Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    25. Svibanj 2021. 23:17

Tuma preslatka je, uživaš bome ❤️🤩

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• perlla
    25. Svibanj 2021. 23:18

Anavi985

Tuma čestitam ti od ❤️! Brz oporavak!
    Pratim vas sve svaki dan, ali nisam imala nista pametnog za napisati… navijam za sve vas!!!
    E sad … Curke imam pitanjce…
    Trebala sam u lipnju ici po lijekove na SD i s nalazima MM (UK i mikrobiologija ejakulata) koje do sad nije radio jer nisu trazili na Merkuru…
    I sad, u ova nalaza e.coli. Nikakvih tegoba nema niti zna od kada je to jer ni UK nije radio nikad. Dobio je terapiju od lijecnika opce medicine. Jednu popio (dvije vrecice nekih granula), a druge ce od sutra (Nolacin).
    Pa sad mene zanima (iako cu nazvat i pitat SD) je li to prepreka za postupak i utjece li na spermije? Mora li njegov nalaz biti sterilan ili bakteriju oni kod spermiograma mogu izolirati i to “očistiti”? Ima li tko kakvih iskustava?
    Pa je li moguce da nam embrijima do sad e.coli smetala…?

Je, tako smo i mi oba cekali za sterilne nalaze da bi mogli na postupak u sd..ja imala bris sa e.coli, a mm neke druge 2 bakterije u ejakulatu,urin sterilan.nakon 1 runde antibiotika ja rijesila svoju escherihiju, a on izgubio prethodne 2 bakterije i dobio escherihiju.jos jednu rundu antibiotika popio i tek onda je bio bez bakterija.i onda smo bili kandidati za ivf..potrajalo je jedno 2 mjeseca, pa nesto sa mojom stitnjacom, tako da dosta se oduzilo sve zajedno.

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

MISS
    25. Svibanj 2021. 23:24

Tuma draga cestitam od srca! Lara je preslatka, divim se hrabroj mami i zelim ti sto brzi oporavak da sto prije uzivate sa svojom curicom!! ❤️❤️❤️ Jako sam sretna zbog tebe!

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

25. Svibanj 2021. 23:37

Lara dobrodosla u nas mali čopor ❤️❤️❤️💝🍀

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    25. Svibanj 2021. 23:40

Ajme Tuma ,divna ti je Lara ❤🤗❣
    Prava mala rumena i zadovoljna djevojčica ❤🍬🐞

endometrioza

MaloTele
    25. Svibanj 2021. 23:43

Tuma predivna je curica, haha tata je sigurno ponosan sto Lici na njega 🥰 uzivajte napokon zajedno, zasluzile ste :) 
    Samara joooj te njihove vizite, nikad nista ne kazu i ne razumije uopce cemu onda,bolje da ih izostave 😂😅 u svakom slučaju nadam se da ces sutra nesto saznati, iako se pripremi i na to da ti nece nista reci 😊 kako se ti osjecas?
    Womenname haha znaci i ti si se pripremila vec, drzim fige da te nece zezati malena i da ce sto prije doci 🥰 udri po lopti i ananasu, odmoc ne moze a mozda stvarno malicka pozuri 🤞🥰 jesi uzbudena? 😊

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

⭐ Miss_Ivy ⭐
    26. Svibanj 2021. 00:17

Manemoj hvala ti na opisu.. Stvarno bi bilo lakse kad bi svi prihvatili to tako - da statistike nisu na nasoj strane, da i kad je najgore moze biti super, kad je i najbolje, ne mora nista znaciti . I vjerujem da smo sve to procitala, i shvatila, kimnule glavom, ali kad dođe situacija da to primjenimo , opet ćemo izgubiti razum.. Jace je od nas. Ali zbilja, hvala, ja sam screenshotala. Kad ce mi trebati, procitat cu!
    Tuma princeza je prekrasna! Tokom vremena nadam se da ce se nesto i tvoje istaknuti na njoj, jer si i ti divna. Muža nisam vidjela, pa neću komentirati😘😁

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Kacusha
    26. Svibanj 2021. 03:44

RebekaB

Kača 🌺

perlla

Kača 🌺

Svim curama s dobrim betama cestitke 😍😊 bas dobro ide sve i kod nas svih 6 zametaka su zivi 😍 ja sam na utrogestanima citala da je max dnevna doza 600mg koliko svi i dobijemo. Pitati cu dok za vadjenje… 🍀 Cure treba nam puno strpljenja na ovom putu ali kad pogledamo lista trudnica se uvijek povecava ❤️🎈

Ajmee bravo..pa ovo je super uspjeh! Meni je od 6 jajnih stanica bile 3 oplodjene, i onda se treci dan 1 oplodjena prestala dijeliti a preostale 2 mrvice su prebacili mamici 3.dan. malo sam skepticna oko svega..taj dan kad sam imala punkciju, bilo nas je 12 zena samo na punkciji..pa ne znam zasto ih se tako malo oplodilo..radili su klasicni ivf, pustili ih da se sami nadju..mozda da su pretrazili malo manje sramezljive plivace, tj.napravili icsi, bi li bio bolji rezultat..to me malo proganja

Kod mene su ovaj put napravili pola pola ivf/icsi jer je spermiogram bio uredan. Naravno da se mogu i kod mene prestati razvijati ali sad me drzi optimizam 😊 vjeruj do zadnjeg trena 🙏🍀😍

Sta znaci pola pola.. ivf/icsi.. meni to pise na otpusnom ali krivo mi pise i faktor neplodnosti da je muski, idiopatska. Muz mi je skroz ok.

Znaci da su pola stanica oplodili metodom ivf gdje vise spermija puste i jedan sam udje, a pola icsi gdje su ubrizgali jedan u jajnu stanicu. 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

darliv
    26. Svibanj 2021. 04:01

Tuma prekrasna mala rumena Lara, divna je, uzivajte ❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Pami
    26. Svibanj 2021. 05:01

Tuma predivna je mala Lara 💕💕💕 kako samo spokojno spava uz svoju mamu 😊😊

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.