Dada za par dana 8 mjeseci 🙈🥰 cudim se da sam jos pri zdravom razumu, jer lopovi su oboje na tatu 🙈🙈 Kako je tvoja mrvica ?
Da, da, na tatu
Glumi ti negdje drugdje, ovdje te dobro znamo, lijo
VM, koliko ja znam, dok god je mala beta, ne može ti napraviti štetu.
Baš mi je žao zbog svog tog kopanja i straha kroz koji prolaziš
💔💔💔
Mtb hahah koju frizuru radis, gore ili dolje ? 😂🙈 Sva sreca pa curica, Noah je slobodan, a Nadiu su vec rezervisali. Znaci da te pisem ?
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Mtb ja sam lopov ali to se ne racuna. Na tatu su.
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Senniremus, raznježnila si me sada❤😘 Hvala što si svoje intimne emocije podijelila s nama.
Magnolia ja stalno ponavljam da ti kinezi nisu ludi uopće, ali mene niko ne sluša.☕💅🏼 Ti dok ćeš kolica s bebačom gurati ćeš govoriti da nije moguće😂 Pa jel ste se seksali na plodne dane ili niste?
Mila-Milica ovo je srcedrapajuće. Stvarno nema opušanja tako dugo dok se bebica ne rodi. 🙁
MTB propustila sam dio kad je nastao određeni izraz, ali baš mi paše napisati ga sada; vrlim te😍. I zbog tvojih zrelih folikulića i zbog odabira doktorice. Mene je pomalo postali strah što idem samo na Menopur...🧐
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Senniremus hvala ti na ovome.
Nadalice diiiiivniiii su
Aurora meni je crta odmah bila sumnjiva, bez obzira na kineze ili ne, baš zato jer imam iste i bijeli su stalno razmišljam markerom nacrtat ali neznam uopće di bi tu crtu smjestila
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Nadalica, kaskaš. O donjoj frizuri sam već pričala jučer/prekjučer. Sad mi je na redu gornja.
Samo ti piši, mali je bezeciran.
AuroraB, vrlim te je nastalo od naše nepismene trudnice BjeliS. I ja tebe vrlim!!!
Ja sam Menopurom baš zadovoljna, za sad. Pitaj me u subotu nedjelju koliko sam onda zadovoljna.
💔💔💔
Nadalica bebaci su predivni, preslatka ❤️❤️
VM drzi se sta drugo da ti kazem 😘😘
Mangolia crtice su divne
SBjelis di si ti? Kako si?
Nikitta ❤️❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Dada za par dana 8 mjeseci 🙈🥰 cudim se da sam jos pri zdravom razumu, jer lopovi su oboje na tatu 🙈🙈 Kako je tvoja mrvica ?
Oni imaju točno toliko koliko ja imam (ako Bog da) do kraja... Sada mi reci jel to puno ili malo za izgubit pamet od svega šta se dešava u vezi iščekivanja i brige da sve bude ok ? 🤣🤣😁
Ja tek u ponedjeljak idem vidjeti mrvicu ako bude sve u redu, daj Bože da bude 🙏❤️❤️❤️❤️
Nego da te pitam jesi li normalno putovala za Bosnu kada si bila trudna? 😁🙈
endometrioza
Mila-Milica jako mi je žaoTema spontani pobačaji: Mi smo prošli nekoliko ranih gubitaka trudnoće dok smo prirodno pokušavali pa sam samo htjela podjeliti način kako se MM i ja nosimo s gubicima, možda nekome naša perspektiva olakša i pruži utjehu. Mi smo odlučili gledati na naše nerođene bebice kao duše koje žele nama doći i s kojima ćemo se jednom sresti, jedino te dušice imaju problem da tijela koja im mi napravimo tu na ovom svijetu nisu potpuno kromosomski ispravna. Zato navečer u molitvi kažemo tim dušicama da neka si uzmu koliko god im vremena treba, da će mama i tata raditi tijela uzpomoć MPO koliko god treba, sve dok oni ne nađu neko tjelešce koje im najbolje odgovara. I da ih želimo vidjeti čim prije, ali da se ne trebaju žuriti i neka samo dođu na ovaj svijet kada njima paše, mi ćemo ih čekati koliko god treba. Nama ovakva svakodnevna molitva i razgovor s nerođenim dušicama za koje vjerujemo da su naša buduća djeca pomaže pa eto nemojte zamjeriti što sam podjelila s vama. Možda nekome pruži utjehu ovakav način razmišljanja. Meni uz to olaķšava i pričati o tome sa ženama koje su isto prošle i micati tabu s teme.
💜❤😇😇 predivno si ovo napisala... Zao mi je sta si morala prolazitit kroz to sve toliko puta... ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB da znas da nisam ni sumnjala ♥️ Kada je transfer ? Zelim ti srecu 👣 ps. bit ce curica 🥰
Manemoj, lucyinthesky, nina92veliki ljubac za vas ♥️♥️♥️https://ibb.co/GJ37x30https://ibb.co/PmFPHzy evo slikica ♥️🥰
Preslatkice 🤗🤗🤗🤗💜💙
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji