Jutro cure,
7 dnt blastice test, gravignost ultra, je bijel bez naznaka ikakvih sjenica 😞
Zao mi je 😔.. Trebala je bizi barem neka sjenica.. Imas li mullerov mozda da pisnes?
Nemam, imala sam samo ovaj doma, al je isto najmanja osjetljivost tak da nista od ovog pokusaja 😭
Pričekaj betu.. Nista jos nije izgubljeno. Samo ces se sekirat..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sretno svima danaaaaaaaas!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Petra, zao mi je zbog testa.... 😔 glavu gore ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich da.. Nisam prije ovo istrazivala.. A ono prvu put nisam znala niti sta je AMH pa eto me..
Ma ne slazu se niti dr.unutar iste klinike, jbg.. Netko jednistavno mora donijeti odluku, nitko ne zna kad je oravi tren.. Meni jednistavno nema smisla vraćati u maternicu nesto sto bi još 2 danatrebalo biti u jajovodu. Brijem maternica nije spremna.. 👀
A vezano za dr. ... jedna želi prirodni ciklus, drugoj to ne pada napamet, išla bi ziheraski na stimulirani. To je jednostavno igra pokušaja... I dr.koji te vodi je vec upoznao tvoje tijelo.. Trebao je. Pa smišlja strategiju..
Zanimljivo je ovo. Da se rodim, mogla bih biti dr.humane reprodukcije 😺❤
oharascarlett14@gmail.com
Ruska brate evo ih. Nasli su te i na vol 5. Brzi su!
"… pa ako trebate zajam od nas onda ćemo vas rado pozdraviti sa svime što smo dobili ….." 😂😂😂😂 ne kuzim... Mi dobijemo zajam il oni dobiju pa nas s tim pozdrave? 🤔🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich ovaj mjesec na sve ili ništa 😁 Hvala! Ja ne mislim ništa, ni da hoće ni da neće pa neka me iznenadi 😋
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjichda.. Nisam prije ovo istrazivala.. A ono prvu put nisam znala niti sta je AMH pa eto me..
Ma ne slazu se niti dr.unutar iste klinike, jbg.. Netko jednistavno mora donijeti odluku, nitko ne zna kad je oravi tren.. Meni jednistavno nema smisla vraćati u maternicu nesto sto bi još 2 danatrebalo biti u jajovodu. Brijem maternica nije spremna.. 👀
A vezano za dr. … jedna želi prirodni ciklus, drugoj to ne pada napamet, išla bi ziheraski na stimulirani. To je jednostavno igra pokušaja… I dr.koji te vodi je vec upoznao tvoje tijelo.. Trebao je. Pa smišlja strategiju..
Zanimljivo je ovo. Da se rodim, mogla bih biti dr.humane reprodukcije 😺❤
I ja bi to mogla bit.. Pa lijep je to posao kad pogledas.. Pogotovo ako se trudis i radis sa srcem ne samo eto jer moraas 👶👶😍
Zanima me samo kad najranije mogu vadit betu? Glupo mi je uzimat sve te tablete sada jos do subote ako se nije primilo... Bas sam potonula skroooz 😭😭😭
Zanima me samo kad najranije mogu vadit betu? Glupo mi je uzimat sve te tablete sada jos do subote ako se nije primilo… Bas sam potonula skroooz 😭😭😭
Žao mi je draga, znam kako je to i uvijek mi je bilo glupo nastavljat s terapijom, ali ipak, do bete bi morala.Ja mislim da bi ti sutra beta trebala pokazati, ali možda ipak da izdržiš još dva dana bar.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB hahahha ma nisam ni žensko uopće, ja sam nečiji muž i pratim šta pišete 😂😂
Sbjelis meni je aspiracija bila 11.dc, a transfer 13.dc.... I evo nas u 25.tjednu na doručku u Lovranu gledamo dupine i lupamo mamu po trbuhu jer smo još gladni 😉
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Jutro cure. Evo mene u cekaoni. Nitko mi nije rekao da za vadenje prolaktina treba bit budan vise od 2 sata. I sad sjedim u cekaoni 🙄. Uglavnom meni sad prolazi kroz glavu ako mi je dhea bio nizak i rekla mi gin da zanemarim zasto mi ga je dala ponovit . 🤔
https://ibb.co/xLLM9sP
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji