Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 15:52

Nakapaka, broje ti se samo ovi veći. Ovi manji vjerojatno neće uspjeti dovoljno narasti, ali možda te i iznenadi neki.  Super ti je broj!

Ana26, budemo razvalile u subotu. Ja sam si već jučer za svaki slučaj rezervirala termin za Covid, ovaj put ću valjda to sve uspjeti riješiti bez stresa.

AuroraB, hoćeš reći da ja nisam Roki.  I da ti nisam super. 
    Boli se ne bojim, od ruke mog dečka i bol je slatka.  Još ako mi dovedu biologa da me drži za rukicu... 

Bozma, pa i ja sam ga sad vadila na svoju ruku. 
    Komentirao je Gić da ga je strah uopće pitati do koje sam mjere istražila ovu priču i što sam sve pročitala. 
    Znala sam da će te zanimati, pazim da jako detaljno napišem sve što našem čoporu može biti od koristi. Mrvca se vjerojatno izgubi u prijevodu, ali zapele ste sa mnom, tu nema pomoći.

Uh, SeniRemmus, nemoj me sad strašiti. Mene je u Beti bolilo, ali me droga tako lijepo lupila da mi je bilo svejedno za bol, bitnije mi je bilo svima im reći koliko ih volim i koliko su mi lijepi.  Tko zna što ću ovima reći, pogotovo ako mi i ljubavnik dođe. 

rita7, anestezija je super stvar i sve cure koje imaju više folikula bi je vjerojatno trebale uzeti. AuroraB je imala nesreću koja se događa jednom od milion, bude ti pisala o njoj - ali to se stvarno stvarno inače ne događa.
    E sad, moj problem sa anestezijom je čisto psihološke prirode - užasava me ideja da sam nesvjesna u sobi punoj ljudi. To mi je bio i najgori dio kiretaže, ali tamo nisam mogla birati. Ovdje mogu, i biram bol ako to znači da imam i svijest (a time i kontrolu).
    Nema svatko ovaj moj problem, ovo je stvarno moje i veoma subjektivno.

💔💔💔

Pami
    24. Veljača 2021. 15:55

Manemoj evo baš krenula pisati, hvala što misliš 😘
    Bila danas na pregledu u bolnici kod dr. MArkanović, odlična je i baš volim ići kod nje jer imam puno povjerenje. Uglavnom, hematom se reapsorbirao, sad se vidi samo kao nakupina osušene krvi (a bio je 4cm), i ono što je dobro je što se posteljica podigla i sad je daleko od hematoma 😊 sad mi je puno lakše. Rekla mi je da mirujem još dva tjedna za svaki slučaj, utrogestan samo 2 navečer vaginalno, i ako bude sve ok mogu se vratiti redovnim aktivnostima. Bebica raste ko luda, maše stalno rukama i nogama ali je okrenula glavu i nije se dala slikati 😄 idem opet kod nje 26.03., i nadam se da će do tada biti sve u redu 🙏😊
    Tuma drago mi je da su nalazi dobri 💛
    MTB super rezultati 🤗 

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 15:55

nada86, wooohooo, uskoro krećeš.
    Za NK cells ti ja ne znam, to ću poslije ovog postupka testirati (ako ne budem trudna).
    Za AMH - i meni je narastao. Naime, nekad loše stanje našeg organizma "zamaskira" AMH i ispadne lažno manji. Plus, on oscilira iz mjeseca u mjesec. Dakle, ovo je dobra vijest, spremna si kao puška!

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 15:57

Pami

Bila danas na pregledu u bolnici kod dr. MArkanović, odlična je i baš volim ići kod nje jer imam puno povjerenje. Uglavnom, hematom se reapsorbirao, sad se vidi samo kao nakupina osušene krvi (a bio je 4cm), i ono što je dobro je što se posteljica podigla i sad je daleko od hematoma 😊 sad mi je puno lakše. Rekla mi je da mirujem još dva tjedna za svaki slučaj, utrogestan samo 2 navečer vaginalno, i ako bude sve ok mogu se vratiti redovnim aktivnostima. Bebica raste ko luda, maše stalno rukama i nogama ali je okrenula glavu i nije se dala slikati 😄 idem opet kod nje 26.03., i nadam se da će do tada biti sve u redu 🙏😊
    MTB super rezultati 🤗

Fantastične vijesti!!! 
    Sad sve navijamo i za Miss da joj bude isto 

💔💔💔

SeniRemmus
    24. Veljača 2021. 16:01

MTB

Nakapaka, broje ti se samo ovi veći. Ovi manji vjerojatno neće uspjeti dovoljno narasti, ali možda te i iznenadi neki.Super ti je broj!

Ana26, budemo razvalile u subotu. Ja sam si već jučer za svaki slučaj rezervirala termin za Covid, ovaj put ću valjda to sve uspjeti riješiti bez stresa.

AuroraB, hoćeš reći da ja nisam Roki.I da ti nisam super.
    Boli se ne bojim, od ruke mog dečka i bol je slatka.Još ako mi dovedu biologa da me drži za rukicu…Bozma, pa i ja sam ga sad vadila na svoju ruku.
    Komentirao je Gić da ga je strah uopće pitati do koje sam mjere istražila ovu priču i što sam sve pročitala.
    Znala sam da će te zanimati, pazim da jako detaljno napišem sve što našem čoporu može biti od koristi. Mrvca se vjerojatno izgubi u prijevodu, ali zapele ste sa mnom, tu nema pomoći.

Uh,SeniRemmus, nemoj me sad strašiti. Mene je u Beti bolilo, ali me droga tako lijepo lupila da mi je bilo svejedno za bol, bitnije mi je bilo svima im reći koliko ih volim i koliko su mi lijepi.Tko zna što ću ovima reći, pogotovo ako mi i ljubavnik dođe.rita7, anestezija je super stvar i sve cure koje imaju više folikula bi je vjerojatno trebale uzeti. AuroraB je imala nesreću koja se događa jednom od milion, bude ti pisala o njoj - ali to se stvarno stvarno inače ne događa.
    E sad, moj problem sa anestezijom je čisto psihološke prirode - užasava me ideja da sam nesvjesna u sobi punoj ljudi. To mi je bio i najgori dio kiretaže, ali tamo nisam mogla birati. Ovdje mogu, i biram bol ako to znači da imam i svijest (a time i kontrolu).
    Nema svatko ovaj moj problem, ovo je stvarno moje i veoma subjektivno.

MTB ne brini, ja sam imala jako puno folikula pa su mi odmah rekli da će boliti. Ti ćeš imati dosta manje pa će i droga bolje raditi Dok sam plakala sestra Ksenija me mazila i tješila i G se potrudio u samo 3 uboda sve proroštati da mi olakša maksimalno. Kasnije u sobi me opralo ko da sam pijana, a i do kraja dana doma sam bulaznila hehe tak da to je zabavna nuspojava

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

ericaa
    24. Veljača 2021. 16:01

Pami

MTB super rezultati 🤗

fantastične vijesti

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 16:04

SeniRemmus, koliko si ih na kraju imala? I koliko ih se oplodilo/koliko si smrzlića dobila? Koju si stimulaciju imala? Malo ti je šturi potpis : pogled ispod obrva :

💔💔💔

Tuma
    24. Veljača 2021. 16:07

Pami odlične vijesti!! 🥰🥰 Baš mi je drago da imaš lijepe vijesti, neka se samo tako nastavi 🙏🤞 nadam se da će i našoj Miss biti takve vijesti u ponedjeljak (ako sam dobro zapamtila dan pregleda 😊)
    Nada ne znam za NK stanice, ali super za amh. Iako je i prije bio super, u svakom slučaju je bolje da je veći nego manji 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

24. Veljača 2021. 16:12

MTB

Umirem na ovo ne može on ni zamislit, ni približno.
    Mislim da bi se tu u ST većina doktora naljutila kad bi im došla sa nalazima koje sam vadila na svoju ruku.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    24. Veljača 2021. 16:12

manemoj neznam, ja planiram osim ako doktor ne zabrani... A pitati ću ga u ponedjeljak dok odem na kontrolu 😊😊

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.