Ja danas imam osjecaj koda cu procurit, a 13dc 🙀👀😳
Ja sam naucila da u ovim postupcima vise nempgu sebi vjerovat oko tih stvari.. Jer se sve prominilo.. Tak da tko zna sta osjecas.. Mozda razvoje folikulaaa i priblizavanje O
Petra1989, žao mi je. Izvadi sutra betu da vidiš konačno stanje.
SBjelis, mislim da sad istražuješ stvari na koje ne možeš utjecati i koje su van naše moći. Meni su vratili trodnevni treći dan i ulovilo se. Puno nas je tu kojima nisu odgađali transfer i sve je bilo OK. Zato se zove implantacijski prozor, a ne implantacijski trenutak.
Tvoje bebe će prvo u maternici sazrijevati par dana, tek onda će se implantirati. No woriz.
Btw, ja ne bih radila kao specijalist humane medicine. Ma tko bi podnosio sve te žene sa popisima pretraga i suplemenata koje stalno nešto pitaju.
Ostatak tvojih baljezganja, ignoriram, predobre sam volje danas.
Ina85, vjerojatno ti je rutinski dala sve spolne hormone. Super da jest!
💔💔💔
Manemoj 😎
Promjenit cu nick pa me neće skužiti 👀
Danas mi je na folikulometriji manje pricljiva dr.tak da ne znam koliko cu uspijeti razviti diskusiju oko dana vracanja (F)ET 😂
Ja mislim da sam dobila trckalicu od svih gluposti koje stavljam u sebe. I to ugl.ujutro kada najmanje jedem 🙈🙈
oharascarlett14@gmail.com
Obavila dejt
Dečko je bio presretan što me vidi
Imam 0 cisti i 12AFC za sad, tako da idem u postupak.
Još mi je i promijenio plan stimulacije u zadnji tren (opalila ga sreća i ljubav u glavu ) tako da sad imam manjak Menopura i višak Puregona
💔💔💔
MTB dobra volja znaci posjet Gicu 😍
A kada pocnes vinrat dobro, znaci da su i nalazi iz Vin.u dolasku 😋
Sanjich mislim da je to zato što sam mu rekla točno kad je puknuo, jer ja to baš osjetim.. A s obzirom da je bilo kasno navečer tehnički od ponoći kreće novi dan :)
Pa da.. Od ponoci se racuna 1dpo a ne nulti.. Tako da kako god okrenes imala si 6dpo i to je ok ne vidim tu problem.. Mozda se doktor nespretno izrazio.. Pitaj ga bas to na 1 uzv 🍀🍀
Ne razumijemo se. Ne može se računati dan ovulacije ako se dogodila pred ponoć,tada je već kraj dana. Mogao je puknuti i u 1 ujutro bez obzira kad je taj Mittel schmerz počeo, isto kao kad dobiješ M iza 17h ne računaš taj dan 1dc nego sljedeći.
Ne moram ga pitati, tako mi je objasnio.
Ali kao što sam rekla meni je svejedno i da je deseti dan, samo prenosim kako mi je rečeno i ja se s tim mišljenjem slažem 😋
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjich evo slikica sobe i pogleda iz sobe. Iako vama s mora to vj nije tako neki doživljaj 😂https://ibb.co/28mpV6R
https://ibb.co/qnjJbSp
https://ibb.co/dJs3ps4
Meto a ti si u blizini? 😊
MTB odlično, super si počela 🥳🥳
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Obavila dejt
Još mi je i promijenio plan stimulacije u zadnji tren (opalila ga sreća i ljubav u glavu) tako da sad imam manjak Menopura i višak Puregona
Superr 🤗🤗🤗🤗🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Obavila dejt
Još mi je i promijenio plan stimulacije u zadnji tren (opalila ga sreća i ljubav u glavu) tako da sad imam manjak Menopura i višak Puregona
Superr 🤗🤗🤗🤗🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Waaaauuu zaborvaula si da sam ja slavonka 😍😍😍
Ja i dan danas tu po splitu blejim u more non stoop.. Prekrasno jee 😍😍
Obavila dejt
Wow 12! 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji