Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    24. Veljača 2021. 13:34

ericaa

Nina92

SBjelis u ponedjeljak cu piskit 🙈
    Ericaa ja sam ti u ivf i zadovoljna sam jako, bila sam i u Petrovoj kod dr. Baldani i super je ali je cesto nema pa je to malo problem ali sam 2 puta ostala trudna ali nazalost spontani, sestre su mi u Petrovoj koma ali to je druga prica
    Meto sutra imas transfer jesu to trodnevni? 🤞🤞

Hvala ti!! Priznaju li nalaze iz druge klinike/grada? I je li se na folikulometrije mora kod njih budući nisam iz Zg? Koliko čitam šta pišete, čine se dragi i da ti se posvete.

Meni su priznali 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

ericaa
    24. Veljača 2021. 13:44

Nina92

ericaa

Nina92

SBjelis u ponedjeljak cu piskit 🙈
    Ericaa ja sam ti u ivf i zadovoljna sam jako, bila sam i u Petrovoj kod dr. Baldani i super je ali je cesto nema pa je to malo problem ali sam 2 puta ostala trudna ali nazalost spontani, sestre su mi u Petrovoj koma ali to je druga prica
    Meto sutra imas transfer jesu to trodnevni? 🤞🤞

Hvala ti!! Priznaju li nalaze iz druge klinike/grada? I je li se na folikulometrije mora kod njih budući nisam iz Zg? Koliko čitam šta pišete, čine se dragi i da ti se posvete.

Meni su priznali

hvala 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• rita7
    24. Veljača 2021. 13:48

iris_iris

rita7

iris_iris kažeš da si bila na sv.duhu nisi zadovoljna gore bila? meni je daljnji plan ako ne uspije prek hzzo.a isto u repromed zbog muskog faktora …znam da imaju cjenik ali sve segmentirano pa ako nije problem da mi kazes koliko te dosao sad ovaj postupak u repromedu ukupno kad sve zbrojis da znam pocet punit kasicu ….

Sad sa odmakom kad gledam, neke stvari su me naljutile. Prvi postupak mi je bio ok, čak dosta uspješan po broju stanica s obzira na moj niski amh, tako da sam bila zadovoljna. Sad kad razmišljam o tome da ne rade vikendom pa vraćaju drugi dan, to je baš bez veze. Osim toga mi je smetalo to što je sve nabrzinu pa moram par puta ponavljati svoje probleme da se da prava terapija. Ali u drugom postupku kad su krenuli problemi, e onda je bio show. Dr. P T, koja nije ni bila moja doktorica (ja sam bila kod dr. T L, se tak odnosila prema meni kao da sam zadnje smeće i da šta ja dolazim još kad sam došla nakon što su mi se pojavila 4 folikula veličine 16-18 mm, u istom postupku koji je prekinut zato što kao endometrioza ne dopušta razvoj i nek ja idem na operaciju pa se onda vratim. Itd itd.
    Repromed - prve konzultacije sam platila 300 kn, pa pregled za postupak kad smo kretali 200 kn, po 100 kn folikulometrije i 7400 kn aspiracija + transfer jer je bilo manje od 3 stanice i ništa za smrznuti. Lijekovi su ispali oko 2500 kn ako se ne varam, trebala bih provjerit. Išli smo kod njih i na spermiogram da biolog vidi kakva je situacija, 500 kn. A ispadne oko 12 000 sve skupa.

tnx na info oko cijene  uf nakupi se dosta .....da i ja sam kod TL ona mi je ok, a s PT sam isto imala neki problemcic :S nadam se da cu je izbjec jer nakon toga nekak nemam povjerenja...a nis nadam se najboljem.....i nadam se da ces ti imati dobitan postupak u repromedu :D ....

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

BAJOMA
    24. Veljača 2021. 13:51

Šmattan 😎

Majaringeraja baš mi žao za malu beticu 😑
    Vm uff, mislim da kad prođe vrijeme da će ti biti mrvicu lakše, čim kreneš sa novim pripremama glava će ti biti u tome…
    Ja sam dobro :)
    Moja betica je 5,0 potvrđena biokemijska, to je najvažnije… Još malo M i novi ciklus i nova šansa, jedva čekam 💗

Cim prije da dođe M ❤️❤️❤️🤗

Nola_
    24. Veljača 2021. 13:55

Marta82 koja je osjetljivost testa koji si radila?  U svakom slucaju bojim se ako je negativan da to nije dobro. Voljela bih da ti mogu drukcije reci ali u istoj smo situaciji. Ja sam imala 15.2. transfer 2 blastociste i jucer napravila 2 testa koja su negativna. Dr je misljenja da svakako napravim test ili hCG 12i dan, ali to vjerojatno kaze jer tako ide po protokolu. Ja sam se jucer slomila i sastavila i vec planiram novi postupak. Drzi se

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    24. Veljača 2021. 13:57

Marta82

Pozdrav curke,
    Transfer mi je bio 16.2,peti dan dvije blatociste, danas 8mi dan napravim test koji je neg, a tek mi je beta 1.3.,mislite li da je ovaj test prerano napravljen s obzirom da je očekivana menga za 27.2 za 3 dana.

8. dan 2 blastice bi se svakako trebala vidjeti bar blaga crtica, ali sve ovisi kakav si testić radila. Ima ih odličnih, a i bome groznih... No svakako izvadi betu da vidiš dali se ti što kuhalo ili se još uvijek kuha 😊❤️

endometrioza

BAJOMA
    24. Veljača 2021. 14:01

Dada🐼

Sanjich 👶🤱

Dada🐼

Dobar vam dan curke… Ova lijena trudnica nešto voli do podne ovih dana 😁🤣 a navečer nikako zaspati 🤦🏻‍♀️ uglavnom u 11 sam se izlegla iz kreveta, danas uživam u slobodnom i sunčanom danu 😎😎
    Sanjich mene je dobro smjestila, 🙈🙈 5+4 je 6 tt, a ako si ti kao i ja onda si i ti u 6tt 😁🤗 MTB, Sanjich najavljuje ječmence 🤣🤣🤣❤️

Ja sam 5 +3 znaci ipak nismo isti dan 🤔

Krivo sam ti rekla… 😁 5+5 sam
    Ja sam doktora pitala, i onda sam išla po onom ivf kalkulatoru i ispalo je točno kako je i doktor rekao. Bila sam na pregledu 4+6 😊 i idem na pregled 6+3, sad mi tako po danima i oni daju termine 😁 sve u svemu računica aplikacije odgovara njihovom izračunu a čak i po zadnjoj M 😁
    Iako sam si obećala da neću aplikaciju skidati dok ne vidim plod, ali bila sma znatiželjna 🙈
    Doktor mi je preporučio drugu ali ova mi je na hrvatski pa lakše baratam sa nekim novim pojmovima 😁😊

Pretpostavljam da ti računaš od zadnje M. Ja sam se baš ravnala po transferu blastice i tom datumu, tj doktor je tako računao 😊

Hahhaajajja  a ja i ti razlika 31+1 🤯🤯🤯

24. Veljača 2021. 14:02

BAJO1

Dada🐼

Sanjich 👶🤱

Dada🐼

Dobar vam dan curke… Ova lijena trudnica nešto voli do podne ovih dana 😁🤣 a navečer nikako zaspati 🤦🏻‍♀️ uglavnom u 11 sam se izlegla iz kreveta, danas uživam u slobodnom i sunčanom danu 😎😎
    Sanjich mene je dobro smjestila, 🙈🙈 5+4 je 6 tt, a ako si ti kao i ja onda si i ti u 6tt 😁🤗 MTB, Sanjich najavljuje ječmence 🤣🤣🤣❤️

Ja sam 5 +3 znaci ipak nismo isti dan 🤔

Krivo sam ti rekla… 😁 5+5 sam
    Ja sam doktora pitala, i onda sam išla po onom ivf kalkulatoru i ispalo je točno kako je i doktor rekao. Bila sam na pregledu 4+6 😊 i idem na pregled 6+3, sad mi tako po danima i oni daju termine 😁 sve u svemu računica aplikacije odgovara njihovom izračunu a čak i po zadnjoj M 😁
    Iako sam si obećala da neću aplikaciju skidati dok ne vidim plod, ali bila sma znatiželjna 🙈
    Doktor mi je preporučio drugu ali ova mi je na hrvatski pa lakše baratam sa nekim novim pojmovima 😁😊

Pretpostavljam da ti računaš od zadnje M. Ja sam se baš ravnala po transferu blastice i tom datumu, tj doktor je tako računao 😊

Hahhaajajja a ja i ti razlika 31+1 🤯🤯🤯

Kak se zove app da pogledam  😍

iris_iris
    24. Veljača 2021. 14:03

rita7 ma samo se drži dr T L i pokušaj se sama što više raspitati i pripremiti, mislim da će ona sve to dobro odraditi. I nadam se da ćeš izbjeć P T, meni je zasmetalo što se TL, kao moja dr, nije zauzela za mene kod nje nego mi sa strane govorila, kao da je se boji, a ova misli da je ona glavna za sve. Oni bi svi da smo mi lagani slučajevi pa da to brzo uspije i aj bok..  to bi i mi htjele, al ne ide :D 
    hvala ti, nadam se da ćeš i ti odmah to riješiti i ne razbijati glavu o kasici prasici 🙏❤️

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

BAJOMA
    24. Veljača 2021. 14:03

Marta82

Pozdrav curke,
    Transfer mi je bio 16.2,peti dan dvije blatociste, danas 8mi dan napravim test koji je neg, a tek mi je beta 1.3.,mislite li da je ovaj test prerano napravljen s obzirom da je očekivana menga za 27.2 za 3 dana.

Pročitaj prve 3 stranice sredi potpis😘 Stavi test🤞 ovdi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.