Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IscekivanjeDobrihStvari
    27. Svibanj 2021. 12:06

Nikitta hvala na svemu ☺️  To 1 posto losih stvari  na ovome putu ili bilo kojem drugom je uvijek uz nas i bolje da smo ga svjesne lakse cemo  podnijeti i biti spremne na sve . Koliko se to moze 👐👐

Ja se mozda se nisam  najbolje izrazila al sam to mislila ... Znamo svi kako nam je kad  strah ovlada nama.. Sama sam neki dan čitajući po Google gdje čak i ne pise da je decapeptyl stoperica   umrla od straha pa me Mtb ica utješila i rekla da vjerujem doktoru. Isto to zelim svima. 

Kaca, ja sam skroz dobroooo i želim da me zaboli hahah.. Rekli su mi  zbog te opasnosti od kasnog hipera da ce me vjerojatno boljeti ako se primi  bas zbog lucenja bete pa nek bude tako 🙈  Ali tek je pola prvog dana 
    Sutra ces znati svee  ja sam na kraju imala 5 oplodjenih, jedna stala sa razvojem ostala su dva🐧🐧   dva su kod mene i nadam se da ce se bar jedna primiti sada 🍓 

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

• Josipab
    27. Svibanj 2021. 12:13

Cure,ja se cila tresem,teiba mi vas komentar i savjet...
    Danas sam vadila vitamin d i usput betu hcg jer mi je danas 28. Dan ciklusa i eto,prvi put da sam imala sansu ostat trudna prirodno
    Vadila sam u poliklinici Analiza i pise 827 u/l
    Sta to znaci?
    Nije mi dobro...
    Jeli moguce da sam trudna?
    Oprostite na ovakvom polupanicnom postu 😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Anči 💕
    27. Svibanj 2021. 12:15

Nikitta hvala na svakom tvom savjetu..meni je milina citat tvoje postove.bas zracis nekom posebnom energijom..divna si stvarno i hvala na svakoj lijepoj riječi ❤️
    Sunny super da si se javila..bas mi je drago da uskoro krecete..sretna sam zbog tebe kao da sam ja u pitaanju 💕
    MTB i Lucka i Sbjelis ako nas citate vrlim vas ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Josipab
    27. Svibanj 2021. 12:16

https://ibb.co/VNHTc9h

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰

Nakapaka
    27. Svibanj 2021. 12:20

Josipab

https://ibb.co/VNHTc9h

Ti si trudna!!!! ❤️

👩🏽34god

• Josipab
    27. Svibanj 2021. 12:21

Ma ja ne vjerujem...pokušavamo skoro 2 godine,tresem se cila...
    Jeli ovo previsoka Beta za 28.dan ciklusa?
    Unaprijed se ispricavam na gnjavazi...izbezumljena sam i mislim da su mi poslali pogresan nalaz

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰

Kacusha
    27. Svibanj 2021. 12:24

Nikitta

Primjera radi, jasam na Visanne bila 4 mjeseca, nisam imala mengu 77 dana, kao tablete djeluju, sad sam u menopauzi, no, otišla sam na tjelesno orijentiranu terapiju i menstruacija je zbog takvog emocionalnog stresora i emocionalnog reseta došla u roku 48h. Prvo sam se čudila, jer su svi liječnici govorili da nema teorije jednom kad izgubiš mengu i piješ Visanne svaki dan, da menga više dođe. E pa ima teorije, i sve je moguće, jer naša tijela su čudesna i trebalo bi nam još 100 života da otkrijemo 1% njegove čudesnosti zašto u nekom trenutku radi to što radi. Ja sam se prepustila procesu, znajući da moje tijelo zna najbolje, imala sam mengu dva ciklusa za redom (doduše oskudniju, ali ipak uredno krvarenje), sad je opet nemam od 02.05. na ovamo, a pijem Visanne od 15.11.2020.🙉Život je nepredvidiv, ali naša tijela uvijek znaju bolje od nas i čuvaju nas, čak i od nas samih i naših silnih želja da što prije nešto dobijemo, napredujemo u životu, ostvarimo želje i sl. Ključno u svemu ovome je strpljenje, i pouzdanje u mudrost tijela. Svima sretno na ovom grbavom putu.💜✌🏻

❤️❤️❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    27. Svibanj 2021. 12:32

IscekivanjeDobrihStvari

Nikitta hvala na svemu ☺️ To 1 posto losih stvari na ovome putu ili bilo kojem drugom je uvijek uz nas i bolje da smo ga svjesne lakse cemo podnijeti i biti spremne na sve . Koliko se to moze 👐👐

Ja se mozda se nisam najbolje izrazila al sam to mislila … Znamo svi kako nam je kad strah ovlada nama.. Sama sam neki dan čitajući po Google gdje čak i ne pise da je decapeptyl stoperica umrla od straha pa me Mtb ica utješila i rekla da vjerujem doktoru. Isto to zelim svima.

Kaca, ja sam skroz dobroooo i želim da me zaboli hahah.. Rekli su mi zbog te opasnosti od kasnog hipera da ce me vjerojatno boljeti ako se primi bas zbog lucenja bete pa nek bude tako 🙈 Ali tek je pola prvog dana
    Sutra ces znati svee ja sam na kraju imala 5 oplodjenih, jedna stala sa razvojem ostala su dva🐧🐧 dva su kod mene i nadam se da ce se bar jedna primiti sada 🍓

Samo vjeruj u svoje 🍓🍓 ❤️ javim sve sutra 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

petra30
    27. Svibanj 2021. 12:32

Nikitta

Lindsay,Sunny,Leoni, ako mogu pomoći kad svratim tu, drago mi je. Možda neću pisat svaki dan; ali uvijek se rado vratim da vas podržim. ❤️ Ponekad u cijelom tom kaosu zaboravimo da smo samo ljudi, od sebe očekujemo perfekciju, strepimo svaki korak, jako se dajemo u sve, a onda po putu izgorimo ako ne uspijemo iz prve, druge ili treće. Kao osoba koja nažalost (ili na sreću, tko zna) nikad nije uspjela, koja je sebe satrala do krajnjih granica, koja je silovala svoje tijelo postupcima iz ciklusa u ciklus, ponekad bez pauze, kao netko tko je svoje tijelo shvaćao kao stvar koja me treba slušati i služiti mi do iznemoglosti, mogu reći koliko sam griješila sama prema sebi, i zato sad iz ove perspektive pišem ovdje. Ne da bih ikome solila pamet, nego da bih malo utješila žene na ovom teškom i neizvjesnom putu, da se malo barem opuste (iako je to nemoguće), da se ne okrivljavaju ako se stvar ne odvija kako očekuju i da vjeruju svojim tijelima. Basically, pišem ono što bih voljela da sam i sama mogla čuti od nekog kad sam ja kretala 2014. godine u MPO svijet. Imamo ovdje i našu Lucku007koja je mudro osjetila da nije spremna za novi transfer, tijelo joj je jasno dalo do znanja i ona ga je poslušala. To je jako teško, ali i istovremeno jako lako za učiniti. Paradoks života. Kamo sreće da sam ja svoje tijelo slušala u razno raznim situacijama (ne samo IVF put), bila bih puno zdravija i danas. No, nije svako zlo za zlo, i danas sam ponosna na sebe koliko sam napredovala kao osoba, jer sam iskoristila bol i patnju za rast u svijesti i empatiji. Ne bih ništa mijenjala, nijedan trn, a bilo ih je na livade. Ne znam što me sutra čeka, hoću li ikad ozdraviti i grliti svoje dijete, nije na meni da to kontroliram, znam da što god se dogodi, to je za mene dobro. Puse svima. P.s. Trudnice, tako vas je lijepo čitati kako se pripremate, ma predivno. Sretno svima! 💜❤️💜

❤️❤️❤️ Ovo sam si spremila za one dane u kojima sam ljuta na sebe, svoje tijelo i sve oko sebe... ❤️

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Josipab
    27. Svibanj 2021. 12:36

Draga Nikita, hvala ti na odgovoru! ❤️
    Ciklus mi je pravilan,vjerujem da je ovulacija bila 13-14 dan,znaci prije dva tjedna...nisam nista pratila,totalno sam se prepustila racunajuc da idem na histero i potpomognutu. Imali smo odnose 3 puta u tom plodnom tjednu (po mojoj pretpostavci),ja sam totalno u soku...sta mi dalje savjetuješ? Beta opet za 2 dana? Mene samo brine sta je ovako visoka!

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.