Zanima me samo kad najranije mogu vadit betu? Glupo mi je uzimat sve te tablete sada jos do subote ako se nije primilo… Bas sam potonula skroooz 😭😭😭
6dpt blastice ako je beta 0 onda je to to... Tako da mozes vec ici izvaditi ako ti to znaci... Meni prija tako ide svaki fet jer ne zeli produzivat ciklus utrićima i to.. A kako ima puno smrzlica zna da ce jedan bit taj 🤞🤞🤞👶
MTB hahahha ma nisam ni žensko uopće, ja sam nečiji muž i pratim šta pišete 😂😂
Sbjelis meni je aspiracija bila 11.dc, a transfer 13.dc…. I evo nas u 25.tjednu na doručku u Lovranu gledamo dupine i lupamo mamu po trbuhu jer smo još gladni 😉
Ajmeee stavi koju slikuuuu.. Mogu mislit kak uzivate 😍😍😍
Tuma 😍❤ bas vam je lijepo ❤ Ja sam prvi ET imala aspiraciju 12dc, vraceni su 14dc.
Sanjich je l da? Bas fora 😍❤ Ono uvijek je adrenalin - hoce, nece... I stvaras život ❤
Petra šta ti je rekla dr?
oharascarlett14@gmail.com
Dobro jutro cure, sretno svima danas sa betama 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jedva čekam da krenete javljati dobre vijesti 🥰🥰🥰
Bajo ❤️
Petra žao mi je.. kako cure ovdje kažu, ovo je maraton, samo treba biti strpljiv ❤️
SBjelis ja što više čitam tvoja istraživanja to sam više zabrinuta 😅 ajd ti to prodiskutiraj malo sa doktorom pa nam napiši šta je on rekao 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Idem u utorak na betu ako ne dođe menstruacija. Ja sam u zagorju doma skroz kod slovenske granice pa nemam danas u blizini nigdje za kupiti još koji test. Sutra ću kupiti još jednog u ljekarni 🙏🙏🙏 jer tjo će izdržat do utorka 🤣Nika0302, crta se vidi. Držim palčeve za betu. 🤞🤞
I mislim da smo blizu jedna druge. 🙈🙈 Ja isto iz Zagorja blizu slovenske granice 🤣🤣
Ma2013 onda smo sigurno blizu 😊😊 izvadila betu, za sat i pol bude nalaz
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Idem u utorak na betu ako ne dođe menstruacija. Ja sam u zagorju doma skroz kod slovenske granice pa nemam danas u blizini nigdje za kupiti još koji test. Sutra ću kupiti još jednog u ljekarni 🙏🙏🙏 jer tjo će izdržat do utorka 🤣Nika0302, crta se vidi. Držim palčeve za betu. 🤞🤞
I mislim da smo blizu jedna druge. 🙈🙈 Ja isto iz Zagorja blizu slovenske granice 🤣🤣Ma2013 onda smo sigurno blizu 😊😊 izvadila betu, za sat i pol bude nalaz
🙏🏻🙏🏻🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I mislim da smo blizu jedna druge. 🙈🙈 Ja isto iz Zagorja blizu slovenske granice 🤣🤣Ma2013 onda smo sigurno blizu 😊😊 izvadila betu, za sat i pol bude nalaz
🙏🙏🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Woow blage ti se ja moram cekat do popodne..🙄🙄
Sretnooo 🤞🤞🤞🤞
Jutro cure🙋
Sretno danas, zelimo velike, debele, socne bete💓
Nika bijel testic kazes😝😉 itekako pozitivan! Sretnoo🤞🤞🍀
Ovulacija, transfer, aspiracija.. sve je nulti dan, pojedinci ih racunaju kao prvi, al ne, nulti je..
sbjelis dodje mi da upisem medicinu i postanem dr humane reprodukcije, kao i ti😂😂
Mi danas u 13h imamo prvi uzv🤗 jajnici rasturaju vec, samo da bude lijepi broj folikulcica🤞🍀
Tuma stalkeru 😜😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Jutro curke,ajmoo gdje su velike bete 😄😄🤞🤞
Sbjelis meni su vracali 7dno i evo primilo se, ja nekako mislim da mi se sve potrefilo taj ciklus, nisam nista dodatno radila i znam da sam se pitala jos zasto 7 kad su blastice stare 5dana, ali kako nisam racunala na njih bilo mi je ajde da i to obavim da mogu dalje 😄 a ovo od šmattan da se taj dan računa kao nulti ,evo neznam za to, sve je moguće kod nas 😄😂
Petra1989 zao mi je za negativan test, izvadi betu sutra,prekosutra da si mirna ali nemoj prekidati terapiju do tad, imali smo slucajeva di je test bio bijel a beta pozitivna, tako da mrvica nade je jos tu,ali ako to nije slucaj kod tebe, nemoj odustati, ovo ti je samo korak bliže uspjehu 🤞🤞😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji