Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    25. Veljača 2021. 14:18

Mila-Milica

Ekipa pozdrav!
    Evo me s pregleda. Loše je! Nema otkucaja, srce je stalo. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭.
    Poslije uzv sam vaditi betu. U ponedjeljak idem opet i poslije ću na ultrazvuk. Na terapiji sam i dalje. Ako se ne dogodi čudo, za što su šanse minimalne, ostajem u bolnici i izazvat će prekid trudnoće.
    Ne znam šta reći ni misliti… Sve je u Božjim rukama!!! 🙏🙏🙏 Ako bude i najgori scenarij (iako je najrealniji), nek mi Bog da snage da sve to izdržim.
    Ostalim curama sretno!!!🤞

Bemu baš mi je žao  ,drži se 🤗❤️❤️

manemoj
    25. Veljača 2021. 14:18

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Magnolia

https://ibb.co/MGJFz5P 😬😬😬😬

Jbt
    Posalji ti i meni malo tih testova 😁
    A sad aj malo u detalje. Koji dan ti se pocela vidjet sjena, crta

Onaj dan kad sam prvi put stavila, u utorak popodne. Mislim da sam sada 11dpo. Ali skepticna sam bas jako.

Evo neću ni ja čestitati ali me zanima kad ideš vaditi betu 🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Dashuri
    25. Veljača 2021. 14:20

Magnolia

Ovo je prava crta!!! Kakvi su simptomi? Ja sam danas 8 dpo, boli me sve zivo, al sam i nakljukana svim živim 🤮

05.12.2022 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia

Izgleda da ono nisu bile lazne sjene, ili testovi ne valjaju🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Uglavnom, ne zelim nikakva cestitanja, svjedoci smo tu svega loseg sto se događa i cini mi se da vise ima toga loseg nego dobrog, na zalost. Ne ocekivam nista bas sam hladne glave, ustvari skepticna sam oko toga svega jer uvijek sve dobijem na tezi nacin🥴🥴🥴. I realno, mislim da je pre rano za bilo kakve zakljucke kao sto sam napisala vec svasta se moze dogoditi. Staviti cu slike u sljedecem postu.

Rekla bih da je krenulo. 
    S obzirom na tvoje iskustvo, jesi li razmišljala da odmah kreneš uzimati i neku terapiju da povećaš šanse da se održi?

💔💔💔

🌼TiKi🌼

Dakle, isla sam podici svoje nalaze. Feritin mi je 249 😲. Jel treba kome? Imam viska, ocito od prenatala. Jel mi moze sta bit od viska? Ostalo sve uredno ukljucujuci i ukt.
    Mila-Milica jako mi je zao, jako bas 😔... Drzi se draga ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Ana26
    25. Veljača 2021. 14:22

Magnolia Ja sam pravila isti takav kineski kad sam bila trudna i pokazao mi je crtu. Ja nisam vjerovala pa sam išla po 3 različita i bio je +. Svaki put kad mi je kasnila menga  bio je bijel kao snijeg. 
    Možda da kupiš Muller pa da se uvjeriš.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

🌼TiKi🌼

Magnolia

Izgleda da ono nisu bile lazne sjene, ili testovi ne valjaju🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Uglavnom, ne zelim nikakva cestitanja, svjedoci smo tu svega loseg sto se događa i cini mi se da vise ima toga loseg nego dobrog, na zalost. Ne ocekivam nista bas sam hladne glave, ustvari skepticna sam oko toga svega jer uvijek sve dobijem na tezi nacin🥴🥴🥴. I realno, mislim da je pre rano za bilo kakve zakljucke kao sto sam napisala vec svasta se moze dogoditi. Staviti cu slike u sljedecem postu.

Rekla sam ti. Cuvaj se i drzim fige da to sve bude dobro 🤞😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

🌼TiKi🌼

Dakle, isla sam podici svoje nalaze. Feritin mi je 249 😲. Jel treba kome? Imam viska, ocito od prenatala. Jel mi moze sta bit od viska? Ostalo sve uredno ukljucujuci i ukt.
    Mila-Milica jako mi je zao, jako bas 😔… Drzi se draga ❤️

Meni je u trudnoći naglo narastao pa je doktorica komentirala da je to normalno u trudnoći da se desi i da je bolje da ga je više, nego da je manje. Da će beba to sve popiti. 

💔💔💔

Dashuri
    25. Veljača 2021. 14:23

🌼TiKi🌼

Mila-Milica jako mi je zao, jako bas 😔… Drzi se draga ❤️

Može meni malo?🤣 Da 249 🙄 
    Mislim da mos napravit pauzu sa prenatalima misec, 2 🤗

05.12.2022 💗

BAJOMA
    25. Veljača 2021. 14:24

Magnolia

Znala sam ❤️❤️❤️❤️❤️ 
    Rekla sam ti vjeruj svome tijelu vrlim teee🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.