Mila-Milica jako mi je žao
Tema spontani pobačaji: Mi smo prošli nekoliko ranih gubitaka trudnoće dok smo prirodno pokušavali pa sam samo htjela podjeliti način kako se MM i ja nosimo s gubicima, možda nekome naša perspektiva olakša i pruži utjehu. Mi smo odlučili gledati na naše nerođene bebice kao duše koje žele nama doći i s kojima ćemo se jednom sresti, jedino te dušice imaju problem da tijela koja im mi napravimo tu na ovom svijetu nisu potpuno kromosomski ispravna. Zato navečer u molitvi kažemo tim dušicama da neka si uzmu koliko god im vremena treba, da će mama i tata raditi tijela uzpomoć MPO koliko god treba, sve dok oni ne nađu neko tjelešce koje im najbolje odgovara. I da ih želimo vidjeti čim prije, ali da se ne trebaju žuriti i neka samo dođu na ovaj svijet kada njima paše, mi ćemo ih čekati koliko god treba. Nama ovakva svakodnevna molitva i razgovor s nerođenim dušicama za koje vjerujemo da su naša buduća djeca pomaže pa eto nemojte zamjeriti što sam podjelila s vama. Možda nekome pruži utjehu ovakav način razmišljanja. Meni uz to olaķšava i pričati o tome sa ženama koje su isto prošle i micati tabu s teme.
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
MTB da znas da nisam ni sumnjala ♥️ Kada je transfer ? Zelim ti srecu 👣 ps. bit ce curica 🥰
Manemoj, lucyinthesky, nina92veliki ljubac za vas ♥️♥️♥️https://ibb.co/GJ37x30https://ibb.co/PmFPHzy evo slikica ♥️🥰
❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️
Juuuuuuj pa oni rastu kao male gljivice ❤️
Divni su 🥰🙏❤️
endometrioza
Mila-Milica jako mi je žaoTema spontani pobačaji: Mi smo prošli nekoliko ranih gubitaka trudnoće dok smo prirodno pokušavali pa sam samo htjela podjeliti način kako se MM i ja nosimo s gubicima, možda nekome naša perspektiva olakša i pruži utjehu. Mi smo odlučili gledati na naše nerođene bebice kao duše koje žele nama doći i s kojima ćemo se jednom sresti, jedino te dušice imaju problem da tijela koja im mi napravimo tu na ovom svijetu nisu potpuno kromosomski ispravna. Zato navečer u molitvi kažemo tim dušicama da neka si uzmu koliko god im vremena treba, da će mama i tata raditi tijela uzpomoć MPO koliko god treba, sve dok oni ne nađu neko tjelešce koje im najbolje odgovara. I da ih želimo vidjeti čim prije, ali da se ne trebaju žuriti i neka samo dođu na ovaj svijet kada njima paše, mi ćemo ih čekati koliko god treba. Nama ovakva svakodnevna molitva i razgovor s nerođenim dušicama za koje vjerujemo da su naša buduća djeca pomaže pa eto nemojte zamjeriti što sam podjelila s vama. Možda nekome pruži utjehu ovakav način razmišljanja. Meni uz to olaķšava i pričati o tome sa ženama koje su isto prošle i micati tabu s teme.
🙏❤️
endometrioza
Meto kako je prosao transfer ? Cure sa lijepim vijestima cestitam, takodje cure sa losijim vijestima jako mi je zao, zelim vam svu srecu svijeta ♥️🥰
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nadalica divni divvniiii su ❤️
Magnolia crte su top, drzim fige da i sve ostalo nadalje bude 🙏🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Pozdrav cure!
Mila-Milica žao mi je, mogu samo misliti kako ti je , nadam se da će se neko čudo dogoditi nemoj se predati do zadnjeg.
Ja sam danas bila kod dr. L i on je napravio ultrazvuk, ništa vidio, napisao povijest bolesti i rekao sutra u bolnicu.
Ja sam još jučer krenula tražiti gdje ću i kod koga ću, na kraju kako je dr. L rekao da idem u Merkur. Otišla sam već danas po hitnom postupku na pregled. Oni me također prekopali i alatima i rukom i ultrazvukom, osjećam se ko razvaljena krava Ne znam jel me sad boli sve od pregleda ili me stvarno boli od tog što mi je. Oni isto nisu ništa vidli, slažu se sa razmišljanjima mog MPO doktora. U subotu moram vaditi betu i javiti im. Zasad će biti praćenje bete, možda u nekom trenu počne padati ili će se pokazati negdje nešto pa će znati kako dalje postupiti. Znači sve kao i do sada, koma. Nadam se samo da će prije locirati plod nego mi krene nešto loše od toga.
Nalaz glasi: Uterus uredan sa sekrecijskom endometrijem bez trenutno vidljivog GM. Oba jajnika uredna. U Douglasu nema slobodne tekućine.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Nadalice Predivni su. Ne zna se tko je slađi. 🥰
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Dada za par dana 8 mjeseci 🙈🥰 cudim se da sam jos pri zdravom razumu, jer lopovi su oboje na tatu 🙈🙈 Kako je tvoja mrvica ?
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Nadalica, kud si požurila, tek mi je aspiracija u subotu.
Ali sam optimistična i kad nisam dobila termin u frizera u ponedjeljak (2 dana nakon aspiracije), uzela sam termin u srijedu (4 dana nakon aspiracije) jer nabrijavam sudbinu da imam hrpicu blastica.
Vidjet ćemo. Vjerojatnije je da ću otkazati frizera i ostati sijeda.
Ahh, curica
Budući muž i šogorica moje curke su predivni.
SeniRemmus, predivna mi je to priča. Hvala što si je podijelila ovdje.
💔💔💔
Miss pa ti si jos malo na pola puta.. kako hematom ? Jel bolje sa bolovima ? Djecak, predivno ♥️♥️♥️
Ana26 hvala, si vec u postupku ? Svu srecu ti zelim, drzim fige na najjace ♥️
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji