MTB neka, zadovoljna sam ja i sa 2.mjestom 😂 odlično sve zvuči, dupla što petica, supresiju, bit će to odličan postupak sa savršenim rezultatima! 🥰🥰
Meni stigli nalazi OGTTa. Nataste 5.1 (ref int 5.1), pa nakon 60' 7.7 (ref int 10) i nakon 120' je 5.7 (ref int 8.5). Znači samo prvi je na granici a ostala 2 su ispod granice. Kaže dr da smatra nalaz urednim…. 😊
Tvoj lab mi se više svidja.. u mom je pisalo da je ref int 7.5.. a ja imala 7.5.. kod tebe sam onda skroz ok 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
AuroraB, pa barem ja ovdje podijelim sve što igdje saznam a moglo bi nekome pomoći, čak i kad me se ne pita.
Mislila sam na tebe dok sam govorila da neću anesteziju. Rekoh u sebi, hvala lijepo, radije bih vam svjesna psovala mater ako mi se nešto sfuša.
anchy321, hvala.
💔💔💔
I konačno, zadnji dio priče. Današnji nalaz.
Za estradiol je zadovoljan, kaže da potvrđuje njegovu hipotezu o broju zrelih stanica.
Za LH je isto zadovoljan, kaže da smo ga supresijom lijepo smanjili (eto, sad sam naučila i to)
Za progesteron kaže da je malo visok, i da ga sutra opet vadim. Objasnio mi je da povišeni progesteron (sad laički prenosim, on je ovo ljepše objasnio) znači da moji zametci "kaskaju" za mojom maternicom, da je ona sad zrelija od njih, i da to onda smanjuje šansu za implantaciju. Ja sam se bojala da to govori nešto o kvaliteti jajnih stanica, ali ne. Samo govori da možda zameci i stanice nisu u istom stadiju. S obzirom na to da se ti nalazi vade na dan davanja štoperice, a ne dan prije - sutra ponavljam. I ako i dalje bude povišen, ići ćemo na freeze all, i FET u idućem mjesecu.
Bozma, jesi zapisala? Dobra ti je bila hipoteza, svaka čast.
super, hvala ti, MTB ovo su odlične info
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Pozdrav cure! Onima sa neg betama zao mi je, idemo dalje skupa, sve nas cekaju bebice 🥰 a onima sa pozitivnim u ovih par dana cestitam!!! ❤️❤️
Bila na kontroli, 4 folikula od 9 na desnom i 5 manjih od 5, na lijevom 3 od 8mm i 4-5 od 5mm 😏 endometrijum 5... Nastavljam sa gonal 200 i pola dipherelina do subote... samo ne shvatam na ove duge seme da li to znaci da ce i ovih nekoliko sto su sad 5 narasti ili samo racunaju ove vece... bas ne znam samo mi je dr rekla Sve ide kako treba... to je valjda najbitnije 🤣🤣 samo ovo bas se nesto oduzi... ocekuje naredne nedelje da ce biti aspiracija. Eto toliko imam da prijavim, ljubac za sve 😘😘
👩🏽34god
MTB pratim te u stopu. Ja ću najvjerojatnije u subotu na aspiraciju . Dr.mi je rekla da je to 99%, sutra ujutro idem na uzv pa ću znati. Danas sam vadila krv,sutra ću znati nalaze.
Netko je pitao u vezi Covid testa za transfer na VV ,ne treba za transfer , samo treba kad se krene u postupak i za aspiraciju.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
MTB nisam zapravo mislila na tebe, već na doktora, doktor je Roki koji odlično informira pacijente (a neslužbenim kanalima i nas ostale 😂)
Mah... pa ja sam bila opet u anesteziji u Petrovoj nakon toga kolapsa u IVF-u i ništa mi nije bilo. Kome god sam stigla sam napomenula da sam povraćala i da neka paze sa mnom, pa su mi rekli da ne brinem jer oni daju dodatno lijekove protiv mučnine... Toj babuskari iz IVF-a je očito promaklo da mora davati takav lijek uz anesteziju.
Uglavnom da, svakako izdrži. Znam da je Lucyinthesky bila okupana u znoju, ali nakon što mi se to desilo mi je jako bilo žao što se ja nisam kupala kao ona😂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Pozdrav cure! Onima sa neg betama zao mi je, idemo dalje skupa, sve nas cekaju bebice 🥰 a onima sa pozitivnim u ovih par dana cestitam!!! ❤️❤️
Bila na kontroli, 4 folikula od 9 na desnom i 5 manjih od 5, na lijevom 3 od 8mm i 4-5 od 5mm 😏 endometrijum 5… Nastavljam sa gonal 200 i pola dipherelina do subote… samo ne shvatam na ove duge seme da li to znaci da ce i ovih nekoliko sto su sad 5 narasti ili samo racunaju ove vece… bas ne znam samo mi je dr rekla Sve ide kako treba… to je valjda najbitnije 🤣🤣 samo ovo bas se nesto oduzi… ocekuje naredne nedelje da ce biti aspiracija. Eto toliko imam da prijavim, ljubac za sve 😘😘
Pozdrav Napaka ajme ti imaš cijelu vojsku!
mislim da ovi ostali mogu još uhvatiti ritam, ali će se štoperica određivati prema ovim vodećima. nek me ispravi tko zna bolje. ali bacila sam oko na ovaj dipherelin - zašto to uzimaš?
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
MTB, e baš me to zanimalo, njegov komentar na nalaze. Zapravo jako malo doktora daje uopće da to vadimo pred aspiraciju a evo tek sad kad pročitam ovo za progesteron vidim koliko zapravo znači izvadit ga prije (pa čini mi se da čak više znači vadit progesteron nego estradiol) jer se eto moglo fulat implatacijski prozor i sve ovo za ništa radimo. Sljedeći put ga vadim sama na svoju ruku ako me nitko ne pošalje
Cure želim svima puno sreće i suosjećam ako je bilo kakvih negativnih beta i ishoda. Nisam bas imala vrimena popratiti baš sve. Dala sam se u posao jer sam dosta luda zadnjih dana od nervoze.
BjeliS, Mara234 kada stavljam utriće nakon pranja ruku naprskam prst antiseptic-om. Vidila sam da to koriste i u bolnicama (koristi se za dezinficiranje rane a nije na bazi alkohola) i nikad nisam imala problema.
Šmattan žao mi je, idemo u nove pobjede 😘
TirelessIvy skuplja se ekipa za treći mjesec 🍀
Nove cure dobrodošle i šta brže ostvarile svoje želje
MTB biće tu finih folikulića i šta je najvažnije biti će tu barem jedna beba 🙏
Tuma bravo za uredne nalaze, jedna briga manje 🍀
MTBnisam zapravo mislila na tebe, već na doktora, doktor je Roki koji odlično informira pacijente (a neslužbenim kanalima i nas ostale 😂)
Mah… pa ja sam bila opet u anesteziji u Petrovoj nakon toga kolapsa u IVF-u i ništa mi nije bilo. Kome god sam stigla sam napomenula da sam povraćala i da neka paze sa mnom, pa su mi rekli da ne brinem jer oni daju dodatno lijekove protiv mučnine… Toj babuskari iz IVF-a je očito promaklo da mora davati takav lijek uz anesteziju.
Uglavnom da, svakako izdrži. Znam da je Lucyintheskybila okupana u znoju, ali nakon što mi se to desilo mi je jako bilo žao što se ja nisam kupala kao ona😂
Ja sam plakala na stolu za vrijeme aspiracije od boli jer sam imala hrpu folikula, a droge su me lupile tek kasnije kad sam otisla doma no opet bih radije na droge nego anesteziju, barem dok sam kod njih
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji