Leia2.0 joj, šta uopće reći... Mrzim kad se itko od nas tako pati, a pomoći ne možemo 😳 Baš sam se nadala do kraja za tebe.... Po pročitanom mi se čini da će sve završiti uskoro, i nadam se da ćeš se što prije fizički i psihički oporaviti 💗
Mila-Milica tako mi je žao, nema riječi kada te nešto ovako zatekne, bez simptoma, bez ikakve slutnje... Jako mi je žao, budi jaka, tu smo za tebe 💗💗💗
Magnolia Paaaaa čuuuuuj, meni kinezi bacaju sjene ali to su one gdje moraš dobro gledati da bi vidio da se nazire, meni ti ovo tvoje izgleda supač 😁😁 ajd ajd, nećemo čestitati ali nadamo se najboljem 👍💛
Novim curama mahanje 🥰🥰
A jaaaaaa sam užicala uputnicu za Covid, kompletno hormone čak i prolaktin na sto načina hihi
Dobila uputnicu za vitamine (tu me zatekao pa sam na kraju rekla samo vit D, feritin i željezo (ups jel to isto? 🤭) selen i cink i rekla mu nek doda još nešto... Sad mi krivo, nisam se dobro pripremila za to...
No, kupila u Mulleru nove testiće i ja sam za transfer spremna 👍💜
MTB jupiiii za Covid 🥳 a i transfer ti je blizu....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dobila sam ovaj Apiglukan u B boxu... Jel to valja? Mislim sigurno valja, ali može prije transfera? Nema ograničenja ili?
6tt+2 imamo 💗
Nikitta, ako citas rekla sam ti javit kakav mi je onaj kolagen. Uopce nije los. I dalje mi ne skrope koljena ni kukovi kad vjezbam 🙈, a za lice dobijem tu i tamo koji kompliment pa nije lose. Nego sam isla dalje cacakat sta se jos moze nac i stvarno je dobar izbor u bodybuilder shopu. Sad sam narucila jedan koji sadrzi 1000mg kolagena po dozi, a ima i hijaluronske kiseline, vitamina c, e, b1, b2, b3, b5, b6, b7, b12 i folnu. Sad kad vidim sta sve jos ima vidim da su ovi nasi Gaia i Yasenka besramno skupi, samo se puno reklamiraju, a sadrze duplo manje kolagena po dozi, za duplo vise love.
Bozma koji je to?
oharascarlett14@gmail.com
Leia2.0 drago mi je da ti je mrvicu lakše i da to sve ide prema kraju. Drži se i oporavi čim prije 🤞❤️
VM samo da ta agonija stane i da znaš na čemu si. Drži se i ti i budi hrabra 💪❤️
Nadalica oni su predivni, dječica velika 🤩❤️
MTB spremna si znači, bit će to super 💪Koliki su ti bili folikuli na zadnjem Uzv?
AuroraB razvalit ćeš ti s tim Menopurom, nema labavo 💪🤞
Alice i Sanjass dobrodošle, teške dijagnoze bome, ali posložit će se to sve nekako i bit ok 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Alice nemojte odustajati, samo hrabro 🙏🏻
Mm je isao na biopsiju i nisu nista nasli, te su nam nakon toga rekli da nam ostaju dvije opcije donacija ili posvojenje. Ali idemo jos jednom pokusati na micro TESE, sutra saljem sve nalaze od supruga pa cemo vidjeti sto doktor kaze, tko zna mozda nesto nadu, spremni smo na sve, ako ne nadu nista idemo na opciju donora, bitno da smo si podrska jedno drugom i da imamo puuuno razumjevanja a pogotovo strpljenja ❤️
Razumijem kako vam je, dobro što ste optimistični i ne gubite nadu
Biopsiju je radio kod nas?
Gdje planirate micro TESE napraviti?
Samo hrabro i drzim fige da se nađe bar neki plivač
Ja bi isto posvojenje kad nebi ovako baš nikako uspjeli, moja želja jednu malu mulatkinju posvojiti samo mislim da je proces posvojenja itekako kompliciran i dugotrajan kod nas, a pogotovo kada bi isli posvojiti iz tih manje razvijenih zemalja, ne znam ni kako to uopće ide kada bi se htjela posvojiti bebica izvana
Kad bi i uspjela MPO i dalje bi voljela posvojiti jednu mulatu bebicu <3
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Što je prolaktin na sto načina?
A inače, slatka mala početnice, kod dr se NIKAD ne ide bez popisa. Eh, bila sam i ja takva kad sam počinjala...
I gdje ste svi vi požurili do transfera, tek mi je aspiracija u subotu.
Feritin i željezo nije isto, super da vadiš oboje (feritin su zalihe željeza koje imaš).
Lucyinthesky, ne znam točno, mislim da su oni koje je brojao bili 18-19 i još je bilo par od 16 za koje se nadao da će sazrijeti do aspiracije. Rekao je da će on sve izvaditi, koliko god malo ili veliko bilo.
💔💔💔
Mila i Leia saljem vam malo snage da izdrzite ovo tesko razdoblje ❤️ uz vas smo 😘
Pozz novim curama 🍀💪 i sretno svima koji su u postupku. Moj prvi uzv za FET je 5.3. na rockas i doslovno me vec strah ☹️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Mila i Leia saljem vam malo snage da izdrzite ovo tesko razdoblje ❤️ uz vas smo 😘
Pozz novim curama 🍀💪 i sretno svima koji su u postupku. Moj prvi uzv za FET je 5.3. na rockas i doslovno me vec strah ☹️
Bljuvat ću trudničku prašinu na tebe
💔💔💔
MTB, evo molim stručno mišljenje (nadam se da link radi 🤣) 😉
https://ibb.co/0VBmGLz
Vrijednosti AMH i FSH su mi u potpisu, za sve druge nalaze je rekao da su odlični. Osim inzulina koji je bio povišen, al za to mi je propisao Glucophage 2x1.
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
MTB od socijalca, inače do doktora telefonski ne mogu doći jer njegova med sestra ne da 😤 tako sam mislila samo D1 uputnicu, i ona odjednom kaže evo ti doktor 😂 tak da nisam imala popis jer nisam mislila da ću uopće pričati s njim 🙈
Prolaktin piše ovako.... Prolaktin, prolaktin 08-16,prolaktin nakon taloženja, makro prolaktin....
A od Loma ću žicati uputnicu za farmakologa da mi testiraju konačno tu osjetljivost na andol....
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji