Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    15. Veljača 2021. 07:59

MTB

SBjelis, loše istraživanje radiš. Ne uspoređuj se s onima koje vražaju blastice, nego s onima koje su vraćale dvodnevne.

Nema takvih 😂🙈 

oharascarlett14@gmail.com

Matkiša 😎
    15. Veljača 2021. 07:59

Sanjich 👶🤱

Šmattan 😎

Sanjich da, to je 6.dan ali zapravo 5 dpo jer se taj šesti broji kao nulti.

To sam prvi put cula kad si ti napisala. Ocito svaki broji drugacije ali vecinom broje to kao 6ti..

Pa izgleda 🤷‍♀️ A nije mi ni bitno, samo nek se primi 😘

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Petra1989
    15. Veljača 2021. 08:01

Jutro cure, 
    7 dnt blastice test, gravignost ultra, je bijel bez naznaka ikakvih sjenica 😞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Veljača 2021. 08:05

SBjelis

MTB

SBjelis, loše istraživanje radiš. Ne uspoređuj se s onima koje vražaju blastice, nego s onima koje su vraćale dvodnevne.

Nema takvih 😂🙈

Istina, Tuma ovdje samo brije s nama iz dosade.  Sigurno žena nije ni trudna.

💔💔💔

sbjelisi
    15. Veljača 2021. 08:09

Mislim da se ovdje radi o filozofiji klinike/ dr oko dana vracanja, o time smo jednom pricale kada se Sanjich mislim vratila s pregleda. Da njen dr inzistira na +2 dana. I sada kada citam ovaj implantacijsli prozor to mi ima smisla... Osobito kod dvodnevnih. Kako da se miceki uhvate kada bi jos trebali biti u jajovodu, a maternica jos nije recepcijski spremna.. To surfa ovih dana. Dodatno, ovaj s scratching brijem da pomaže, ali me uber strah toga na čistu maternicu... 

15. Veljača 2021. 08:11

Petra1989

Jutro cure,

Zao mi je 😔.. Trebala je bizi barem neka sjenica.. Imas li mullerov mozda da pisnes? 

15. Veljača 2021. 08:13

SBjelis

Mislim da se ovdje radi o filozofiji klinike/ dr oko dana vracanja, o time smo jednom pricale kada se Sanjich mislim vratila s pregleda. Da njen dr inzistira na +2 dana. I sada kada citam ovaj implantacijsli prozor to mi ima smisla… Osobito kod dvodnevnih. Kako da se miceki uhvate kada bi jos trebali biti u jajovodu, a maternica jos nije recepcijski spremna.. To surfa ovih dana. Dodatno, ovaj s scratching brijem da pomaže, ali me uber strah toga na čistu maternicu…

Jel da da su sad neke stvari jasnije.. Ali nemora kod svih biti tako..svaki doktor gura svoju shemu jer mu je u prosjeku uspjesna.. Tako da koji god dan ti vrati to je toooooo 🍀🍀🍀🍀🤞🤞
    A za scratching ja mislom da se sve mora potrefilt i preživljivi zametak i naše opće stanje plus onda taj scratch.. Nekako u to kao samo to ne vjerujem a tu me strah toga da ae ne primi loš zametak pa me svakako npr nakon toga ceka los ishod.. 

Petra1989
    15. Veljača 2021. 08:13

Sanjich 👶🤱

Petra1989

Jutro cure,

Zao mi je 😔.. Trebala je bizi barem neka sjenica.. Imas li mullerov mozda da pisnes?

Nemam, imala sam samo ovaj doma, al je isto najmanja osjetljivost tak da nista od ovog pokusaja 😭

sbjelisi
    15. Veljača 2021. 08:15

Petra1989

Jutro cure,

😞 Znam da si tužna.. Samo hrabro dalje ❤❤ Tu smo.., jedan je krug i tebii dobitan! 😘

15. Veljača 2021. 08:15

Šmattan 😎

Sanjich 👶🤱

Šmattan 😎

Sanjich da, to je 6.dan ali zapravo 5 dpo jer se taj šesti broji kao nulti.

To sam prvi put cula kad si ti napisala. Ocito svaki broji drugacije ali vecinom broje to kao 6ti..

Pa izgleda 🤷‍♀️ A nije mi ni bitno, samo nek se primi 😘

Ja za tebe imam dobar osjecaj pluuus minjala si nick to je ovi ciklua svima pomoglo 😍😍 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.