Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadalica
    25. Veljača 2021. 15:30

Ericaa ♥️♥️♥️♥️♥️ 
    Mtb upisana si.

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 15:31

BjeliS, prestani piškiti po lokalnom DMu i nedužnim Kinezima, i dovuci se ovamo. Fališ mi! 
    Ljudi, meni se danas nenormalno spava. Ova trudnoća me ubija, samo što se ne onesvijestim od pospanosti, a imam sastanak za sastankom... 

💔💔💔

Alice
    25. Veljača 2021. 15:33

Evo procitala sam sve sto si rekla i sredila sam potpis😊
    A sada cu vam napisati u sljedecem postu svoju pricu😳

Alice

Pozdrav cure, evo još jedna nova članica vam se pridružuje
    Već duže vrijeme čitam ovdje vaše postove i stvarno ste jako velika podrška jedna drugojMila Milica pročitala sam što se dogodilo i zaista mi je žao i također dajem riječi podrške da nekako uspiješ prebroditi situaciju i da ostaneš jaka koliko god možeš<3
    Nadam se da ćete me prihvatiti u ovu vašu malu zajednicu jer bi voljela podijeliti svoje trenutno iskustvo s vama i cuti vaša mišljenja i savjete

Dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna.
    Pročitaj prve 3 stranice teme, predstavi se i sredi si potpis da te lakše pratimo.
    Lavice su ovdje za tebe, samo piši

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

25. Veljača 2021. 15:34

Ma samo ne kuzim kako sad to odjednom, mislim imala sam ja prirodnu trudnoću ali svejedno... uglavnom bas se ne nadam puno, hladne sam glave, kao sto sam napisala, bar mi ovdje znamo da to nije evo ga na, gotova stvar. Ono su bile jutarnje crtice, a sad popodnevne nisu neke obecavajuce🥴🥴😬

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 15:36

Magnolia

Ma samo ne kuzim kako sad to odjednom, mislim imala sam ja prirodnu trudnoću ali svejedno… uglavnom bas se ne nadam puno, hladne sam glave, kao sto sam napisala, bar mi ovdje znamo da to nije evo ga na, gotova stvar. Ono su bile jutarnje crtice, a sad popodnevne nisu neke obecavajuce🥴🥴😬

Ja bih ti sad pričala o pčelama i vrapcima i to, ali mislim da ti je kasno. ako do sad nisi naučila kako se to radi, ni nećeš 

💔💔💔

AuroraB
    25. Veljača 2021. 15:37

MTB ali ja idem samo na Menopur 225😼 Tješi me jedino to što stvarno vjerujem doktorici, iako me malo strah. Nije baš česta terapija... Iako je Tuma pobjednik 1/1.😂
    Alice dobrodošla😊

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Nadalica
    25. Veljača 2021. 15:37

Nina92, Ruska1986 hvala cureee 🥰
    Dada ne samo da ces da izgubis pamet nego ces da poludis totalno 😂🙈 pripremi se. Ja sam u prvom tromjesjecju isla za Bosnu, u autu gurala utrogestane 😂 a od tada jos nisam bila u Bosni, idemo krajem maja, jedva cekam ♥️ Navijam za mrvicu, bit ce sve ok u pon ♥️ nego ta briga sto je sada imas, traje tokom cijele trudnoce, kada se porodis, onda brines duplo vise.

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

AuroraB
    25. Veljača 2021. 15:39

ericaa

Senniremus hvala ti na ovome.Nadalice diiiiivniiii suAurora meni je crta odmah bila sumnjiva, bez obzira na kineze ili ne, baš zato jer imam iste i bijeli su stalnorazmišljam markerom nacrtat ali neznam uopće di bi tu crtu smjestila

Eto, mi budemo piškile kineze da im dokažemo da su dobri 😊

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• dixx
    25. Veljača 2021. 15:40

Pozdrav cure! Ovo mi je prvi IVF i nedavno sam vas pocela citati. U Petrovoj sam u postupku, u sub mi je aspiracija. Mislim da imam 12 folikula i bas su nejadnake velicine bili na zadnjem UZV u srijedu. Na desnom je vidjela 4 koji su velicine oko 11, na lijevom njih 8 velicine od 17-21. I tek danas(cetvrtak) navecer ide stoperica i u sub aspiracija. Ne znam vrijednosti hormona niti uspijevam puno popricati s dr. Kako vama to zvuci? Meni se cini da ce ovi na lijevom vec puknuti, a na desnom da nece biti zreli. Da li je imala neka ovakvu situaciju nejednakog razvoja folikula?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 15:40

AuroraB

MTBali ja idem samo na Menopur 225😼 Tješi me jedino to što stvarno vjerujem doktorici, iako me malo strah. Nije baš česta terapija… Iako je Tumapobjednik 1/1.😂
    Alicedobrodošla😊

Pa da, jer ti vjerojatno imaš drugačije posložene hormone od mene.
    Ja ih primam ukupno više jer sam starija pa mi treba jača doza. Plus, imam inverziju pa ne mogu primati samo Menopure, moram primati dosta više FSH nego LH.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.