Hvala cure 🥰 baš mi je lakše sad kad znam da se hematom povlači.
Miss nadam se da si dobro.
Tiki kako si? Si vadila krv?
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Manemoj evo baš krenula pisati, hvala što misliš 😘
Bila danas na pregledu u bolnici kod dr. MArkanović, odlična je i baš volim ići kod nje jer imam puno povjerenje. Uglavnom, hematom se reapsorbirao, sad se vidi samo kao nakupina osušene krvi (a bio je 4cm), i ono što je dobro je što se posteljica podigla i sad je daleko od hematoma 😊 sad mi je puno lakše. Rekla mi je da mirujem još dva tjedna za svaki slučaj, utrogestan samo 2 navečer vaginalno, i ako bude sve ok mogu se vratiti redovnim aktivnostima. Bebica raste ko luda, maše stalno rukama i nogama ali je okrenula glavu i nije se dala slikati 😄 idem opet kod nje 26.03., i nadam se da će do tada biti sve u redu 🙏😊
Tuma drago mi je da su nalazi dobri 💛
MTB super rezultati 🤗
Odličneee vijestiii 😍😍😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
MTb i Aurora hvala na informacijama
Ericaa joj divno, bas mi je drago uopće ne pratim te poznate ali nekidan sam gledala neki intervju s njom gdje su je pitali sto je s majčinstvom i kak je odgovorila nes da se nada u budućnosti i tome točno sam osjetila da možda postoji problem tako da super :)
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Cure samo da vam mahnem 👋👋
Ja sam trenutno zatrpana poslom pa ne stignem baš čitati, a vi ste dosta ažurne 😄😊 baš radim na nekim zanimljivim projektima i skroz mi odgovara jer ne stignem puno razmišljati o drugim stvarima. A kod nas je sad ionako faza čekanja muževih nalaza pa mi vrijeme uz posao brže prođe.
Preletim vas navecer da sam koliko toliko u toku 😁
Meto odlicno za 14 stanica 😍 hiper ne zvuči dobro, ali ako će rezultirati bebacima i smrzlićima onda neka 😊😘
MTB sve si trudnija 😍
TirelessIvy skandinavac na doktoratu zvuči ekskluzivno 😄 drago mi je da i ti konačno ideš po svoju bebicu 💪💪 sretnooo 🍀🍀
Cure koje ste u postupcima sretnoooo 🤞🤞🤞
Trudnice naše čestitaaaaam 🥰
Cure sa lošim vijestima žao mi je. Uzmite predah ako trebate, ali sve dok ima jajnih stanica i spermića nema predaje 💪💪😘
👋👋 svima
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Naravno da sam odmah išla googlat Leonu Paraminki i upalo mi je u oko da je starija od MTB, Tanje,SBjelis i mene čitava 3-4 mjeseca
Boook. Svima koji ste u postupku sretnooo, cure s lijepim betama čestitaaaam. 😊
Cure s lošim vijestima, žao mi je. Al idemo dalje, sve bude dobro. 🤞😊😊
Svaki dan vas čitam al se totalno pogubim, MTB divim ti se kako to sve uspiješ poloviti. 😅
Imam pitanje, dobila sam za rođendan na poklon termin za piercing (koji mi je želja već dugo), sad, meni je kliknulo da idem u postupak (ja se nadam u 5 mj), dal postoji mogućnost da ne daj bože djeluje taj piercing na neke nalaze? Bilo kaj?
Možda je glupo pitanje al sad me strefilo to u glavu uz sve misli koje mi se roje po toj ludoj glavi 😅😅
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Jesam piškila sam, ali necu vam ih stavljat jer su sjene😂😂😂. Ako kojim slucajem dođe do toga da ne dobijem m i dođem do nekog testa koji ne baca sjene, e tada cete znati😂😂😂😂😂
ma2013, ne bi trebao utjecat ni na šta, ali ako se slučajno predomisliš ja ću uzet tvoj termin (kad starci prolupaju )
Čitam naslove: Leona Paraminski (41) progovorila o neplodnosti i medicinski potpomognutoj oplodnji
I onda dalje čitam tekst i ne nalazim da je i o čemu progovorila: koja klinika, doktor, protokol, koliko stanica, embrija, kakve su joj stanice, kakav je spermiogram
Tuma hoćeš podijeliti janjetinu samnom? 😂 MTB i BjeliS nek jedu desert.. kakav alkohol? Biti ćete trudne 🤔
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji