Dobro jutro cure 🥰
Anasretno na UZV 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Cureznate li koji ginekolozi dozvoljavaju supruga na pregledu? Otišla bi s mužem jer silno želi to sve vidjeti a ne znam uopće odakle da krenem zvati? Zvala sam Harni i kod njih može ali tek krajem mjeseca.. help
Moglo se u Medifem pa ih probaj nazvati. Ne znam je li se sto mijenjalo. 😊
Inace, ja sam muzu za rodjendan poklonila 5D uzv u Harniju i stvarno je divno iskustvo. 🥰
Tad sam bila nekih 25tt.
Prvo se bebica nije htjela pokazati, ali na kraju smo ipak uspjeli 😊
E hvala ti.. ma moj više nema strpljenja.. on je stvarno ufuran u sve to. Od početka išao na svaki pregled, folikulometrije, sve živo i svaki put jadan sjedi u autu na parkingu i čeka me pa mi ga baš žao i stvarno želim da ode vidjeti negdje
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Manemoj Probaj nazvati Polikliniku Vukovic i pitaj za pratnju - mislim da isto dopustaju.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Dobro jutro cure 🥰
Anasretno na UZV 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Cureznate li koji ginekolozi dozvoljavaju supruga na pregledu? Otišla bi s mužem jer silno želi to sve vidjeti a ne znam uopće odakle da krenem zvati? Zvala sam Harni i kod njih može ali tek krajem mjeseca.. help
Moglo se u Medifem pa ih probaj nazvati. Ne znam je li se sto mijenjalo. 😊
Inace, ja sam muzu za rodjendan poklonila 5D uzv u Harniju i stvarno je divno iskustvo. 🥰
Tad sam bila nekih 25tt.
Prvo se bebica nije htjela pokazati, ali na kraju smo ipak uspjeli 😊
E hvala ti.. ma moj više nema strpljenja.. on je stvarno ufuran u sve to. Od početka išao na svaki pregled, folikulometrije, sve živo i svaki put jadan sjedi u autu na parkingu i čeka me pa mi ga baš žao i stvarno želim da ode vidjeti negdje
Da kuzim 😊 drzim fige da nadjes neki blizi termin onda u Medifem ili ako jos netko nesto predlozi 🤞🏼
Jutroo 😊
Ana26 sretnoo 😘😘
Miss daa 🤗🤗🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Manemoj mislim da ti i Stil Medical kod Bundeka dopušta pratnju a i doktor si baš da truda i vremena i detaljno sve pokaže 🙂
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Iscekivanje kao sto Sanjich kaze, stoperica ne moze sprijeciti hiper, uglavnom ga pogorsa. Zato se kod velikog broja folikula daje cesto triptorelin umjesto stoperice, odnosno agonist, kod nas najcesce Decapeptyl, sto ne znaci da nece doci do iste. Sve ok, zato smo mi stare ovdje pa cemo ispraviti netocne informacije. Nitko ne zna sve. Vidjet ces mene pred porod sa sto pitanja 😂😉
-----
Ja dobila povrat poreza i sad razmisljam o nekoj baby kupnji... Al odlucih pricekati srijedu i pregled 🤦♀️
Sretno Ana danas na uzv 🤞❤️
Uzivajte cure!😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ana26 sretno danas 😊 i sretno ostalima ako nesto netko ima 🤞🤗
Tiki i ja sam dobila povrat poreza prošli tjedan i cekam dragog da se vrati s terena da idemo kupit nesto,bilo sta samo da je za bebu,sve me strah bilo do sad ali sad nekako prosli smo pola pa sam ipak malo mirnija 😊 ti odlicno napredujes i bit Ce super pregled u srijedu, znam da se brines ali dan po dan i vidi dokle si dogurala 🥰🥰🥰jos malo i bit ces nadam se mrvicu mirnija 😊
Tuma jesi ziva? Nadam se da uzivas s malom Larom,javi nam se kad stignes 😘
Womenname manje od 20danaa 😱😱😅meni je panika zbog tebe 😅😅😅 brzo Ce to proc,jel skaces po lopti? 😂
Ja sam jucer/nocas oko 1 prvi put osjetila pravi udarac,mozda ih je bilo i ranije ali nisam osjetila, stavila sam ruku kad sam osjetila migoljenje i bas me udario mali,poskocilo mi je mjesto gdje me udario i rasplakala sam se od srece, ni kad sam mu cula srceko mi se nije činilo tako stvarno kao do sad, ovo je bas bila potvrda da nosim jedan mali zivot u sebi,ne mogu to opisat kolko me emocija i svega obuzelo 🥰🥰 je li normalno da je jos skroz nisko, udarac je bio oko ruba gacica? Nekako mi se to cini jako nisko, nisam jos u panici,u ponedjeljak mi je pregled pa cu pitat ali prvo mi je palo napamet sta ako ispadne kad se tak migolji 🤦🤦 😅
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ana26 sretno na UZV! Čekamo vijesti!
Tiki zašto ne odeš u shoping?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ana26 sretno na UZV-u! ❤️
Lindsay ma sve će doći na svoje. Meni su se nakon 3 mj. vratili ciklusi u normalu i standardno trajanje.
Tess88 bez brige. Hiper se ne javlja odjednom. Meni se polagano razvijao nekoliko dana, od aspiracije pa nadalje. U prva 2 postupka mi je tek jako loše bilo na planirani dan transfera, 5.dan nakon aspiracije, a u druga dva se prestao razvijati. Pij puno tekućine nakon aspiracije i miruj ako ti kažu da postoji mogućnost za hiper.
Lorena3009 i ja sam jako zadovoljna Pol. Škvorc. Također bi preporučila.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Ana26 sretno danas 😊 i sretno ostalima ako nesto netko ima 🤞🤗
Tiki i ja sam dobila povrat poreza prošli tjedan i cekam dragog da se vrati s terena da idemo kupit nesto,bilo sta samo da je za bebu,sve me strah bilo do sad ali sad nekako prosli smo pola pa sam ipak malo mirnija 😊 ti odlicno napredujes i bit Ce super pregled u srijedu, znam da se brines ali dan po dan i vidi dokle si dogurala 🥰🥰🥰jos malo i bit ces nadam se mrvicu mirnija 😊
Tuma jesi ziva? Nadam se da uzivas s malom Larom,javi nam se kad stignes 😘
Womenname manje od 20danaa😱😱😅meni je panika zbog tebe 😅😅😅 brzo Ce to proc,jel skaces po lopti? 😂
Ja sam jucer/nocas oko 1 prvi put osjetila pravi udarac,mozda ih je bilo i ranije ali nisam osjetila, stavila sam ruku kad sam osjetila migoljenje i bas me udario mali,poskocilo mi je mjesto gdje me udario i rasplakala sam se od srece, ni kad sam mu cula srceko mi se nije činilo tako stvarno kao do sad, ovo je bas bila potvrda da nosim jedan mali zivot u sebi,ne mogu to opisat kolko me emocija i svega obuzelo 🥰🥰 je li normalno da je jos skroz nisko, udarac je bio oko ruba gacica? Nekako mi se to cini jako nisko, nisam jos u panici,u ponedjeljak mi je pregled pa cu pitat ali prvo mi je palo napamet sta ako ispadne kad se tak migolji 🤦🤦 😅
Daa, još malo 😍😍😍 skačem po lopti, čistim, spremam po cijele dane, papam ananas. Bumo vidjeli hoće kj pomoć 🙈
Predivan osjećaj jel da? 🥰🥰🥰 Normalno to ti je to, ja sam dugooo osjećala tak udarce samo nisko. Znalo me dosta i bolit, kako sam imala te menstr bolove dugo, a malecka dole lupa 😂 sve ti je to normalno! Iako ja cijelu trudnoću nisko nosim, nikad mi se trbuh nije ni podignuo. I sad su udarci tako oko pupka i sa strane, nikad me nije sutnula u rebro 😂Možda zato uopće nemam zgaravicu
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️