MTB 🥰🥰🥰Tuma tak se da 😉❤️
Ajmo cure, gdje su te bete 😅
Ja cu oko 15h dobit svoju.. Pretpostavljam zadnja jer nisam osla privatno.. Ne znam samo odakle mi strpljenja 😂
Ma tebi ne treba beta da ti potvrdi da si trudna 🥰
Ti ćeš biti šećer na kraju
Nisam napravila test za vikend tako da nadam se da si u pravu🍀
Cure jel koja ponavljala betu, ja čekam rezultate danas popodne će biti.
Trebala sam prvo M-u objasniti da nije prva beta gotova stvar, starcima još nisam rekla jer me strah.
Kad ste vi ostale objavile pozitivne vijesti?
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Cure jel koja ponavljala betu, ja čekam rezultatedanas popodne će biti.
Trebala sam prvo M-u objasniti da nije prva beta gotova stvar, starcima još nisam rekla jer me strah.
I Viki 34 danas ponavlja.
Mi nismo nikom rekli, niti smo bili namjeravali reći do 13tt ili 14tt. Ispalo je da je to bila dobra odluka.
💔💔💔
Moji i njegovi starci i sestre su znali sve od početka, aspiracije, razvijanja stanice, pa sam im odma rekla i za testic, betu itd. Ostatku familije smo rekli nakon srceka
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Woman name koji dan dc je vracen 3dnevna curka 😍?
oharascarlett14@gmail.com
Inače, dala sam dečku popis suplemenata koje uzimam sad tokom stimulacije. Sve mi je odobrio, ali je ponovio kako je za njega Q10 pljačka jer nema toga što može pomladiti kožu/jajnike/tijelo.
Na moj komentar da očito pale kad sam ja ovako prekrasna, rekao je da sam ja prekrasna radi moje prekrasne naravi
Ah, srce. I obećao je da će napraviti sve što može da me što prije oplodi.
(nakon toga je opet kenjkao nešto racionalno, ali tko tad uopće sluša muškarce)
💔💔💔
Sretnooooo, drzimo figeee 🤞🤞🤞🙏🙏 mi nismo jos nikome rekli,niti namjeravamo jos bar mjesec dana,mozda cak i 2 😄 zna jedino moja sefica jer su mi trebali slobodni dani za fm i seki mojoj smo rekli jer je bas sad odlucila cisti ormar i dijeliti djecje stvari pa sam morala vikati noooooooo, we're having a baby 😂😂🥰 inace ne bi ni ona znala 😃
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sretno svima s betama, neka budu velike i dobro poduplane 🤞🙏❤️
MTB, Sbjelis sličan je Navisu, tj sobe su jako slične, al ovo je Boutique hotel Acacia u Lovranu, ima manji broj soba, intimniji je, a jako prostran.
Sanjich baš pričam s mužem, kaže on a navikla bi se na pogled nakon nekog vremena pa ti više ne bi bilo fora. Al ja mislim da jedan pogled na more bi me uvijek bar malo umirio u lošem danu ili još uveselio onaj dobar.
Women_name da, još samo kratko smo sami, a onda idemo u proširenoj verziji ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Inače, dala sam dečku popis suplemenata koje uzimam sad tokom stimulacije. Sve mi je odobrio, ali je ponovio kako je za njega Q10 pljačka jer nema toga što može pomladiti kožu/jajnike/tijelo.
Na moj komentar da očito pale kad sam ja ovako prekrasna, rekao je da sam ja prekrasna radi moje prekrasne naravi
Ah, srce. I obećao je da će napraviti sve što može da me što prije oplodi.(nakon toga je opet kenjkao nešto racionalno, ali tko tad uopće sluša muškarce)
Ljubav ❤
oharascarlett14@gmail.com
Moji i njegovi starci i sestre su znali sve od početka, aspiracije, razvijanja stanice, pa sam im odma rekla i za testic, betu itd. Ostatku familije smo rekli nakon srceka
Tako i kod nas isto.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji