kao laik, stvarno se ne razumijem. U svakom slučaju dobrodošla i ostvarila svoj cilj❤️

Hvala ti  
    I ja sam laik, prvi put se uopće susrecem sa svime ovime tako da ni ja ne znam zapravo što nas dalje sve čeka

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

ma2013 👣
    25. Veljača 2021. 18:25

Da sam znala da tolko volite čitat nalaze stavila bi i ja sve svoje nalaze i nalaz od TESE od MM-a. 🤣
    Alice, sve bude dobro. Samo ostani i dalje pozitivna. Pokušati treba 😊 čuda se događaju. 😊🥰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Alice
    25. Veljača 2021. 18:25

sanjass

Alicei ja sam skroz nova tu i isto trebam vremena da ave pohvatam ali polako stizem 😃
    Cure su tu toliko divne da mi je lakse nosit se sa svim i toliko je divno kad imamo toliku potporu jedna od druge 🥰 samo pozitivno i bit ce sve super

Tako i ja sad svako malo hvatam sve i priče svačije 
    Predivne su cure ovdje i ta podrška koju daju zaista pomaže svakoj od nas 
    To i ja kažem samo pozitiva i treba ici do kraja nema stajanja dok bebica ne bude u nama 

vitamin D 25000
    12/22 otkriven hashimoto

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 18:32

Alice, da, samo pripazi, ja sam ovdje opasna curka. Jedan pogrešan korak i puf!!! nema te. 
    Kažem ti, najbitnije ti je mišljenje MPO specijalista i biologa. Svatko govori mišljenje sa svog stanovišta. Da, to nije dobar nalaz generalno govoreći. Ali ne znači da je neupotrebljiv za MPO priču. 

ma2013, pa još stigneš staviti nalaze. 

💔💔💔

Sunny_🐣
    25. Veljača 2021. 18:33

Alice i sanjass dobrodošle ❤🍀
    Alice možda nalaz jest loš kao što kaže urolog, ali šansa uvijek postoji. Iako je možda minimalna. Nadalicinom muzu prvo nisu htjeli ni raditi biopsiju zbog losih nalaza i jako male sanse da nesto nadu. Pa su trazili drugu kliniku u kojoj su pristali ipak napraviti TESE i na kraju nasli samo 9 spermica, a oni danas imaju blizance 😍😍 
    Ova nasa dijagnoza je 0, a svaki spermic koji nadu je sansa za bebu 🙏 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    25. Veljača 2021. 18:36

Draga Alice ne kuzim se bas u nalaz jer mi još nismo dosli do tog koraka..MM ima uredne hormone i sad nam samo ostaju jos brisevi, kariogram i analiza Y kromosoma..nadamo se TESE u 5-6 mj...zelim ti samo rec da te razumijem i da znaam da je jako tesko kad vidis crno na bjelo da ces jsko tesko doc do bebe...sad je najbitnije da se vi volite i da ste jedno drugom podrska...pošto je u vasem slucaju problem genetika ne znam kolko bi vam pomogli neki dodaci prehrani...drzite se uz vas smo ❤️❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Alice
    25. Veljača 2021. 18:40

MTB

Alice, da, samo pripazi, ja sam ovdje opasna curka. Jedan pogrešan korak i puf!!! nema te.
    Kažem ti, najbitnije ti je mišljenje MPO specijalista i biologa. Svatko govori mišljenje sa svog stanovišta. Da, to nije dobar nalaz generalno govoreći. Ali ne znači da je neupotrebljiv za MPO priču.ma2013, pa još stigneš staviti nalaze.

Razumijem šefice hehe, svest ću greške na minimum ma da ih ni nema 

vitamin D 25000
    12/22 otkriven hashimoto

Alice
    25. Veljača 2021. 18:43

Sunny_

Alice možda nalaz jest loš kao što kaže urolog, ali šansa uvijek postoji. Iako je možda minimalna. Nadalicinom muzu prvo nisu htjeli ni raditi biopsiju zbog losih nalaza i jako male sanse da nesto nadu. Pa su trazili drugu kliniku u kojoj su pristali ipak napraviti TESE i na kraju nasli samo 9 spermica, a oni danas imaju blizance 😍😍

Hvala ti 
    Ja se nadam najboljem i sigurno necemo stati na ovome ili jednom misljenju ici cemo do kraja.
    Bas mi je drago radi Nadalice eto treba samo imati vjeru i nadu koliko god da je teško. 

vitamin D 25000
    12/22 otkriven hashimoto

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 18:46

Sunny_

SEDAM!!! Ne 9!!! 

💔💔💔

Alice
    25. Veljača 2021. 18:47

anchy321 Hvala na podršci draga, također znam kako je i tebi i tvom MM kad ste saznali za azoospermiu.
    Hvala Bogu hormoni su kod njega uredi i kod tebe tako da držim fige da TESE uspije i dođu dobri nalazi 
    Teško da bi dodaci prehrani pomogli kad doslovno nema nista.
    I mi smo uz tebe 

vitamin D 25000
    12/22 otkriven hashimoto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.