Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alice
    25. Veljača 2021. 17:58

MTB

Plavimak, mah mah.Leia2.0, super da je izašlo. Te sitnice koje su ostale su klasične, to najčešće ode sa guljenjem endo (menstruacijom). Nisam još čula da je nekome ama baš sve otišlo ovako.A što se vakuumske tiče, ja stvarno imam jako dobro iskustvo s njom, tako da to i nije strašna alternativa ako ti bude trebala, iako vjerujem da ti neće trebati.
    Sad polako, briga o sebi, odmor, punjenje baterija… nakon menstruacije ćeš biti kao nova (fizički). Apsolutno znam o čemu govoriš, i ja sam u svom postupku izgubila svoje tijelo, nadebljala se, baš sam se loše osjećala. Čim sam dobila zeleno svjetlo za vježbanje, preporodila sam se.
    I da, sad si pametnija, neke stvari ćeš drugačije tražiti i zahtijevati idući put.
    Iznimno rijetko se ovakvo iskustvo ponavlja, tako da ćemo mantrati da ti nisi u toj manjini. Sad si stvarno imala sklop nesretnih okolnosti koje se više neće neće ponoviti.
    A što se tiče Dia85, ona je kod MTBinog dečka, a ne kod MTBevog dečka, pa nismo mi gay.
    I naravno da moj dečko to dobro radi, ne biram ih ja bilo kakve.Alice, je šok i tuga, ali zapravo ste vi sretnici među parovima sa tom dijagnozom - našlo se nešto, a čini mi se da bi se i idućom biopsijom možda našlo. Ako je kod tebe sve u redu, to je stvarno bolja opcija, jer je ženski faktor ionako važniji.
    Imaš ovdje divnu priču od Nadalice gdje su njenom mužu našli SAMO sedam spermića ( i to je to, ne stvaraju se novi). I evo je sad, sa osmomjesečnim blizancima i još dva mala smrzlića koja čekaju da dođu mami.
    Samo ti loadaj nalaze, mi ih obožavamo gledati i analizirati.

Hvalaa što ste pročitale moj posti i komentirale 
    Zapravo ništa se nije baš ni našlo jer dnas na kontroli doktor nije bio optimističan uopce a i rekao je kako pise na nalazu da je izrazito smanjena uspješnost kod kombiniranog postupka 
    Evo sad cu staviti link di sam uploadala sliku nalaza 

•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Alice
    25. Veljača 2021. 17:59

evogac nadam se da cete uspjeti otvoriti 

https://ibb.co/P1jXrsh

vitamin D 25000
    12/22 otkriven hashimoto

Alice
    25. Veljača 2021. 18:00

Novi link :
    https://ibb.co/bLmR1kX

Još sam nova tu pa dok pohvatam te neke sitnice 

vitamin D 25000
    12/22 otkriven hashimoto

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 18:01

Alice, nisi dobro stavila. Probaj ponovo...
    Za spermiće mislim da biolozi trebaju ocijeniti jesu li dovoljno dobri. Naime, i neka manja oštećenja su OK jer jajna stanica, pogotovo u mlade cure kao što si ti, ima mehanizme da to popravi. Tako da dok ti MPO ekipa ne kaže da nisu dobri, ne znaš.
    I nisam sigurna pišeš li svima ili mene persiraš. Ako pišeš u množini jer pišeš svima, to je OK. Ako mene persiraš, banat ću te sa foruma. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 18:05

Alice, ako ja ovo dobro razumijem, u 7 kanalića su našli spermiće. To je dobro.
    Ovi uzorci meni djeluju kao uzorci tkiva a ne spermija. S ovim su oni tebi našli gdje dečku trebaju vaditi spermiće, da ne nabadaju bezveze.
    Neka me ispravi netko od iskusnijih cura ovdje.
    A što se oplodnje tiče, tebi je dovoljan jedan dobar spermić. Eto, u slučaju Nadalice, ona je imala 7 spermića od kojih je dobila 2 djece, i 2 možda još dobije.
    S obzirom na to da si ti mlada i u dobrom stanju, rekla bih da imate šanse. 

💔💔💔

Leia3.0
    25. Veljača 2021. 18:08

MTB
    Jos mi je bilo nesto cudno kad sam napisala MTBevog decka, al nisam skolovala 😂
    Kako sta ces sad. Sad ces pojesti i popiti sve sto neces moc iducih 8 i pol mjeseci a zatim otic kod frizera i na manikuru i pedikuru. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Tuma
    25. Veljača 2021. 18:13

Alice

Novi link :
    https://ibb.co/bLmR1kX

Još sam nova tu pa dok pohvatam te neke sitnice

Ja bih ti rado pomogla ali ne kužim se u muški faktor.  Jedino mi se čini da na 7 mjesta u desnom testisu ima spermica što mi djeluje oke, ali kažem to kao laik, stvarno se ne razumijem. U svakom slučaju dobrodošla i ostvarila svoj cilj❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 18:14

Leia2.0

MTB
    Jos mi je bilo nesto cudno kad sam napisala MTBevog decka, al nisam skolovala 😂
    Kako sta ces sad. Sad ces pojesti i popiti sve sto neces moc iducih 8 i pol mjeseci a zatim otic kod frizera i na manikuru i pedikuru.

Ne smijem još jesti i piti jer su jajašca još u meni, pa neću sjebat stvar sad pred berbu.
    Manikuru i pedikuru obavila, ne pratiš. Plakala sam neki dan jer sam skratila nokte na nepostojeće radi utrića. 
    Frizuru se naručila za četvrti dan nakon aspiracije jer mantram da ću imati hrpu blastica i da će mi vraćati njih. Inače ću otkazati jer ne idem na frizuru kad mi vrate malca.
    I dečko i ja jesmo kinky, ali ne toliko da ja glumim muškarca. Preženstvena sam ja za to 

💔💔💔

Alice
    25. Veljača 2021. 18:20

MTB

Alice, nisi dobro stavila. Probaj ponovo…
    Za spermiće mislim da biolozi trebaju ocijeniti jesu li dovoljno dobri. Naime, i neka manja oštećenja su OK jer jajna stanica, pogotovo u mlade cure kao što si ti, ima mehanizme da to popravi. Tako da dok ti MPO ekipa ne kaže da nisu dobri, ne znaš.
    I nisam sigurna pišeš li svima ili mene persiraš. Ako pišeš u množini jer pišeš svima, to je OK. Ako mene persiraš, banat ću te sa foruma.

Mislila sam baš na sve cure tu koje su komentirale moj post ukljucujuci i tebe 
    Pazit cu ja na greškice i pokusat ih ne praviti hehe....
    To mu je urolog danas koji mu je i radio operaciju biopsije testisa rekao da je ovo jako loš nalaz i je pitanje uopce da li kombinirati zahvat uspjeti tj. kakve su sanse 

vitamin D 25000
    12/22 otkriven hashimoto

• Ssanjas
    25. Veljača 2021. 18:20

Alice i ja sam skroz nova tu i isto trebam vremena da ave pohvatam ali polako stizem 😃
    Cure su tu toliko divne da mi je lakse nosit se sa svim i toliko je divno kad imamo toliku potporu jedna od druge 🥰 samo pozitivno i bit ce sve super 

sanjass322@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.