Komentirao je Gić da ga je strah uopće pitati do koje sam mjere istražila ovu priču i što sam sve pročitala.
Umirem na ovone može on ni zamislit, ni približno.
Mislim da bi se tu u ST većina doktora naljutila kad bi im došla sa nalazima koje sam vadila na svoju ruku.
Morala sam se na ovo ubacit 😂
U ST su svi posebni. Nesmis ni zubaru rec koji te zub boli ako nije on to tako zamislia.... 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Komentirao je Gić da ga je strah uopće pitati do koje sam mjere istražila ovu priču i što sam sve pročitala.
Mislim da bi se tu u ST većina doktora naljutila kad bi im došla sa nalazima koje sam vadila na svoju ruku.
Pa da, ne znaju oni kako smo mi puknute. Zato sam ga davno pitala imaju li i neke uvjete na mentalno zdravlje žene (kad smo pričali o AMH, blabla i kad me pitao koliko sam ampula krvi izvadila) pa je rekao da ne
Btw, stvarno ga moram pohvaliti, sve nalaze je detaljno proučio i odgovorio na svako pitanje koje sam imala. Iskreno, danas me malo bilo strah da će se naljutiti, da će ovaj nalaz biti kap koja će preliti čašu, ali ne. On me ne bi slao rutinski na to, ali razumije da je meni to bitno i sve pregleda i objasni, i prilagođava se mom mindsetu. Kaže da mi igramo na 120% sigurno (ponudio mi je jednom prilikom 200% pa sam odbila). Stvarno čovjek, barem za sad, nema problem sa egom i to mi paše.
💔💔💔
U ST su svi posebni. Nesmis ni zubaru rec koji te zub boli ako nije on to tako zamislia…. 😂
Umukni ti sa tom pejom doli livo, ja ću kopati gore desno!! Jel ti znaš mala koje sam škole ja završija??
💔💔💔
U ST su svi posebni. Nesmis ni zubaru rec koji te zub boli ako nije on to tako zamislia…. 😂
Umukni ti sa tom pejom doli livo, ja ću kopati gore desno!! Jel ti znaš mala koje sam škole ja završija??
To 😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
To 😂😂
Od kad sam se odselila, fali mi more i visoki muškarci
Neke stvari mi uopće ne fale
💔💔💔
MTB imala sam 19 stanica zrelih, 12 se može samo oploditi prema zakonu, od tih 12 drugi dan samo 6 je imalo 2 pronuclei, od tih 6 evo 2 su došle do blastociste. Svi su tamo bili jako nezadovoljni s rezultatom, pogotovo G, već sam pisala da su se u nekoliko navrta isčuđavali i išli mi na živce s komentarima da muž ima loš nalaz i da je zato tako ispalo. Ja pak mislim da je cijeli dio u labosu bio lose odrađen/komuniciran s mladom biologicom pa nam je to najveća zamjerka i zato mislimo ici u novu kliniku ubuduce. Što se stimulacije tiče, bila sam na najmanjoj mogućoj dozi Rekovelle + Orgalutran i Decapetyl kao štoperica. Tu je sve bilo okej, G je to vrhunski odradio Mislim da je nama dobra opcija Repromed, jer ja dobro reagiram na stimulaciju pa mi je pristup dr.R. okej, a voljela bih ipak malo iskusnijeg biologa idući put
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
MTB imala sam 19 stanica zrelih, 12 se može samo oploditi prema zakonu, od tih 12 drugi dan samo 6 je imalo 2 pronuclei, od tih 6 evo 2 su došle do blastociste. Svi su tamo bili jako nezadovoljni s rezultatom, pogotovo G, već sam pisala da su se u nekoliko navrta isčuđavali i išli mi na živce s komentarima da muž ima loš nalaz i da je zato tako ispalo. Ja pak mislim da je cijeli dio u labosu bio lose odrađen/komuniciran s mladom biologicom pa nam je to najveća zamjerka i zato mislimo ici u novu kliniku ubuduce. Što se stimulacije tiče, bila sam na najmanjoj mogućoj dozi Rekovelle + Orgalutran i Decapetyl kao štoperica. Tu je sve bilo okej, G je to vrhunski odradioMislim da je nama dobra opcija Repromed, jer ja dobro reagiram na stimulaciju pa mi je pristup dr.R. okej, a voljela bih ipak malo iskusnijeg biologa idući put
Da, razumijem zašto je bio nezadovoljan. Meni je za moje rezultate rekao da su loši u prošlom postupku, a imala sam manji postotak propadanja od tvog.
I ima mi smisla zašto mijenjate, ovo je baš propust. Šteta što nemaju muda to direktno reći.
Ja se stvarno nadam da će mene dopasti moj seksi biolog koji valjda ima iskustva.
Pitanje - zašto niste zaledili ovih 7 viška jajnih stanica?
💔💔💔
Cure dal ste vi prije Feta ili Et vadile progesteron? Ja u drugom postupku jesam. Bio mi je 29.3. sad si razmišljam jel bio ok
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Cure dal ste vi prije Feta ili Et vadile progesteron? Ja u drugom postupku jesam. Bio mi je 29.3. sad si razmišljam jel bio ok
Ja sam ga danas vadila, sutra ponavljam. U svježem postupku bi se trebao vaditi na dan kad se dobiva štoperica.
Ne znam kao se radi u FETu.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji