Anavi985 Dr.Jukić. A tebi?
Nemam puno,oko 5,6. Išla sam na blažu stimulaciju.
Od koliko si ti primala Puregon? Vidim da si imala terapiju kao ja.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Šmattan sviđammmmm jako tvoj divni plan ❤️❤️❤️❤️
endometrioza
Za one koji su dobili duplu štopericu - jeste li smućkali jednu tekućinu sa dva praška i zabili si jednu injekciju, ili ste si zabili dvije - svaka tekućina sa svojim praškom?
Lucyinthesky?
Sve u jednu i jedno pikanje
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Leia2.0 žao mi je da si morala to proći 😔 želim ti da se šta prije oporaviš i uspiješ gledati naprijed
Mila Milica svaki put mi se srce stegne kad tako nešto pročitam, žao mi je jako, želim ti puno snage i da sve prodje šta bezbolnije 🙏
Mangolija 🙏 prije neki dan sam išla šetati i nadjem odsječenu i bačenu granu mangolije, sjetim se tebe i ponesem je doma i stavim u vazu..... pupovi se polako otvaraju i naziru se predivni cvijetovi... pa ako to nije znak 🙂❤️
VM drži se ❤️
SeniRemmus predivan pogled na sve šta vam se desilo. Slično i sama razmišljam i puno mi je nakon gubitka pomogla knjiga “Angels in my hair” , preporučila bi je svima sa pročitate pogotovo vama koje ste doživjele gubitke
Nadalica divni mališani 🥰
Nove cure dobrodošle i šta prije ostvarile
svoje snove
MTB spremna za dejt u subotu u uredno podšišana 🙈? Sretno i da bude i beba i pingvinčića 🙏🍀
Sretno cure svima u kojim god fazama bile. Vrlim vas sve ❤️
Za one koji su dobili duplu štopericu - jeste li smućkali jednu tekućinu sa dva praška i zabili si jednu injekciju, ili ste si zabili dvije - svaka tekućina sa svojim praškom?
Lucyinthesky?
Joooj apsolvirala odgovor u zadnj tren prije pikanja!😄 Bila sam se toliko splašila jer nisam znala što trebam raditi, jer mi ke sestra spomenula dvije doze u jednu, a ja dobila dvije otopine! Bozma me spasila, a istovremeno sam u panici zvala i IVF, i oni su mi se čak javili u 21h na telefon i rekli da stavim u jednu! Dakle, DVA praha u jednu otopinu! 😚
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Anavi985 Dr.Jukić. A tebi?
Nemam puno,oko 5,6. Išla sam na blažu stimulaciju.
Od koliko si ti primala Puregon? Vidim da si imala terapiju kao ja.
Prvih 4-5 dana 125, a onda mi povecali na 150.
Ja imala na jednom dva velika folikula, na drugom više manjih, na kraju ukupno 4 stanice, sve zrele, sve se oplodile i razvijale, ali 5.dan samo jedna se razvila u blasticu. Meni dr. Jukic na razgovoru u studenom najavila neku jacu stimulaciju.. a izmjenjivale mi se obje, prvo Dr. Planinic odredila puregon, Pogdajski ga za 4-5 dana povecao, pa bila neka 4.dr.koju sam samo tad vidjela, nakon tog bila Jukic, a prije punkcije na zadnjoj folikulimetriji bile i Jukic i Planinic, nikak odlucit kad štoperica jer mi od 1.dc sve bilo nest između...Jukic mi radila punkciju, a neki mladi dr.uz upute Jukic transfer... tak da sam ih u tih par dana sve imala 🤣
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Lucyinthesky?
Ide ti jedna injekcija, čemu se pikat dva puta.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Lucyinthesky, AuroraB, hvala.
Sva sam se spetljala opet. Preuska mi je ona injekcija, tekućina premasna, jedva sam pokupila sve, opet sam štrcnula, kasnila sam osam minuta...
Uf.
nada86, hvala!!! I ja tebe vrlim
💔💔💔
Lucyinthesky?
Pih, lako je tako, kad si iskusna.
Ja skoro pa djevica
💔💔💔
Lucyinthesky?
Pih, lako je tako, kad si iskusna.
Ja skoro pa djevica
😂😂😂
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Sortiraj odgovore
Najstariji