Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Veljača 2021. 15:41

MTB

Magnolia

Ma samo ne kuzim kako sad to odjednom, mislim imala sam ja prirodnu trudnoću ali svejedno… uglavnom bas se ne nadam puno, hladne sam glave, kao sto sam napisala, bar mi ovdje znamo da to nije evo ga na, gotova stvar. Ono su bile jutarnje crtice, a sad popodnevne nisu neke obecavajuce🥴🥴😬

Ja bih ti sad pričala o pčelama i vrapcima i to, ali mislim da ti je kasno. ako do sad nisi naučila kako se to radi, ni nećeš

Moram se sada malo i narugati na svoj racun, znaci ja sam vec dvije godine trudna🤣🤣🤣🤣 postaje pre smijesno.

Pami
    25. Veljača 2021. 15:41

Mila Milica užasno mi je žao 😭😭 šaljem svu snagu svijeta da izdržiš i molim za čudo 🙏🙏
    Magnolia lijepa crtica. Neću čestitati ali navijam da nastavi tamniti 🍀🍀
    Vm žao mi je, nadam se da će se situacija uskoro riješiti.
    Nadalice ajme koji slatkiši 😍😍

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

ericaa
    25. Veljača 2021. 15:42

AuroraB

ericaa

Senniremus hvala ti na ovome.Nadalice diiiiivniiii suAurora meni je crta odmah bila sumnjiva, bez obzira na kineze ili ne, baš zato jer imam iste i bijeli su stalnorazmišljam markerom nacrtat ali neznam uopće di bi tu crtu smjestila

Eto, mi budemo piškile kineze da im dokažemo da su dobri 

Ja jesam jutros i prikeljila ga ovdje da pokažem da moji rade ko urice  

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 15:45

dixx

Pozdrav cure! Ovo mi je prvi IVF i nedavno sam vas pocela citati. U Petrovoj sam u postupku, u sub mi je aspiracija. Mislim da imam 12 folikula i bas su nejadnake velicine bili na zadnjem UZV u srijedu. Na desnom je vidjela 4 koji su velicine oko 11, na lijevom njih 8 velicine od 17-21. I tek danas(cetvrtak) navecer ide stoperica i u sub aspiracija. Ne znam vrijednosti hormona niti uspijevam puno popricati s dr. Kako vama to zvuci? Meni se cini da ce ovi na lijevom vec puknuti, a na desnom da nece biti zreli. Da li je imala neka ovakvu situaciju nejednakog razvoja folikula?

Dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna!
    Pročitaj prve tri stranice teme, predstavi se malo (godine, dijagnoze, postupak, stimulacija) i sredi si potpis.
    Što se tiče tvoje situacije, subota ti je savršen dan za aspiraciju, već nas dvije idemo u subotu i sve ćemo skupa piškiti testiće, raditi bete, i biti trudne.
    Što se tiče tvojih folikula, ovih 8 zvuči dobro na lijevom. Radi desnog ti je vjerojatno dala dan fore da narastu, ali vjerojatno neće uspjeti - vrijeme će pokazati.
    U svakom slučaju, imaš baš jako dobru situaciju, držmo fige da ih imaš što više lijepih, sočnih, zrelih.
    I ne brini, i ja sam bila na zadnjem UZVu jučer, danas mi je štoperica. I meni su većinom kao tvoji desni. Ovisno o tvojoj situaciji, meni je doktor rekao da nekad puste i do 23mm prije nego ih vade. To svaki doktor procijeni za tebe individualno.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 15:47

Magnolia, sve mi ovdje razumijemo kroz šta prolaziš (iako ti se to ponekad možda tako ne čini ). Vidi što će ti pomoći da si pomogneš. Možda malo online shoppinga? Možeš i meni nešto kupiti.  Samo nemoj čvarke ili janjetinu. Ili nešto slično odvratno.

💔💔💔

• Ssanjas
    25. Veljača 2021. 15:49

Alice i ja sam nova i u sličnom smo problemu,nadam se da ćemo se moć pratit i veselit 😊

sanjass322@gmail.com

• Pmak
    25. Veljača 2021. 15:56

Samo da mahnem svima i zaželim sreću ovih dana.. (i uvijek). Ne čitam baš svaki dan redovno pa  imam zaostatak da sve pohvatam, ali nadoknadim ja to već.. Ajme što možete pisat! Puse

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

25. Veljača 2021. 16:02

Mila milica ja sam bas itvan sebe, pretuzna.. Drzi se..
    Molim se bogu da se ovo vise nikome ne dogodi... 🍀🥺

Tuma
    25. Veljača 2021. 16:03

Mila Milica strašno mi je žao, ne mogu ni zamisliti tu bol. Molim se za čudo u ponedjeljak. ❤️ Tu smo za tebe, znam da te sada ništa ne može utješiti, ali ako se trebaš izjadat, tu smo ❤️
    Vm žao mi je, oni poduzimaju sve što mogu, al kad se ništa ne vidi nemaju puno opcija... Jesi vadila betu? Nadam se da će locitati gdje je i da neće biti nikakvih posljedica...
    Magnolija sad je već crta, a ne sjenica... Neću čestitati, rano je, ali možda ne bi bilo loše izvaditi uskoro betu ako nastavi tamniti da uzmeš i terapiju ako će trebati. Držim fige da nastavi tamniti i bude sve oke ❤️
    Nadalica divni su, oboje😍😍❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Leia3.0
    25. Veljača 2021. 16:11

Stanje nakon pregleda - cijela gestacijska izašla, ima još tragova nečeg sitnog i krvi, ali tome ćemo dati desetak dana da još samo izađe spontanim krvarenjima koje me još čekaju. Dakle, nije moguće danas potpuno isključiti potrebu za kiretažom jer je prerano još za taj zaključak, ali ako će i trebati, neće to bit klasična kiretaža kod koje se struže sve nego se samo treba vakuumom pokupiti ostatke ostataka, ako u međuvremenu sami ne izađu. Olakšanje mi je, ali sam se nadala malo definitivnijem odgovoru danas. No, ako sam išta naučila kroz ovu priču - nikad ne znaš na čemu si i što te sve čeka. Sve je nepredvidljivo. Tako da (opet) čekam. Nadam se samo da ću kroz ovih deset dana sve izaći, da mi kiretaža neće trebati, da  jajnici splasnu konačno (jer ja naime još uvijek uz sve imam i OHSS) i da se mogu vratiti fizičkoj aktivnosti i odmoriti se od svega psihički. Baš mi treba da malo predahnem od svega, da vratim kontrolu u svoj život i da se odmorim od zadnja dva mjeseca. Ne prepoznajem samu sebe. Od (relativno) mlade žene na vrhuncu fizičke kondicije koja nikad nije bolesna ili umorna, sam se pretvorila u polupokretnog invalida kojem je non stop nešto i koji je preležao zadnja dva mjeseca u bolovima i agoniji, a ostatak vremena proveo u bolnici. Počela sam već malo vrtjeti planove za budućnost i zaključila da sad s ovim spoznajama drugi put moram sama sebe bolje zaštiti i tražiti da se izbjegne OHSS ako je ikako moguće. Na druge stvari koje su pošle po zlu možda ne možemo utjecati, ali ovo se u većini slučajeva može izbjeći, freeze all metodom. Pri čemu mislim na ovaj OHSS zbog trudnoće koji onda beskrajno dugo traje, jer ako do OHSS-a dođe prije transfera, on relativno brzo prođe i onda ionako ne vraćaš zametak da ne pogoršaš situaciju.  

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.