Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    25. Svibanj 2021. 22:01

❤Tuma❤ draga čestitam ti od srca, mužu također ipak je i on dao doprinos 🤣🤣 tebi brz oporavak, a malenoj bubici sretno i bezbrižno djetinjstvo 🐞🍬❤🧚‍♀️❣

endometrioza

Samara
    25. Svibanj 2021. 22:02

MaloTele

Samara

Sanjich 👶

Samara

Tuma ti na kraju ko i ruska, nakon tolko mucenja ipak carski… Al nema veze sve je to iza tebe a ti imas svoje malo cudo. Cestitke i uzivajte. Odmori pa nam se javi

Tebe cekamooo sadaa 🙏🙏🍀🍀

Slažem se. Hoću čim prije doma. Stavili su me na dijetu i gladna sam 😂

Sta su ti rekli, ima li naznaka kad bi moglo krenuti? 😊

Vizita je bila s vrata 😂 tak da nisam imala priliku pitati. Mozda bude vise srece ujutro pa mozda nesto saznam

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Marta82
    25. Svibanj 2021. 22:02

Tuma

Evo mene nisam citala jer nemam snage samo da vam se javim. Na kraju sam išla na carski, dr je rekao da u 25 g karijere mu se ukupno 4 puta ovo desilo da grlic nije htio nimalo omeksati…. Došla nam je curka 3050g i 47 cm🥰😍 nemam slikicu jer su mi ju ful kratko dali, samo da se upoznamo i da ona proba cicati jer sm ja još jako ošamućena i boli me rez ful. Javim vam se kad dođem k sebi i kad ću imati slikicu. Sretno svima cure i želim vam svima da ovo doživite što prije❤️

Čestitam od ❤️

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    25. Svibanj 2021. 22:03

Sanjich jesi ti to uredila dane?🤗 sestro po terminu 🥰❣❤
    Jedva čekam da saznamo spol tvoje bebe ❤🤗🥰

endometrioza

• *.Women_name.*
    25. Svibanj 2021. 22:17

Kresimir@helena mi nismo koristili ništa, sad zadnji put je spermiogram bio dosta loš, inače je setajuci, napravljen je ICSI i trodnevna curica se primila. Ne brini, doći će beba🙏🤞

Roxy što se tiče joge, ja mislim da je u redu sve što je tipa istezanja, ne treba samo raditi nekakve teške fizičke aktivnosti. Zapravo kažu da je bolje ako se potiče cirkulacija i prokrvljenost maternice 😊
    MaloTele  da, približavamo se. Mene opalilo nešto, samo bi cistila 🙈 poslala muža danas da kupi pilates loptu i ananas i krenuli s pripremama 😊 Nadam se da malecka neće cekat predugo jer ju jedva čekam 🥰 i ti ćeš tako jako brzo!! Kako si ti?
    Leoni zao mi je što se ne dupla po ps-u, ne razumijem se baš, ali kažu da hiper može za maskirati betu. Držim 🤞 da je tako kod tebe i da će ti trudnoća biti školska 🙏🌹
    Peanut sretno s postupkom 🙏🤞🍀 vjerojatno te je strah da nesto ne zeznes s injekcijom, brzo ćeš ti to svladati 😊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• ribic
    25. Svibanj 2021. 22:21

Tuma cestitke tebi i muzu🥳🥳🥳😍

Kaca  🔝 rezultat 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• RebekaB
    25. Svibanj 2021. 22:30

Kača 🌺

perlla

Kača 🌺

Svim curama s dobrim betama cestitke 😍😊 bas dobro ide sve i kod nas svih 6 zametaka su zivi 😍 ja sam na utrogestanima citala da je max dnevna doza 600mg koliko svi i dobijemo. Pitati cu dok za vadjenje… 🍀 Cure treba nam puno strpljenja na ovom putu ali kad pogledamo lista trudnica se uvijek povecava ❤️🎈

Ajmee bravo..pa ovo je super uspjeh! Meni je od 6 jajnih stanica bile 3 oplodjene, i onda se treci dan 1 oplodjena prestala dijeliti a preostale 2 mrvice su prebacili mamici 3.dan. malo sam skepticna oko svega..taj dan kad sam imala punkciju, bilo nas je 12 zena samo na punkciji..pa ne znam zasto ih se tako malo oplodilo..radili su klasicni ivf, pustili ih da se sami nadju..mozda da su pretrazili malo manje sramezljive plivace, tj.napravili icsi, bi li bio bolji rezultat..to me malo proganja

Kod mene su ovaj put napravili pola pola ivf/icsi jer je spermiogram bio uredan. Naravno da se mogu i kod mene prestati razvijati ali sad me drzi optimizam 😊 vjeruj do zadnjeg trena 🙏🍀😍

Sta znaci pola pola.. ivf/icsi.. meni to pise na otpusnom ali krivo mi pise i faktor neplodnosti da je muski, idiopatska. Muz mi je skroz ok.

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• *.Women_name.*
    25. Svibanj 2021. 22:30

Hrabrica molim te ne gledaj statistiku i pusti te pesimista. Nitko, pa ni mi, ni oni ne mogu znati hoće se embrij primiti. Te njihove ocjene ne znače baš ništa! Nekad savršene blastice se ne implantiraju, a embriji s par stanica postanu bebice. Ne brini, držimo fige da se blastice sad u inat prime! 🤞🙏🍀😍

Pmak prekrasan opis porođaja, neznam šta si po struci. Možda da se prekvalificiras za babicu? 🙈 Ja bi voljela jednu takvu pokraj sebe kad radam 😍 i super za pregled! Neka se tako nastavi! ❤️
    Rina baš mi je drago da je sve ok 🥰 i bit će i dalje! 🙏🤞 Ne brini za satelite, bebica se izborila! 
    SenniRemmus baš divno 😍😍😍😍😍! 
    Leoni super da je na uzv sve dobro, možda je stvarno hiper malo sve to zamaskirao!! 🤞🙏

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Marta82
    25. Svibanj 2021. 22:31

Curke evo da javim situaciju. 13 d. c.endometrij 6,17 d.c. 6,50,inekcija Decapeptyl od 1.dc do 16d.c,estrofem od 3d.c 3x1,od 17.d.c Utrogestan 2x3, čekamo ultrazvuk i pet 21.d.c da vidimo koliki će biti endometrij i onda Fet sub ili pon. Recite mi koje ste bile na Fet, dali to jutro se odmrzava embrij i koliko traje taj proces? I triba i covid test napravit prije feta, sta ako u pet ujutro kažu Fet u sub, kad ću stić testirat se i nalaz do sub jutro da bude gotov?U kbc Split sam. 

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

• *.Women_name.*
    25. Svibanj 2021. 22:48

Lorena, ma2013 ja općenito i ovulaciju jako osjećam, uvijek me baš boli taj jajnik. Tako da sam i ja kao Lorena, uvijek u klinici kad sam sjela na stol imala u glavi ma nema ga više, puknuo je, a on uvijek tu 🤦🏻‍♀️ a išla sam bez ikakvih stimulacija
    Iscekivanjedobrihstvari neka budu lijepe bebe 🤞🙏🍀
    Treća sreća baš predivno, čestitam!! Želim ti urednu i školsku trudnoću ❤️❤️❤️ super nick! 
    Meto super za pregled 🥳🥳 neka se nastavi u tom super tonu! 🥰🤗
    Sanjich  ja sam si kuhala od suban ovih brusnica iz rinfuze, pila čaj i jela ih. Ali zasecerene su, pa pazi ako imaš problema s tim. Možda je bolja opcija ova od enciana. A za vag floru koristim stalno Lactogyn kapsule na usta, čak i kad me svrbilo i mislila sam da su gljive, nisam htjela odmah canesten pa se smirilo. 
    Lleoni napravi UK, iako ne mora ništa značiti. Sada zadnji put su i meni bili leuko povišeni, a UK sterilna 😊
    Perla sretno! 🙏🤞🍀 Ja sam od trodnevnih radila 9dnt

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.