Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 14:42

I sad, drugi dio priče.
    Danas uzimam terapiju as usual.
    Sutra uzimam samo supresiju. Vjerojatno mi nije potrebna, ali kaže da igramo na 200% sigurno.
    Navečer sutra dupla štoperica (Brevactid) 
    Aspiracija u subotu.
    Dogovorili smo se za droge, neću anesteziju.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 14:46

I konačno, zadnji dio priče. Današnji nalaz.
    Za estradiol je zadovoljan, kaže da potvrđuje njegovu hipotezu o broju zrelih stanica.
    Za LH je isto zadovoljan, kaže da smo ga supresijom lijepo smanjili (eto, sad sam naučila i to )
    Za progesteron kaže da je malo visok, i da ga sutra opet vadim. Objasnio mi je da povišeni progesteron (sad laički prenosim, on je ovo ljepše objasnio) znači da moji zametci "kaskaju" za mojom maternicom, da je ona sad zrelija od njih, i da to onda smanjuje šansu za implantaciju. Ja sam se bojala da to govori nešto o kvaliteti jajnih stanica, ali ne. Samo govori da možda zameci i stanice nisu u istom stadiju. S obzirom na to da se ti nalazi vade na dan davanja štoperice, a ne dan prije - sutra ponavljam. I ako i dalje bude povišen, ići ćemo na freeze all, i FET u idućem mjesecu.
    Bozma, jesi zapisala? Dobra ti je bila hipoteza, svaka čast. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    24. Veljača 2021. 14:48

MTB

I sad, drugi dio priče.
    Sutra uzimam samo supresiju. Vjerojatno mi nije potrebna, ali kaže da igramo na 200% sigurno.
    Aspiracija u subotu.

Wohooooo Brevactid je meni donio sreeeećkicu 🥰❤️
    Dobivaš duplu od 5000 ili 1500? Čisto da znam kad možeš piškit 😂😂 makar znam da ćeš betu vaditi već 3dc 🙈🙈🙈

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 14:50

Dada🐼

MTB

I sad, drugi dio priče.
    Aspiracija u subotu.

Dobivaš duplu od 5000 ili 1500? Čisto da znam kad možeš piškit 😂😂 makar znam da ćeš betu vaditi već 3dc 🙈🙈🙈

Duplu od 5000.
    Naravno da ću vaditi betu par dana nakon transfera, pa moram imati polaznu točku 

💔💔💔

Tuma
    24. Veljača 2021. 14:50

MTB neka, zadovoljna sam ja i sa 2.mjestom 😂 odlično sve zvuči, dupla što petica, supresiju, bit će to odličan postupak sa savršenim rezultatima! 🥰🥰
    Meni stigli nalazi OGTTa. Nataste 5.1 (ref int 5.1), pa nakon 60' 7.7 (ref int 10) i nakon 120' je 5.7 (ref int 8.5). Znači samo prvi je na granici a ostala 2 su ispod granice.  Kaže dr da smatra nalaz urednim.... 😊 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    24. Veljača 2021. 14:52

Tuma

MTB neka, zadovoljna sam ja i sa 2.mjestom 😂 odlično sve zvuči, dupla što petica, supresiju, bit će to odličan postupak sa savršenim rezultatima! 🥰🥰
    Meni stigli nalazi OGTTa. Nataste 5.1 (ref int 5.1), pa nakon 60' 7.7 (ref int 10) i nakon 120' je 5.7 (ref int 8.5). Znači samo prvi je na granici a ostala 2 su ispod granice. Kaže dr da smatra nalaz urednim…. 😊

Stoperica, ajme poludi ću s ovim autocorectom. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    24. Veljača 2021. 14:53

MTB

Dada🐼

MTB

I sad, drugi dio priče.
    Aspiracija u subotu.

Duplu od 5000.
    Naravno da ću vaditi betu par dana nakon transfera, pa moram imati polaznu točku

Znači dobivaš betu 83 u startu 😎😎
    Baš me zanima kak brzo pada... I dali je istinita shema da svakih 36 sati padne za duplo. 
    Dora istražuje 🔎, a ti budi Dora 😁😁 ovo će biti dobra informacija 🤗🤗😁

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 14:53

Tuma

Meni stigli nalazi OGTTa. Nataste 5.1 (ref int 5.1), pa nakon 60' 7.7 (ref int 10) i nakon 120' je 5.7 (ref int 8.5). Znači samo prvi je na granici a ostala 2 su ispod granice. Kaže dr da smatra nalaz urednim…. 😊

Super za nalaze!!!
    A ne brini za autocorrect, ti si sad debelo trudna, briga te 

💔💔💔

AuroraB
    24. Veljača 2021. 14:55

MTB

I konačno, zadnji dio priče. Današnji nalaz.
    Za estradiol je zadovoljan, kaže da potvrđuje njegovu hipotezu o broju zrelih stanica.
    Za LH je isto zadovoljan, kaže da smo ga supresijom lijepo smanjili (eto, sad sam naučila i to)
    Za progesteron kaže da je malo visok, i da ga sutra opet vadim. Objasnio mi je da povišeni progesteron (sad laički prenosim, on je ovo ljepše objasnio) znači da moji zametci "kaskaju" za mojom maternicom, da je ona sad zrelija od njih, i da to onda smanjuje šansu za implantaciju. Ja sam se bojala da to govori nešto o kvaliteti jajnih stanica, ali ne. Samo govori da možda zameci i stanice nisu u istom stadiju. S obzirom na to da se ti nalazi vade na dan davanja štoperice, a ne dan prije - sutra ponavljam. I ako i dalje bude povišen, ići ćemo na freeze all, i FET u idućem mjesecu.
    Bozma, jesi zapisala? Dobra ti je bila hipoteza, svaka čast.

Takoooo je Roki, takve informacije se traže 😎😎😎!! 
    Super za broj stanica kao i općenitu vibru koju donosiš iz IVF-a🙂

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Anči 💕
    24. Veljača 2021. 14:59

MTB

Podružila se danas sa dečkom
    Slabiji jajnik ima 4 divna folikula i jedan kojem se još nada.
    Jači jajnik ne vidi dobro (i dalje je na godišnjem kod krajnika) pa je vidio 4 folikula, ali se nada još kojem.
    Endo je na 8.7
    Sve u svemu, on sad računa na 7-8 zrelih, a nada se da će nas još koji iznenaditi.
    Nakon UZVa sam mu rekla da imam za njega poklon koji nije tražioi dala mu nalaz.
    Nije me previše zafrkavao radi toga.
    Malo kasnije ću o njegovorm komentaru, sad imam novu zagonetku za BjeliS.
    Kao zahvalu za poklon, Gić je meni za poklon dao ono što ja najviše volim. Što je to?(nije komentar nalaza)

Bit će to divnoo 😍😍

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.