Iris_iris
Greskom mi ode 🤣 pa na toj sam stimuciji od 21. DC sam se bockala dipherelinom i on se daje sve do aspiracije, kod nas u Cg su takve duge seme, vidim kod vas ide drugacija th 😕 mi uvijek malo kaskamo za drugim drzavama 🤣
👩🏽34god
iris iris uopce nisam skuzila da je ona "glavna" :S ali ima taj neki bosi stav tako da nije cudno...
MTB super za stanice!! dobro si to slozila u suradnji s njima ofc! pitanje- zašto si odlučila ici bez anestezije? znam da si sva organizirana i sve si proucila pa cemo takva procjena jer sigurno je s razlogom ili ?
vidim spominješ AuroruB (aurorora oprosti nisam
popratila sta je tebi bio problem s anestezijom?)
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Cure ja danas bila kod dr., sa sljedecom vjesticom (oko 06.03) startamo. Kaze ima finih folikulica koji jedva cekaju da iskoce.
Stigli su rezultati biopsije endometrija i imam povisene NK stanice. Dr. predlaze da uzimam neki Prednisolon od 5 mg, valjda neki kortozon. Ovo mi je skroz nepoznato pa ako koja ima iskustva da mi napise nesto vise o tome.
I ono sta me najvise iznenadilo je moj AMH koji je uvijek bio oko 3-4 ng/ml a sada je 9,16 ng/ml (referentne vrijednosti su 1,3 - 7,0 ng/ml) dakle iznad gornje granice. Objasnjavam muzu nalaze a on pita "jel se ti to vracas u pubertet?" stvarno cure, sta se desava? A mislim se opet bolje visi nego nizi.
Pami i miss kako ste vi danas? ❤️
I Tiki nadam se da si i ti dobro i da te nije stresao ovaj potres danas ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dada nikako da pitam.. jesi odlučila onda putovati na godišnji ovdje?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Seniremmus 👍👍 slažem se.
Drago mi je moje iskustvo može pomoći nekome da donese odluku ili barem dva puta razmisli. S druge strane, meni su se tako zvijezde poklopile od samog početka toga postupka 😑 Sve smo različite i ne bi htjela nikog plašiti, ali ako možete izdržati i pretrpite jer eto što se može dogoditi.
Rita07 ja sam uzela pravu anesteziju za aspiraciju, jer sam imala 15tak folikula ( a nakon prvog postupka 18kom i jake bolove sam imala nakon te prve aspiracije), ali na žaloat loše mi je djelovala anestezija, probudila sam se usred aspiracije i povraćala, te su zbog toga morali obustaviti aspiraciju 😣😣 pa mi nisu uspjeli izvaditi sve folikule, jedan jajnik je ostao ne taknut.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Iris_iris
Greskom mi ode 🤣 pa na toj sam stimuciji od 21. DC sam se bockala dipherelinom i on se daje sve do aspiracije, kod nas u Cg su takve duge seme, vidim kod vas ide drugacija th 😕 mi uvijek malo kaskamo za drugim drzavama 🤣
pa kad sam googlala, kaže da to uzima između ostalog za endometriozu pa me odmah zainteresiralo sad ću ja to malo istražiti
to je samo dugi protokol, bilo ih je i kod nas, možda ne toliko u zadnje vrijeme, ali navodno taj protokol bolje odgovara nekim stanjima.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
MTB neka, zadovoljna sam ja i sa 2.mjestom 😂 odlično sve zvuči, dupla što petica, supresiju, bit će to odličan postupak sa savršenim rezultatima! 🥰🥰
Meni stigli nalazi OGTTa. Nataste 5.1 (ref int 5.1), pa nakon 60' 7.7 (ref int 10) i nakon 120' je 5.7 (ref int 8.5). Znači samo prvi je na granici a ostala 2 su ispod granice. Kaže dr da smatra nalaz urednim…. 😊
Tvoj lab mi se više svidja.. u mom je pisalo da je ref int 7.5.. a ja imala 7.5.. kod tebe sam onda skroz ok 😂
Moraš u dz Zagreb istok onda vadit ubuduće 😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
iris iris uopce nisam skuzila da je ona "glavna" :S ali ima taj neki bosi stav tako da nije cudno…
MTB super za stanice!! dobro si to slozila u suradnji s njima ofc! pitanje- zašto si odlučila ici bez anestezije? znam da si sva organizirana i sve si proucila pa cemo takva procjena jer sigurno je s razlogom ili ?
vidim spominješ AuroruB (aurorora oprosti nisam
popratila sta je tebi bio problem s anestezijom?)
pa meni se gurala nešto odlučivati, a moja dr je samo šutila i pustila ovu da priča i poslije mi rekla svoje mišljenje. e jbg..
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji