Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    25. Svibanj 2021. 19:49

Samara

Sanjich 👶

Samara

Tuma ti na kraju ko i ruska, nakon tolko mucenja ipak carski… Al nema veze sve je to iza tebe a ti imas svoje malo cudo. Cestitke i uzivajte. Odmori pa nam se javi

Tebe cekamooo sadaa 🙏🙏🍀🍀

Slažem se. Hoću čim prije doma. Stavili su me na dijetu i gladna sam 😂

Sta su ti rekli, ima li naznaka kad bi moglo krenuti? 😊

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Teja1408
    25. Svibanj 2021. 19:53

Tuma cestitam! 🥰😍💗
    Zelim ti brz oporavak 😘

Kacusha
    25. Svibanj 2021. 20:15

perlla

Kača 🌺

Svim curama s dobrim betama cestitke 😍😊 bas dobro ide sve i kod nas svih 6 zametaka su zivi 😍 ja sam na utrogestanima citala da je max dnevna doza 600mg koliko svi i dobijemo. Pitati cu dok za vadjenje… 🍀 Cure treba nam puno strpljenja na ovom putu ali kad pogledamo lista trudnica se uvijek povecava ❤️🎈

Ajmee bravo..pa ovo je super uspjeh! Meni je od 6 jajnih stanica bile 3 oplodjene, i onda se treci dan 1 oplodjena prestala dijeliti a preostale 2 mrvice su prebacili mamici 3.dan. malo sam skepticna oko svega..taj dan kad sam imala punkciju, bilo nas je 12 zena samo na punkciji..pa ne znam zasto ih se tako malo oplodilo..radili su klasicni ivf, pustili ih da se sami nadju..mozda da su pretrazili malo manje sramezljive plivace, tj.napravili icsi, bi li bio bolji rezultat..to me malo proganja

Kod mene su ovaj put napravili pola pola ivf/icsi jer je spermiogram bio uredan. Naravno da se mogu i kod mene prestati razvijati ali sad me drzi optimizam 😊 vjeruj do zadnjeg trena 🙏🍀😍

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

manemoj
    25. Svibanj 2021. 20:19

U zadnje vrijeme ima puno novih cura i starih pitanja a ja sam lijena odgovarati pojedinačno 🙈 pa cure ako vam se da čitati evo mog iskustva...
    1 svježi transfer, 2 FET-A, zadnji uspio.
    U prva dva puna nade, sve žive simptome imala, sve što negdje piše ja imala 🤷. Em narasle cice, em bolne, bolovi kao menstrualni, peckanje, bolovi u preponama, ma sve, sve... Beta 0 oba puta..
    Treći transfer sigurni da nam neće upaliti jer očito "berba" nije dobra.. idemo to "odraditi".. nikome nismo rekli, nisam čak ni na forumu rekla da idem jer smo toliko bili u fazi ajmo to odraditi da možemo dalje..
    Nakon transfera sam se osjećala puno bolje nego prva dva puta, odmah bila aktivnija, bila sigurna da ništa od toga, nije bilo probadanja, cice ostale iste, sve po starom... 9dnt blastice smedjarenje ujutro.. guglam na sve strane, svugdje piše da je kasno za implantacijako.. dan poslije me opalilo u glavu da opet ništa iako se kao nisam ni nadala.. dušu isplakala mužu, šta ako se nikad ne dogodi, znate već sve jel..
    Odlučim ujutro na 11dnt napraviti test čisto eto da sam na miru. Znači nisam stigla namjestiti štopericu na mobitelu već se pojavile dvije debele crte!! Znači ja sam cijeli dan nosila taj test sa sobom jer sam se bojala ako ga ne budem gledala da će crte nestati (evo sad mi se place dok ovo pišem koji teret nosimo a da nismo ni svjesne).
    Uglavnom dva dana kasnije beta preko 1000. Par dana kasnije užasni bolovi kao menstrualni, zaspala od umora, probudim se, na WC krv, ne puno ali na papiru dovoljno da se prepadnes... dodje red na drugu betu (radila sam ju 4 dana kasnije) i ona savršena. Doktor me naruči na trudnicki UZV. Tri dana prije UZV ja opet prokrvarim, kao menstruacija čista krv.. nakon pola sata više ništa, sve čisto.. UZV na 5+5, već se čulo srce ❤️. I tako još mjesec dana smedjarila, u još dva navrata krvi.. evo nas 17 tjedana brojimo ❤️.
    Uglavnom, poanta je.. svako tijelo je drugačije, svatko reagira drugačije, krv može biti i ono najgore a i ne mora biti, svi simptomi koje osjećate ili ne osjećate ne moraju ništa značiti. Pravi trudnicki simptomi će vam krenuti od negdje šestog tjedna, tad lagano kreću mucnine i sve ostalo. Sve simptome prije vam uzrokuju utrici..
    Znam da ćete i dalje tražiti svaki znak koji vam tijelo daje ali evo.. možda olakša curama koje nemaju simptome, koje možda malo krvare, koje su vidile zilicu na papiru, koje misle da ništa od ovog puta jer stanice nisu kvalitetne, nama je zadnja upalila, nasa treća sreća ❤️🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• *.Women_name.*
    25. Svibanj 2021. 20:22

Tuma

Evo mene nisam citala jer nemam snage samo da vam se javim. Na kraju sam išla na carski, dr je rekao da u 25 g karijere mu se ukupno 4 puta ovo desilo da grlic nije htio nimalo omeksati…. Došla nam je curka 3050g i 47 cm🥰😍 nemam slikicu jer su mi ju ful kratko dali, samo da se upoznamo i da ona proba cicati jer sm ja još jako ošamućena i boli me rez ful. Javim vam se kad dođem k sebi i kad ću imati slikicu. Sretno svima cure i želim vam svima da ovo doživite što prije❤️

Joooj žao mi je što si se napatila ali vjerujem da si sve zaboravila u trenu. Želim ti brzi oporavak, i jedva čekam slikicu curice ❤️❤️❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    25. Svibanj 2021. 20:25

Manemoj meni je doktor rekao da sad što više hodam i budem aktivna, jer nakon mirovanja do 30tt i terapije (utrogestan +normabel+magnezij+roidakal) koji ti o puštaju maternicu očekivano je da se nećeš otvarat kao netko tko je aktivan cijelu trudnoću i bez terapije. Iako nije pravilo! 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Dia85
    25. Svibanj 2021. 20:25

Tuma lavice naša čestitam ti!!! Mamice ❤❤❤

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Anči 💕
    25. Svibanj 2021. 20:40

Manemoj hvalaaa ti divna si ❤️ sigurno ce ovo pomoć puno..pogotovo nama koje smo nove u ovom ,🤭

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Lita.1234
    25. Svibanj 2021. 20:42

Tuma, cestitam!!! Mamicaa💕💕💕💕 pusti nas ovdje i uzivaj 😍😍

Sto se toce duphastona, ja sam pila do 12tt obje trudnoce zbog krvarenja i pocela sam se u obje trudnoce otvarati u 4 mj trudnoce tako da kod mene to nis nije znacilo, a nisam ni cula za to, jer po tome bi mi onda gin propisala da pijem cijelu trudnocu sam oda se sto sporije otvaram? ! Nema mi smisla. Pisem bzvz podebljanim slovima 😂😂 zab iskljuciti

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• *.Women_name.*
    25. Svibanj 2021. 20:52

Lita.1234

Tuma, cestitam!!! Mamicaa💕💕💕💕 pusti nas ovdje i uzivaj 😍😍Sto se toce duphastona, ja sam pila do 12tt obje trudnoce zbog krvarenja i pocela sam se u obje trudnoce otvarati u 4 mj trudnoce tako da kod mene to nis nije znacilo, a nisam ni cula za to, jer po tome bi mi onda gin propisala da pijem cijelu trudnocu sam oda se sto sporije otvaram? ! Nema mi smisla. Pisem bzvz podebljanim slovima 😂😂 zab iskljuciti

Pa u pravilu se i propisuje da smanjis kontrakcije i da se ne otvaraš, ne samo zbog krvarenja. Ja sam većinu trudnoće imala menstr bolove što oni smatraju nekim oblikom kontrakcija + pritisak , vrlo brzo su mi vratili utrogestan (ukinuli u 12tt) i skroz do 34 tt sam ga koristila. Tad sam na pregledu bila zatvorena i rekli su mi da više nema potrebe jer ulazim u sigurno razdoblje

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.