Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    27. Svibanj 2021. 13:41

Miss, hvala i cestitam, sigurno je puuuuuno lakse u glavi kad znas da se blizi kraj i da je bebica vec sigurna 😊
    Lita, hvala ti, mislim da cu tesko odolit a da ne izvadim betu u subotu, ali imas pravo, triba se opustiti 😊 
    Iscekujem Ana26 vijesti  😊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

🌼TiKi🌼
    27. Svibanj 2021. 13:41

Miss ❤️❤️, jos dva tjedna pa sam i ja 😂 😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Lita.1234
    27. Svibanj 2021. 13:42

Leoni sada vidim da ti se beta savrseno duplala i vise cak. Odi radi svog mira vaditi betu! Biti ce ti lakse neam tu frke,l😂

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

munja
    27. Svibanj 2021. 13:42

Pozdrav ženice, ja sam jos uvijek tu i pratim, cestitam svim pozitivnim betama 😁.
    Ja imam jos jednog smrznutog bogeca kojeg idem sljedeci mjesec vratiti. Treca sreca....
    Imam pitanje: muzek i ja smo pratili ovaj mjesec s trakicama ovulaciju, posto sam mjesec prije imala biokemijsku, i danas mi je 9 dan od ovulacije, pocele me bolit grudi, grcevi u trbuhu kao pms...za 7 dana trebam dobit, da li je moguce da se nesto primilo??

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

Lita.1234
    27. Svibanj 2021. 13:43

leoni krivi smajl haha poludila sam htjela sam staviti ❤️❤️

9 oplodeno 🥰🤞

• Josipab
    27. Svibanj 2021. 13:44

U biti,najvise me plasi taj moj polip jer znam da moze uzrokovati spontane i zato mi malo nije drago sta je ovako ispalo...iAko,tjesi me da je manji od 1 cm,mozda nece uciniti zlo 🙏🏻 
    Anchy, dragi je bas jutros otišao svojoj kuci u drugo misto i jutros me odvea vadit krv,ja rekla da vadim samo vitamin d. Jos on komentira pa kako je skupa ta pretraga,300 kn,pa sta je to hahahahahh ja šutim i jebiga,nisam tila nista reci
    Nazvala sam ga,smije mi se kako sam jutros izmišljala o cijeni pretrage i sritan je,sad pomalo korak po korak 🙏🏻

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Pami
    27. Svibanj 2021. 13:49

Josipab trudnice 😊 čestitam na beti i na zarukama 🥳🍾🍻 zovi doktora i naruči se na pregled.
    Miss super da si i ti dočekala taj famozni 30-ti tjedan 🙂 sad se već lakše diše, sjećam se naših hematoma i strahova, kao da je jučer bilo a gle di smo sad već 😋 Tiki, evo i tebe još malo 🤗
    Nego trudnice, treba mi mali savjet. Kakvu robicu kupujete za bebice- dugi ili kratki rukav? Ja sam nešto već uzela, a planiram ga oblačiti doma u dugom jer je klima, a za van kratki body i možda čarapice... šta vi mislite? I di ste si uzimale spavaćice? Htjela bi nešto praktično na bretelice ili kopčanje, a da nije preskupo jer kažu da su ionako poslije za baciti 🤔

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Hrabrica
    27. Svibanj 2021. 13:51

Josipab

Draga moje cure,puno vam hvala sta se veselite sa mnom ❤️
    Jhahahahah Anchy,bas si me nasmijala,mogla bi kupit test i iz baze piskiti 😂😂😂😂
    Draga Nikitta,hocu,vadit cu opet u subotu i nadam se da saljem dobre vijesti tad 😊 moguce da je bila O ranije. Ja cijeli tjedan imam uzasne grčeve koji me znaju i nocu probuditi,lose spavam i strasno sam umorna. Bas komentiram svog dragome da me ovaj mjesec pms unistia,da je bas intenzivan. Evo i sad imam grčeve ka da cu procuriti, znam da je to sve normalno Al opet me brine 😂😂 i temperatura mi je jako visoka, cijeli tjedan sam vruća kao pećnica,sad kad pogledam stvarno intenzivniji simptomi od mog klasičnog pms-a 🙊 jos sam bila na godisnjem u tjednu ovulacije,otputovali,zaručili se i evo ne znam,totalno sam u soku. Znam da svakako moze zavrsiti ali svakako mi je velika pozitiva sta moje tijelo moze zatrudniti,prvi put da se nesto zbilo u dvije godine 😊😊😊

prekrasno za čitati! evo vidiš kako ti se sve lijepo posložilo ❤️

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

27. Svibanj 2021. 13:52

Miss  🥂🥂🥂🥰 bas mi je drago ti ces sigurno ostat onaj primjer na forumu kojeg ce svi spominjat i koji daje nadu kako ipak i krvarenje i gigantski hematomi i stalni neobjašnjivi bolovi na kraju donesu prekrasan paketić sreće 💝💝💝

Lita.1234
    27. Svibanj 2021. 13:53

Leoni 🧚🏻‍♀️

Lita.1234 nije duplirala pravilno, na 4 dana je trebala biti min. 1040 a meni je 705.
    Sada nemam ovde gde vaditi, daleko mi je sve, a i dr rekla da ne vadim da ce me samo psihicki sve to ubijati, ta neizvesnost 😞
    Pa eto mislila sam na osnovu vasih iskustava 🥰 hvala ti

Da vidim sad. Gle iskustava ima svakavih. Cinjenica je da ne duplanje bete pogotov tu kod curka cesto ne zavrsi dobro. Ali sigurna sam da ima i drugih primjera. U mojoj trudnoci je nepravilno duplanje bete (duplala se cca 70 posto svaka 2 dana je zavrsilo suoer zdravom curkom. Ali poanta je uociti njen tempo rasta. Znaci moja beta se doslovno duplala uvijek jednakom jacinom u tocno jednakom razdoblju.. tako da ako ona ima svoj pravilan rast i tempo moze biti dobro. Drzim fige javi

9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.