Jutro curee ☺️
Danas imamo Ana26 - 6tt, 27.5. UZV- sretnooo i da cujes srčekooo 🥰
Sretno i drugim curama koje imaju nešto ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ana26 sretno!! ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Iscekivanje moram te ispraviti… Stoperica se daje za finalno sazrijevanje folikula i tempiranje aspiracije. Cesto sama njena primjena uzrokuje pogorsanje hipera jer nakon njene primjene folikuli naglo narastu.
Tess neces dobiti hiper preko noci, on se razvije tek iza aspiracije.
Da, da shvacam zasto je stoperica ali je dobila onu koja se preporucuje za cure s hiperom, nije npr Ovitrelle meni je doktor objasnio da je vec ta stopericaa bolja (ili preventiva) za hiper od drugih ... Na to sam mislila 😇
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste
Ana sretno javi sve 🍓🍓
Manemoj ista stvar s Rekowelle ... Tecnost spavanje tablete💊 za bolove . Ako mozes nadam se da ce biti bolje.
Evo ja cekam... dan prvi .. 🙈
Kaca jel tebi sutra transfer imas li novih informacija 😍
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste
Dobro jutro cure 🥰
Ana sretno na UZV 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Cure znate li koji ginekolozi dozvoljavaju supruga na pregledu? Otišla bi s mužem jer silno želi to sve vidjeti a ne znam uopće odakle da krenem zvati? Zvala sam Harni i kod njih može ali tek krajem mjeseca.. help
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Anchy sretno danas na uzv! I dobro jutro od mene
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Dobro jutro cure 🥰
Anasretno na UZV 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Cureznate li koji ginekolozi dozvoljavaju supruga na pregledu? Otišla bi s mužem jer silno želi to sve vidjeti a ne znam uopće odakle da krenem zvati? Zvala sam Harni i kod njih može ali tek krajem mjeseca.. help
Moglo se u Medifem pa ih probaj nazvati. Ne znam je li se sto mijenjalo. 😊
Dobro jutro cure 🥰
Anasretno na UZV 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Cureznate li koji ginekolozi dozvoljavaju supruga na pregledu? Otišla bi s mužem jer silno želi to sve vidjeti a ne znam uopće odakle da krenem zvati? Zvala sam Harni i kod njih može ali tek krajem mjeseca.. help
Moglo se u Medifem pa ih probaj nazvati. Ne znam je li se sto mijenjalo. 😊
Inace, ja sam muzu za rodjendan poklonila 5D uzv u Harniju i stvarno je divno iskustvo. 🥰
Tad sam bila nekih 25tt.
Prvo se bebica nije htjela pokazati, ali na kraju smo ipak uspjeli 😊
Iscekivanje moram te ispraviti… Stoperica se daje za finalno sazrijevanje folikula i tempiranje aspiracije. Cesto sama njena primjena uzrokuje pogorsanje hipera jer nakon njene primjene folikuli naglo narastu.
Tess neces dobiti hiper preko noci, on se razvije tek iza aspiracije.
Da, da shvacam zasto je stoperica ali je dobila onu koja se preporucuje za cure s hiperom, nije npr Ovitrelle meni je doktor objasnio da je vec ta stopericaa bolja (ili preventiva) za hiper od drugih … Na to sam mislila 😇
Ja sam imala tu štopericu jer je ona bez bete u sebi, a beta pojačava a simtome hipera, međutim ova štopericu ne sprječava hiper.. Ja sam svejedno završila u njemu ali zasigurno u blažem obliku..
Ima baš dosta novih cura unatrag 2 mjeseca i bude dosta iskrivljenih informacija pa vas molim ako nesto niste sigurne ili ne znate objasniti skroz da ne odgovarate drugim curama kako bi izbjegli širenje krivih informacija.. Nitko ne zna sve ali uvijek se nađe ona koja zna odgovor možda ne odma ali kroz koji sat se uvijek odgovori..
Sortiraj odgovore
Najstariji