Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    25. Svibanj 2021. 20:53

Tuma, cestitam,očekujemo slikicu ❤️
    Meto, bas mi je drago da je sve u redu s bebanom 🥰

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Lita.1234
    25. Svibanj 2021. 20:59

*.Women_name.*

Lita.1234

Tuma, cestitam!!! Mamicaa💕💕💕💕 pusti nas ovdje i uzivaj 😍😍Sto se toce duphastona, ja sam pila do 12tt obje trudnoce zbog krvarenja i pocela sam se u obje trudnoce otvarati u 4 mj trudnoce tako da kod mene to nis nije znacilo, a nisam ni cula za to, jer po tome bi mi onda gin propisala da pijem cijelu trudnocu sam oda se slovima 😂😂 zab iskljuciti

Pa u pravilu se i propisuje da smanjis kontrakcije i da se ne otvaraš, ne samo zbog krvarenja. Ja sam većinu trudnoće imala menstr bolove što oni smatraju nekim oblikom kontrakcija + pritisak , vrlo brzo su mi vratili utrogestan (ukinuli u 12tt) i skroz do 34 tt sam ga koristila. Tad sam na pregledu bila zatvorena i rekli su mi da više nema potrebe jer ulazim u sigurno razdoblje

Znaci nevjerovatno evo. Skoro sam zavrsila na sivanju, a to mi nisu niti u jednom trenu ponudili kao rjesenje?! Znaci nisam iz kreveta smjela mrdnuti od 4mj(cak i ranije,3mj) do 30 tt.. i nitko ni spomenuo duphaston. Ali dobro da sada znam.. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

IscekivanjeDobrihStvari
    25. Svibanj 2021. 21:05

Tuma  cestitammmm 💞💞 brz oporavak zelim 

Razigrana  vjerujemo u fet 🍓
    Kaca super divno,, znaci tebi su dogurale do 3eg dana, jel tako ? Super  divne informacije  , da se pratimo i bude svee samo pozitivno 😊😊
    Perlla navijamoo, mslm mi koje smo posle to smedje i spontani uvijek na oprezu, ali moje smedjee je bilo 20 dana nakon transfera tako da sigurno nije isto 🧚 cuvaj se.  Sto se tice  simptoma znaci ja sada imam sve da sam trudna a jos nisam na transferu bila, sise temp stomak probadanje, kavu obožavam a ne mogu je sada . Znaci simptomi definitely nista ne znace 🙈🙈

Sanjass pij puno vode, ne znam jel to dobro ali ja sam prvi put super reagirala na rekow a sad u ovoj stimulaciji skroz lose   pij vode i odmori tokom dana a meni su navecer setnje pomagale.. Uskoro ces dobiti jos inekcija pa da se ne sastane.. Vjerujem da ce ti aspiracija biti oko 12/13 dana ciklusa .. Zavisi koliko ce rasti folikuli.Meni je bila 12ti dan.

Manemoj hvala ti na svim informacijama
    Ja patim opcenito od misli da imam manjak progesterona, sutra cu odmah traziti i inekciju njega  i vaditi ga sedam dana nakon ako Bog da 😊❤️❤️❤️❤️❤️

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

Pami
    25. Svibanj 2021. 21:11

Tuma čestitam vam ❤❣❤ sad si mama!!! Samo se posveti sebi i odmori, brz oporavak ti želim! Uživaj u svojoj curici i fotkaj nam je kad budeš mogla jer je svi želimo vidjeti 🤗😘🤗

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Nakapaka
    25. Svibanj 2021. 21:23

Tuma mamice cestitam ❤️ 
    Cure sa pozitivnim testicima i velikim betama takodje cestitam, srecna sam zbog vas! Ovdje sam pocela kad je Bajo rodila, pa Ruska i sad ide tako lijepim redom i nadam se da cemo sve tako i trudnoce i porodjaje brzo zajedno 🥰🥰

👩🏽34god

Anavi985
    25. Svibanj 2021. 21:23

Tuma čestitam ti od ❤️! Brz oporavak!
    Pratim vas sve svaki dan, ali nisam imala nista pametnog za napisati... navijam za sve vas!!!
    E sad … Curke imam pitanjce...
    Trebala sam u lipnju ici po lijekove na SD i s nalazima MM (UK i mikrobiologija ejakulata) koje do sad nije radio jer nisu trazili na Merkuru...
    I sad, u ova nalaza e.coli. Nikakvih tegoba nema niti zna od kada je to jer ni UK nije radio nikad. Dobio je terapiju od lijecnika opce medicine. Jednu popio (dvije vrecice nekih granula), a druge ce od sutra (Nolacin).
    Pa sad mene zanima (iako cu nazvat i pitat SD) je li to prepreka za postupak i utjece li na spermije? Mora li njegov nalaz biti sterilan ili bakteriju oni kod spermiograma mogu izolirati i to “očistiti”? Ima li tko kakvih iskustava?
    Pa je li moguce da nam embrijima do sad e.coli smetala...?

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Anči 💕
    25. Svibanj 2021. 21:27

Anavi985

Pratim vas sve svaki dan, ali nisam imala nista pametnog za napisati… navijam za sve vas!!!
    E sad … Curke imam pitanjce…
    Trebala sam u lipnju ici po lijekove na SD i s nalazima MM (UK i mikrobiologija ejakulata) koje do sad nije radio jer nisu trazili na Merkuru…
    I sad, u ova nalaza e.coli. Nikakvih tegoba nema niti zna od kada je to jer ni UK nije radio nikad. Dobio je terapiju od lijecnika opce medicine. Jednu popio (dvije vrecice nekih granula), a druge ce od sutra (Nolacin).
    Pa sad mene zanima (iako cu nazvat i pitat SD) je li to prepreka za postupak i utjece li na spermije? Mora li njegov nalaz biti sterilan ili bakteriju oni kod spermiograma mogu izolirati i to “očistiti”? Ima li tko kakvih iskustava?
    Pa je li moguce da nam embrijima do sad e.coli smetala…?

Nama su rekli da i MM treba imat sterilne nalaze..e sad pricekaj da ti se javi neko ko bas ima iskustva...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

ziki80
    25. Svibanj 2021. 21:35

Tuma cestitaam 💪💪😘

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

Lucyinthesky
    25. Svibanj 2021. 21:45

Mama Tuma čest ti od srca ❤️🤩Uživaj sa svojom curicom i brzo se oporavi 🤞😘

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    25. Svibanj 2021. 21:54

anchy321

Anavi985

Pratim vas sve svaki dan, ali nisam imala nista pametnog za napisati… navijam za sve vas!!!
    E sad … Curke imam pitanjce…
    Trebala sam u lipnju ici po lijekove na SD i s nalazima MM (UK i mikrobiologija ejakulata) koje do sad nije radio jer nisu trazili na Merkuru…
    Pa je li moguce da nam embrijima do sad e.coli smetala…?

Nama su rekli da i MM treba imat sterilne nalaze..e sad pricekaj da ti se javi neko ko bas ima iskustva…

Trebali bi nalazi biti sterilni 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.