Drage moje,
Da li se u protokolu IVF-a smije piti kava/kofein?
Ima li utjecaja na ET.
Hvala.
Pusa svima! 😘
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
pozdrav cure moje drage
sinoć sam sve zaostatke isčitala i zaspalaTUMA čestitam ti od ❤️. Pa ti si mama🥰 predivno🥰 stavi nam još slikica
Samara sutra ćeš upoznati svog princa
Rina89 čestitaaaaaam❤️
SeniSummer divnoi mi s našim bebama već pričamo i pjevamo, a tek je jedna polovica zamrznuta
kad je M išao na TESE kupila sam mu 2 kinder jaja za brži oporavak
i u njima smo dobili dva identicna mala zeca. Zaključili smo da su to naši blizanci i od tad stoje na komodi i svaki dan s njima pričamo
Tina ženaoooo tako mi je drago da se tvoje čudo izborilo
samo pozitivno dalje🙏🏼
ma2013, sanjassnavijam, navijamja se isto vjer neću moć sama pikati, to će M obavljati
ma2013 zašto usred postupka moraš vaditi ogtt i inzulin?
anchy321 hvala ti za preuzimanje liste i super ti ideMTBica❤️❤️❤️ odmori se, napuni baterije i vrati nam se još jača❤️Nikitta❤️❤️❤️ ti predivna ženo. Drago mi je da si opet tu
sve ostale cure sretno u kojoj god fazi bile❤️❤️❤️❤️
mi sad čekamo da nas nazovu iz Repromeda da je M materijal uspješno stigao do njih i da se dogovorimo za dalje. Mislim da će se ovaj tjedan materijal prebaciti i da ćemo iduci tjedan ići kod njih na daljnji dogovorM i ja smo se dogovorili da bi u postupak išli krajem 6og mjeseca. Dotad bi porješavali neke poslovno privatne obaveze i onda smo potpuno koncentrirani na postupak❤️ Budući da me je dr stavio na kontracepciju do postupka ne moram brinuti kad ću dobiti, pa se nadam da će i dr biti suglasan da krenemo krajem 6og.
Jer sam sad došla k drugoj doktorici, kolko ssm skužila trebali su me prije postupka k njoj naručiti da to ponovimo, jer imam nalaze za to iz 2019. 🤷🏻♀️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
TiKi kj je najbolje preko webshopa imaš punooo više izbora. Ja sam išla u city, arenu i na kraju svu robicu sam naručila iz h&m i c&a, i to s weba jer imaju puno više izbora. Tako i za hrpu stvari, onako sitnica tipa tetre i to, sve preko fba i weba jer je puno ljepše, a jeftinije. A kozmetika, bipa ili prek weba notino imaju baš često popuste za kozmetiku za bebe. Tako da sam ja obišla pola dućana, a na kraju 90% naručivala prek weba
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Drage moje,
Ima li utjecaja na ET.
Hvala.
Pusa svima! 😘
Ma smijes 😉
Women_name budem narucivala online, drugacije ne mogu, nema kod nas u Petrinji nikakvih trgovina za bebe, u Sk ima mozda par. Samo nikako da poklikam. Ali evo, narucila sam kadicu i baldahin 😂☺️. Imamo jaje i cocoonababy madrac, to smo upecali u pola cijene, a izgleda kao novo. Kolijevku ce mi posuditi kolegica, jos samo kolica. Htjela sam Ergobaby metro 2020., ali su ih povukli iz prodaje, samo ima Ergobaby metro +. Sad ne znam sta cu. Ova 2020 su mi nekak bila bolja zbog te kosare za novorođencad sto se montira, dok plus imaju vec ugrađenu, ali u smjeru voznje. Ja bih radije da ju gledam dok se vozimo. 🤷♀️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
MaloTeleMože! 😂😂🙈
A tek kasnije vidjet ćeš, kad budeš imala faze da si tužna zbog gluposti pa se rasplačes, onda te lupa koš jače. Ono kao da ti govori mama nemoj plakati, onda ja još više 😂😂😂😂 luda luda! Ja isto jako volim kad je aktivna. Samo moja je neka frajerica, ona tjedan dana lupa ko luda da nemozes spavat, pa se tjedan dana migolji sve nešto lijeno i takva je od početka valjda. A to da će ispast sam i ja imala osjećaj, i tak me znala nisko lupit da sam mislila da će nogom izac van 😂😂😂 lude smo da, a kaj ćeš, mislim da opravdano, nismo baš tako lako došle do bebice pa ja mislim da je to normalno 😊. U utorak idem da, sad nisam bila od četvrtka sve mi čudno i jedva čekam da vidim u kakvoj smo situaciji 😊
Mene moja bas jako mlati 😂 i migolji se tak da cijelo trbuh ide lijevo desno, gore dolje 😂
I imala sam priliku osjetiti kako je kad joj noga zapne u rebra 😂 nije ugodno
Nekad i po 2h ne prestaje, i onda joj ja kao kazem da se samo malo smiri da se uspijem namjestiti 🙈 i onda kad se smiri mi to fali 😂 prelud osjecaj
Teja mišica mala hiperaktivna 🤗🤗 nek se samo javlja, mislim da je tebi puno lakše kroz trudnoću kad se stalno javi. Ja sam do prije par tjedana imala brda i krivine na trbuhu, ali samo taj period kad ju uhvati. Nekad je mirna ko bubica 🙈 Sad u zadnje vrijeme ne bas, sad većinom osjetim rukicu ili nogicu kak prolazi po koži, ili oko pupka bude brdo i miče lijevo desno, kak namjesti tak guzu valjda 😂
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Drage moje,
Ima li utjecaja na ET.
Hvala.
Pusa svima! 😘
Ma smijes 😉
Women_name budem narucivala online, drugacije ne mogu, nema kod nas u Petrinji nikakvih trgovina za bebe, u Sk ima mozda par. Samo nikako da poklikam. Ali evo, narucila sam kadicu i baldahin 😂☺️. Imamo jaje i cocoonababy madrac, to smo upecali u pola cijene, a izgleda kao novo. Kolijevku ce mi posuditi kolegica, jos samo kolica. Htjela sam Ergobaby metro 2020., ali su ih povukli iz prodaje, samo ima Ergobaby metro +. Sad ne znam sta cu. Ova 2020 su mi nekak bila bolja zbog te kosare za novorođencad sto se montira, dok plus imaju vec ugrađenu, ali u smjeru voznje. Ja bih radije da ju gledam dok se vozimo. 🤷♀️
Pa daa, to je najbolje! Ja sam sve prek weba. I kolica+isofix bazu sam naručila prek weba iz Poljske jer su puno jeftinija neg tu. Ja aam isto hvatala akcije
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sunny konacno da si se javila 🥰 vec par dana mislim ali sam toliko zaboravna da sve u trenu zaboravin 🤣 i smotana 🤣
ma2013 jesi bila danas?ja se ne sjecam da mi je dr reka da moram folikulometriju svaki dan radit 🤦♀️ a mozda i je pa ga nisam shvatila 🤣
sanjass322@gmail.com
Teja mišica mala hiperaktivna 🤗🤗 nek se samo javlja, mislim da je tebi puno lakše kroz trudnoću kad se stalno javi. Ja sam do prije par tjedana imala brda i krivine na trbuhu, ali samo taj period kad ju uhvati. Nekad je mirna ko bubica 🙈 Sad u zadnje vrijeme ne bas, sad većinom osjetim rukicu ili nogicu kak prolazi po koži, ili oko pupka bude brdo i miče lijevo desno, kak namjesti tak guzu valjda 😂
Ma da, naravno... Cim nije tako panika 😊
Hahah to s guzom je najbolje 🤭🤭 presmijesni su
Sanjass, danas sam imala samo vađenje krvi. Sad čekam nalaze. Nisam imala uzv. 😉
Prošla glavobolja?
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji