Šmattan, jesi to užicala od LOMa ili od socijalnog ginekologa?
Super si pitala, ljubomorna sam na cink, nisam ga vadila.
Što je prolaktin na sto načina?
A inače, slatka mala početnice, kod dr se NIKAD ne ide bez popisa. Eh, bila sam i ja takva kad sam počinjala…
I gdje ste svi vi požurili do transfera, tek mi je aspiracija u subotu.
Feritin i željezo nije isto, super da vadiš oboje (feritin su zalihe željeza koje imaš).
Lucyinthesky, ne znam točno, mislim da su oni koje je brojao bili 18-19 i još je bilo par od 16 za koje se nadao da će sazrijeti do aspiracije. Rekao je da će on sve izvaditi, koliko god malo ili veliko bilo.
Ajd super,ma razvalit ćeš💪Meni je to sve pisalo po danima na onom kartonu koji sam nosila svaki put.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hahahah evo da razrijesimo misteriju zvana koliko je nadalicin mm imao spremica. Imao je svega 9. Od tih devet, 2 su jos u zamrzivacu, a dva evo hodaju po stanu i ruse sta stignu 😂😂😂
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Mi smo jos radili postupak sa mojim zamrznutim js i njegovim zamrznutim spermicima. Svejedno smo uspjeli, mada su htjeli da idem opet u postupak da imamo svjeze js, sto sam ja odbila na vlastiti rizik i ne kajem se 😊
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Hahahah evo da razrijesimo misteriju zvana koliko je nadalicin mm imao spremica. Imao je svega 9. Od tih devet, 2 su jos u zamrzivacu, a dva evo hodaju po stanu i ruse sta stignu 😂😂😂
Predivni su ti🥰🥰🥰
Bajo hvala ♥️ jedva cekam da se i vi ostale porodite pa da gledam slike beba ♥️
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Nadalice Hvala ti! Da, u postupku sam, u subotu imam aspiraciju.
Anavi985 Da, rekla mi je dr da imaju anesteziju, ali, nažalost subotom nemaju, a ja u subotu imam aspiraciju. A šta ću, pristala sam bez kad subotom nemaju.
Kako je tebi bilo bez anestezije? Malo me strah, a opet si mislim - sigurno ne boli više nego porod.
Imala sam kiretažu u lokalnoj i nije mi bilo strašno, mislila sam da više boli.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ana26- ma nije da se ne može izdrzat. Iako je mene boljelo vise prvi put (dva uboda i folikula), nego 2.put dok je bilo vise... mozda sam bila psihicki spremnija... il je i do ruke dr., svaki put bila druga... nije dugo ni neizdrzivo, pogotovo ako neka puno folikula..
Koliko ih imaš ti? Tko ti vodi postupak? Dr.G.P.R. Ili Dr.D.PJ.?
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Alice nemojte odustajati, samo hrabro 🙏🏻
Mm je isao na biopsiju i nisu nista nasli, te su nam nakon toga rekli da nam ostaju dvije opcije donacija ili posvojenje. Ali idemo jos jednom pokusati na micro TESE, sutra saljem sve nalaze od supruga pa cemo vidjeti sto doktor kaze, tko zna mozda nesto nadu, spremni smo na sve, ako ne nadu nista idemo na opciju donora, bitno da smo si podrska jedno drugom i da imamo puuuno razumjevanja a pogotovo strpljenja ❤️
Razumijem kako vam je, dobro što ste optimistični i ne gubite nadu
Biopsiju je radio kod nas?
Gdje planirate micro TESE napraviti?
Samo hrabro i drzim fige da se nađe bar neki plivač
Ja bi isto posvojenje kad nebi ovako baš nikako uspjeli, moja želja jednu malu mulatkinju posvojiti samo mislim da je proces posvojenja itekako kompliciran i dugotrajan kod nas, a pogotovo kada bi isli posvojiti iz tih manje razvijenih zemalja, ne znam ni kako to uopće ide kada bi se htjela posvojiti bebica izvana
Kad bi i uspjela MPO i dalje bi voljela posvojiti jednu mulatu bebicu <3
Znam jednu curku koja je posvojila malu bebicu iz Afrike. To košta jako puno, i morali su ići tamo 2,3 puta što isto košta... Cirka su iskeširali 100 tisuća kuna... To je bilo prije par godina
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Za one koji su dobili duplu štopericu - jeste li smućkali jednu tekućinu sa dva praška i zabili si jednu injekciju, ili ste si zabili dvije - svaka tekućina sa svojim praškom?
Lucyinthesky?
💔💔💔
ma2013, pa ja bih rekla da je ovo izvrstan nalaz za jednog azoo. Bravo!
Šmattan, pa ako je socijalac, trebala si u svojoj novoj haljinici došetati do njega. Možda bi te i pregledao.
Super da užicaš ovo za andol.
Lucyinthesky, piše i meni na kartonu koji ostaje kod njih. Uslikala sam ga zadnji put prije UZVa, taj zadnji nisam uslikala.
Nadalica, ma ništa ti ne vjerujem. Bilo ih je sedam i basta!
I znam da su bili smrznuti, znam cijelu priču o SEDAM spermića i tvojim jajnim stanicama i kako su se selili
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji