Također, slazem se za drugo misljenje. Nije to dijagnoza za igranje. 😠
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Da, Samara i to šta cure kažu. Ja bih išla po drugo mišljenje. I dogovorila carski odmah. Ili u Zgu u nekoj bolnici (Sv. Duh koliko znam najmanje forsirao prirodne porode) ili da probaš u Cakoveckoj bolnici? Ugl, bit će sve oke, čula sam puno puta za te dijagnoze i sve je dobro bilo, samo su žene imale dogovoren carski. Meni je glupo uopće da oni u 38.tjednu trudnoće nešto čekaju. 😤
Tiki grozno mi je čuti da bebici nisu htjeli dati ni priliku😓
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Također, slazem se za drugo misljenje. Nije to dijagnoza za igranje. 😠
I Tiki si u 3. tromjesečje🥰❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pozdrav svima
Zanima me nakon koliko ste isle najranije vaditi betu? Radi se o FET, blastica.
Doktorica mi je u nalazu stavila tek za 3 tjedna od transfera
Tuma da, zamjerili su mi se za cijeli zivot. Ali u tom trenutku si toliko nemocan, jer vidis da je i tvoj zivot u pitanju i ne stignes reagirati ni nista.
Usla sam u trece danas da... Odbrojavam do svoje princeze ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja sad na wc kad ono sluzava krv pomjesana sa utrogestanim… nakon drugog brisanja nista… neznam da li zovem doktora… nemam ni bolova niti ista… 😒😒 sta mislite jel pametno na svoju ruku da popijem duphaston
Tiinaa, ja sam u svojoj trudnoci na pocetku isto pomalo krvarila..kad sam bila na hitnoj, rekli su da su polipi u pitanju i dobila duphaston..neko vrijeme sam ga pila, pa su ga ukinuli..pa kad sam opet prokrvarila su mi ga uveli ponovno..doduse to je bila spontana trudnoca..i rodila se zdrava curka
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Pozz ženice,
prvo, žao mi je zbog loših beta i neuspješnih postupaka. Ne pratim stalno, al kad uđem, uvijek bar jedna ženica bude koja napise losu vijest. Teško je to, i želim vam brz oporavak i snagu za dalje!
-
Drugo, čestitam svakoj koja je dobila pozitivan testić i dobru betu. 🌸❤️ Želim vam uredne trudnoće do kraja!
Baš sam sretna zbog Leoni🌸, s njom sam se družila na LH trakicama.
-
Trudnice, nadan se da ste dobro, ludo neko vrime, nadam se da izdržavate iznenadne promjene. Nama u DE je ludnica, covik ne zna kako bi se obuka.😂 Neke se bliže kraju, navijam za vaš brz i što lakši porod. Moj savjet vam je da ako su vam uredne trudnoće i ukoliko ste prvorotka, da ostanete kući što duže, dok trudovi ne dođu na 5 min razmaka po minutu trajanja. Meni je predrago da sam ja to doma odradila, ugodnije je (bar meni).
Ko je prva, Tuma ili Tiki? ❤️
Sanjich ❤️❤️❤️
-
Bajo, ja uvik nekako potrefin da uđem u temu kad staviš slikicu moje nevistice 😛. Predivna je bubla mala🌸 Evo da bude fer, stavim ja svog momka na koji sat da vidi Marija jel čemu 🤭
ode je nešto ozbiljno ljut na oca:https://ibb.co/1vy4CMM
-
Ruska, šaljem tebi i curi tvojoj ❤️😘😘 Nadan se da ste dobro!
-
Matkiša, nadam se da trudnoća dobro napreduje! ❤️❤️❤️
Pa musko je 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Nevista trenutno spava 😂😂😂😂
https://ibb.co/V2tJyD5
No super, dijagnoza nije česta-spadam u ovih 0,5% 🤦♀️ https://www.roda.hr/portal/trudnoca/pracenje-trudnoce/placenta-previa.html
Ne znam zašto forsiraju prirodno, ja sam spremna na carski i šta se mene tiče može već sljedeći tjedan.
Naručena sam u utorak ali potežem konce na sve strane da odem kod trećeg doktora i nadam se s njim dogovoriti da me odma sljedeći tjedan porodi na carski
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Senni remus i Leoni, cestitke...weeee !!!! 🎉🎉🎉
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Leoni i SeniSummer odlično!! 🥳🥳 Super bete, sad neka tako samo nastavi 🍀🥰
Tiinaa ja bih nazvala dr i pitala. Do tad leži na lijevom boku, bez naprezanja i prati dal će se koš ponavljati. Često pukne neka kapilarica unutra jer je sve osjetljivo pa se pojavi krvarenje….
Magnolia ma svaki dr ima svoje mišljenje… Prije par god se gestacijski dijabetes ionako dijagnosticirao za iznad 6 nataste, to su sad nedavno promijenili… Ja bih pazila na prehranu i eventualno ako imaš od koga posuditi gluko aparat pa mjerila nataste i 2 h poslije obroka da vidiš kakav je šećer….
Sara ja sam iduća 😊 Tiki ima još dosta do poroda, ona je sad 27tt…. Sad smo Samara, Woman_name i ja na redu prve 🥰
Samara ima li novosti iz TA?
Ti zaista sitno brojis 🥰😘
Sortiraj odgovore
Najstariji