Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    15. Veljača 2021. 09:26

manemoj

Dobro jutro cure, sretno svima danas sa betama 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jedva čekam da krenete javljati dobre vijesti 🥰🥰🥰
    Bajo ❤️
    Petražao mi je.. kako cure ovdje kažu, ovo je maraton, samo treba biti strpljiv ❤️
    SBjelis ja što više čitam tvoja istraživanja to sam više zabrinuta 😅 ajd ti to prodiskutiraj malo sa doktorom pa nam napiši šta je on rekao 😉

U kojoj si ti fazi uopce,ja tebe nemrem popratiti? 😄Jesi izvadila sve nalaze il' cekas jos nesto,kad ce taj fet?😁

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

15. Veljača 2021. 09:34

Meto

Jutro cure🙋
    Sretno danas, zelimo velike, debele, socne bete💓
    Nika bijel testic kazes😝😉 itekako pozitivan! Sretnoo🤞🤞🍀
    Ovulacija, transfer, aspiracija.. sve je nulti dan, pojedinci ih racunaju kao prvi, al ne, nulti je..
    sbjelis dodje mi da upisem medicinu i postanem dr humane reprodukcije, kao i ti😂😂
    Mi danas u 13h imamo prvi uzv🤗 jajnici rasturaju vec, samo da bude lijepi broj folikulcica🤞🍀
    Tuma stalkeru 😜😘

Daa ali u slucaju mattan ona je dosla ujutro na uzv i folukl je vec puka a oni su njoj taj dan racunali kao nulti.. Sta nema smisla ako folukula nije bilo znaci da je puka tokom dana ranije ili u noci.. Pa se racuna dan ranije nulti a taj dan kad se vidi samo folikularna tekucina je 1dpo.. 

manemoj
    15. Veljača 2021. 09:43

MaloTele

manemoj

Dobro jutro cure, sretno svima danas sa betama 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jedva čekam da krenete javljati dobre vijesti 🥰🥰🥰
    Bajo ❤️
    Petražao mi je.. kako cure ovdje kažu, ovo je maraton, samo treba biti strpljiv ❤️
    SBjelis ja što više čitam tvoja istraživanja to sam više zabrinuta 😅 ajd ti to prodiskutiraj malo sa doktorom pa nam napiši šta je on rekao 😉

U kojoj si ti fazi uopce,ja tebe nemrem popratiti? 😄Jesi izvadila sve nalaze il' cekas jos nesto,kad ce taj fet?😁

Samo ću ti reći.. MTB je dva tjedna prije mene radila nalaze u Vinogradskoj a njoj jos nisu stigli 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    15. Veljača 2021. 09:45

Sanjich mislim da je to zato što sam mu rekla točno kad je puknuo, jer ja to baš osjetim.. A s obzirom da je bilo kasno navečer tehnički od ponoći kreće novi dan :) 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    15. Veljača 2021. 09:50

Napeto jeeeeee ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    Cure ja sam dosla na uziv 9dc uvjerena da mi je 8dc. Hebo nulti dan!! Ili je dan ili nije!! 🙈🙈 Smotali me totalno s ovima NAKON. Brojrm ako jr nakon u ogri onda ima nultog dana 😸😁

oharascarlett14@gmail.com

MaloTele
    15. Veljača 2021. 09:51

manemoj

MaloTele

manemoj

Bajo ❤️

Samo ću ti reći.. MTB je dva tjedna prije mene radila nalaze u Vinogradskoj a njoj jos nisu stigli 😅

To znam haha 😄🤦🤦 ali kad dodu nalazi kreces ili..? Ja jedva cekam 🤞🥰

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

sbjelisi
    15. Veljača 2021. 09:53

manemoj

MaloTele

manemoj

Bajo ❤️

Koje je to nalaze radila kada samo njoj nisu stigli? Niti ce da cak niti  u Vinogradskoj nemaju taj reagens 😎😎😂👀 

15. Veljača 2021. 09:57

Šmattan 😎

Sanjich mislim da je to zato što sam mu rekla točno kad je puknuo, jer ja to baš osjetim.. A s obzirom da je bilo kasno navečer tehnički od ponoći kreće novi dan :)

Pa da.. Od ponoci se racuna 1dpo a ne nulti.. Tako da kako god okrenes imala si 6dpo i to je ok ne vidim tu problem.. Mozda se doktor nespretno izrazio.. Pitaj ga bas to na 1 uzv  🍀🍀

sbjelisi
    15. Veljača 2021. 10:00

Ja danas imam osjecaj koda cu procurit, a 13dc 🙀👀😳

manemoj
    15. Veljača 2021. 10:02

MaloTele da, da.. onda krećem.. s tim da moram reći da me jako strah 🙈 ali ono baš jako 🙈
    SBjelis hrabra si vidim, imam osjećaj da ideš na listu sam čim MTB ovo vidi 😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.