Dobar vam dan curke... Ova lijena trudnica nešto voli do podne ovih dana 😁🤣 a navečer nikako zaspati 🤦🏻♀️ uglavnom u 11 sam se izlegla iz kreveta, danas uživam u slobodnom i sunčanom danu 😎😎
Sanjich mene je dobro smjestila, 🙈🙈 5+4 je 6 tt, a ako si ti kao i ja onda si i ti u 6tt 😁🤗 MTB, Sanjich najavljuje ječmence 🤣🤣🤣❤️
Nina, jedva čekam tvoje piškanje i molim te da budeš malo skromnija pa bar u subotu iscijediš malo za moje oči 🤣👀
SBjelis ti si ona koja je primila štopericu nakon transfera jel? Molim te reci mi koji ti je danas dnt jer ne piše ti u opisu a my memory slabo funkcionira otkako se brinem što smijem jesti a što ne 🤣😁 s i mogla bi i ti u subotu sa Ninom 😈😈
ericaa, Iris, Ina, tako je, endometrioza se većinom odnosi na jajnike + zdjelična, a ademinoza napada samo maternicu i oštećuje joj mišićno tkivo, što može izazvati ili spontani u ranim tjednima trudnoće (prva 4 mj) ili u potpunosti spriječiti implantaciju 🙄 ali bolest je ista. Nažalost naša patnja i veliko zlo. Zato vam želim posebnu snagu jer se može 🙏❤️
Iris što se protokola tiče... Ja sam sa kontracepcijom Zoely krenula i pila sam jednu ujutro a jednu navečer, kroz 11 dana... Trebala sam čekati M i od zadnje pilule 5 dana da krenem sa bockanjem... No M nije došla ali sam ja krenula već sa Pergoveris 125 i tu dozu bockala 4 dana... Peti dan sam došla na uzv kada mi je povećao dozu na 150 i paralelno sa Pergoveris sam dobila i 150 Fyremadel (gotova šprica), tada mi je tek došla M 🙈🙈 ali to nije važno bilo jer su bile 2 smeđe kapi... Bockala sam se 11 dana i zadnji sam primila Štopericu Ovitrelle i nakon 36h imala aspiraciju. Malo sam bila katastrofa jer sam u sebi nosila puno folikula, ali se isplatilo 🥰❤️
Mattan moja tebi ❤️❤️ jer sve znaš. Imaš plan, volju i podršku za dalje 🤗🤗🤗🤗
TirelessIvy baš sam happy zbog tebe da se vagon napokon pokrenuo. I samo da znaš ja sam u ponedjeljak također naručena dolje na uzv ali u 8:30 😁❤️ veselim se što ćemo se možda ovaj put sresti u čekaonici.. Juhuu 😎😎😎
I želim ti jednako uspjeha kao sebi, pogotovo jer za žrtva koju dajete itekako vrijedi 🙏❤️❤️❤️❤️❤️
endometrioza
MTB ❤😎
Dada transfer je bio 22.2., danas je 2dnt. Stoperica je bila mozda sat vremena nakon transfera...
oharascarlett14@gmail.com
MTB ❤😎Dada transfer je bio 22.2., danas je 2dnt. Stoperica je bila mozda sat vremena nakon transfera…
Super možda imaš još šanse da ju ispratiš, ili ne ispratiš kao i ja 🥰🥰🥰🥰❤️
endometrioza
MTB ❤😎Dada transfer je bio 22.2., danas je 2dnt. Stoperica je bila mozda sat vremena nakon transfera…
Super možda imaš još šanse da ju ispratiš, ili ne ispratiš kao i ja 🥰🥰🥰🥰❤️
😍✌😁
oharascarlett14@gmail.com
Dada kako je već netko rekao, kad uspije netko sa tom našom bolesti, posebno ti da vjetar u leđa i ohrabruje te. Hvala ti na lijepim riječima Velika si podrška nama endosupatnicama
A ti samo budi lijena trudnica, zaslužila si, izležavaj se, odmaraj za dvoje
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Dobar vam dan curke… Ova lijena trudnica nešto voli do podne ovih dana 😁🤣 a navečer nikako zaspati 🤦🏻♀️ uglavnom u 11 sam se izlegla iz kreveta, danas uživam u slobodnom i sunčanom danu 😎😎
Sanjich mene je dobro smjestila, 🙈🙈 5+4 je 6 tt, a ako si ti kao i ja onda si i ti u 6tt 😁🤗 MTB, Sanjich najavljuje ječmence 🤣🤣🤣❤️Nina, jedva čekam tvoje piškanje i molim te da budeš malo skromnija pa bar u subotu iscijediš malo za moje oči 🤣👀
SBjelis ti si ona koja je primila štopericu nakon transfera jel? Molim te reci mi koji ti je danas dnt jer ne piše ti u opisu a my memory slabo funkcionira otkako se brinem što smijem jesti a što ne 🤣😁 s i mogla bi i ti u subotu sa Ninom 😈😈
ericaa, Iris, Ina, tako je, endometrioza se većinom odnosi na jajnike + zdjelična, a ademinoza napada samo maternicu i oštećuje joj mišićno tkivo, što može izazvati ili spontani u ranim tjednima trudnoće (prva 4 mj) ili u potpunosti spriječiti implantaciju 🙄 ali bolest je ista. Nažalost naša patnja i veliko zlo. Zato vam želim posebnu snagu jer se može 🙏❤️
Iris što se protokola tiče… Ja sam sa kontracepcijom Zoely krenula i pila sam jednu ujutro a jednu navečer, kroz 11 dana… Trebala sam čekati M i od zadnje pilule 5 dana da krenem sa bockanjem… No M nije došla ali sam ja krenula već sa Pergoveris 125 i tu dozu bockala 4 dana… Peti dan sam došla na uzv kada mi je povećao dozu na 150 i paralelno sa Pergoveris sam dobila i 150 Fyremadel (gotova šprica), tada mi je tek došla M 🙈🙈 ali to nije važno bilo jer su bile 2 smeđe kapi… Bockala sam se 11 dana i zadnji sam primila Štopericu Ovitrelle i nakon 36h imala aspiraciju. Malo sam bila katastrofa jer sam u sebi nosila puno folikula, ali se isplatilo 🥰❤️
Mattan moja tebi ❤️❤️ jer sve znaš. Imaš plan, volju i podršku za dalje 🤗🤗🤗🤗
TirelessIvy baš sam happy zbog tebe da se vagon napokon pokrenuo. I samo da znaš ja sam u ponedjeljak također naručena dolje na uzv ali u 8:30 😁❤️ veselim se što ćemo se možda ovaj put sresti u čekaonici.. Juhuu 😎😎😎
I želim ti jednako uspjeha kao sebi, pogotovo jer za žrtva koju dajete itekako vrijedi 🙏❤️❤️❤️❤️❤️
Ja sam 5 +3 znaci ipak nismo isti dan 🤔
iris_iris kažeš da si bila na sv.duhu nisi zadovoljna gore bila? meni je daljnji plan ako ne uspije prek hzzo.a isto u repromed zbog muskog faktora …znam da imaju cjenik ali sve segmentirano pa ako nije problem da mi kazes koliko te dosao sad ovaj postupak u repromedu ukupno kad sve zbrojis da znam pocet punit kasicu ….
Sad sa odmakom kad gledam, neke stvari su me naljutile. Prvi postupak mi je bio ok, čak dosta uspješan po broju stanica s obzira na moj niski amh, tako da sam bila zadovoljna. Sad kad razmišljam o tome da ne rade vikendom pa vraćaju drugi dan, to je baš bez veze. Osim toga mi je smetalo to što je sve nabrzinu pa moram par puta ponavljati svoje probleme da se da prava terapija. Ali u drugom postupku kad su krenuli problemi, e onda je bio show. Dr. P T, koja nije ni bila moja doktorica (ja sam bila kod dr. T L, se tak odnosila prema meni kao da sam zadnje smeće i da šta ja dolazim još kad sam došla nakon što su mi se pojavila 4 folikula veličine 16-18 mm, u istom postupku koji je prekinut zato što kao endometrioza ne dopušta razvoj i nek ja idem na operaciju pa se onda vratim. Itd itd.
Repromed - prve konzultacije sam platila 300 kn, pa pregled za postupak kad smo kretali 200 kn, po 100 kn folikulometrije i 7400 kn aspiracija + transfer jer je bilo manje od 3 stanice i ništa za smrznuti. Lijekovi su ispali oko 2500 kn ako se ne varam, trebala bih provjerit. Išli smo kod njih i na spermiogram da biolog vidi kakva je situacija, 500 kn. A ispadne oko 12 000 sve skupa.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Dobar vam dan curke… Ova lijena trudnica nešto voli do podne ovih dana 😁🤣 a navečer nikako zaspati 🤦🏻♀️ uglavnom u 11 sam se izlegla iz kreveta, danas uživam u slobodnom i sunčanom danu 😎😎
Sanjich mene je dobro smjestila, 🙈🙈 5+4 je 6 tt, a ako si ti kao i ja onda si i ti u 6tt 😁🤗 MTB, Sanjich najavljuje ječmence 🤣🤣🤣❤️
Ja sam 5 +3 znaci ipak nismo isti dan 🤔
Krivo sam ti rekla... 😁 5+5 sam
Ja sam doktora pitala, i onda sam išla po onom ivf kalkulatoru i ispalo je točno kako je i doktor rekao. Bila sam na pregledu 4+6 😊 i idem na pregled 6+3, sad mi tako po danima i oni daju termine 😁 sve u svemu računica aplikacije odgovara njihovom izračunu a čak i po zadnjoj M 😁
Iako sam si obećala da neću aplikaciju skidati dok ne vidim plod, ali bila sma znatiželjna 🙈
Doktor mi je preporučio drugu ali ova mi je na hrvatski pa lakše baratam sa nekim novim pojmovima 😁😊
Pretpostavljam da ti računaš od zadnje M. Ja sam se baš ravnala po transferu blastice i tom datumu, tj doktor je tako računao 😊
endometrioza
Pozdrav curke,
Transfer mi je bio 16.2,peti dan dvije blatociste, danas 8mi dan napravim test koji je neg, a tek mi je beta 1.3.,mislite li da je ovaj test prerano napravljen s obzirom da je očekivana menga za 27.2 za 3 dana.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Dada hvala ti ❤️❤️ sjećam se otprilike kad je bilo aktualno da si to pisala, ali nisam bila sigurna.. Ali baš mi je drago zbog tebe, a tvoja priča daje nadu i nama ostalima. I sad uživaj samo, nek sve dalje bude pjesma ❤️
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji