Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2021. 16:38

Btw meni je beta 17.2 bila 1342 a 6 dana poslije se vidila samo gestacijska bez ploda tako da ni to da se mora vidit plod sa 2000 ocito nije istina.. Ja sam ga tek na 2 uzv vidjela... 

• Tiinaa
    21. Svibanj 2021. 16:42

Sanjich 👶

Tiinaa

Evo cure drage ipak sam zvala svoga doktora i rekao mi je da odem u bolnicu da oni pregledaju…
    Uglavnom bila sam i gestacijska vrecica pravilnog oblika i velicina odgovara je u redu… plod se jos ne vidi… teta kaze da je rano sad nezz…
    Ona misli da krvarenje nema veze sa trudnocom.. i sad kad se obrisem nista i dok sam bila kod nje nista od krvarenja

Ja iskreno mislim da bi ovo moga bit blighted, i po beti i po tome da jos ne vide plod.. Koliko si danas tocno tt? 🍀🍀

Po transferu nema jos ni cetri tjedna... po menstruaciji nepuni sest....
    Sljedeci tjedan imam svakako dogovoren ultrazvuk pa budem vidjela... iskreno sam pitala ovu na hitnoj i tako je rekla da gestacijska je pravilnog oblika i uredna.. al da nevidi ona plod i ja sam pitala kako ne ona kaze da je rano.. jedino ako nije misla na otkucaje... kad njemacki pricaju brzo nerazumin bas.. svjesna sam svega i da moze biti i lose i dobro.. bit ce sta Bog da...  Nemam izbora nego cekat srijedu

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Tiinaa
    21. Svibanj 2021. 16:45

Sanjich 👶

Btw meni je beta 17.2 bila 1342 a 6 dana poslije se vidila samo gestacijska bez ploda tako da ni to da se mora vidit plod sa 2000 ocito nije istina.. Ja sam ga tek na 2 uzv vidjela…

A prakticki ti je bila 12 000 oprilike beta na prvom uzv kolko ja kuzim tako je i meni sad oprilike ako je se nastavila duplat...  ja dok nije kraj vjerujem

Ja 32g, muz 31g
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Tiinaa
    21. Svibanj 2021. 16:47

U biti krivo u mene treba biti veca  beta... neznam kolika je jer nisu vadili na hitnoj

Ja 32g, muz 31g
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

BAJOMA
    21. Svibanj 2021. 16:49

Tina nemore se jos ni vidjeti ti si sad manje od 6 tt trudnoce , 
    Inace se tek od  6+ t.t vidi plod i sve ostalo

21. Svibanj 2021. 16:52

NinaNana

Tiinaa

Evo cure drage ipak sam zvala svoga doktora i rekao mi je da odem u bolnicu da oni pregledaju…
    Uglavnom bila sam i gestacijska vrecica pravilnog oblika i velicina odgovara je u redu… plod se jos ne vidi… teta kaze da je rano sad nezz…
    Ona misli da krvarenje nema veze sa trudnocom.. i sad kad se obrisem nista i dok sam bila kod nje nista od krvarenja

Draga Tina,
    u ovom periodu, tvoja beta bi trebala biti već preko 10.000, a plod u urednoj trudnoći je vidljiv već iznad bete 1500-2000.
    Nemam zle namjere, ali čitajući ovaj forum već neko vrijeme, vidim da se cure boje napisati istinu, a kad netko napiše istinu obično se to ignorira. Forum je tu da služi kao pomoć svima koji ga čitaju i sudjeluju, te da pripremi na određene ishode, kako pozitivne tako i negativne.

Mozda bi se onda prvo trebala informirati bar na google ako nista, pa tek onda napisati. Nema teoretske sanse da se plod vidi na betu od 2000. To je sto je sigurno i poznato i najvecem laiku. Onda bi svi isli na ultrazvuk nakon trece, cetvrte bete. Po toj informaciji onda nije potrebno cekati 6tt kada je optimalno vrijeme za plod i naznake otkucaja. Izgleda da smo svi zivjeli u zabludi do sada.

BAJOMA
    21. Svibanj 2021. 16:53

Sanjich 👶

Btw meni je beta 17.2 bila 1342 a 6 dana poslije se vidila samo gestacijska bez ploda tako da ni to da se mora vidit plod sa 2000 ocito nije istina.. Ja sam ga tek na 2 uzv vidjela…

Između 15000 i 20000(beta ) se vidi plod

manemoj
    21. Svibanj 2021. 16:56

Bok cure 🥰
    Čitam vas cijelo vrijeme ali sam toliko lijena da se to ne može opisati 🙈🙈🙈
    Čestitam na svim predivnim testovima i betama, šaljem zagrljaj za svaku lošu vijest ❤️
    Mi smo danas bili na pregledu, bebac je velik, već ima 170 grama, sve je savršeno s njim, nece se gospodin slikati, pravo muško. Doktorica mi je skoro sat vremena radila pregled i uspjela jedva par slikica napraviti 😅.
    Ja sam skroz zatvorena, 47 mm. Jedino mi je posteljica još spuštena, doktorica kaže da je to ok za ove tjedne, da je to često kod FET-a, to nisam znala, i da sam vjerojatno zato krvarila ovo zadnje. Zato i dalje nastavljam sa duphastoneom ali 3x1.
    Pratiti ćemo pa vidjeti. Pitala sam što ako se ne podigne, onda malo više mirovanja i porod na carski.
    Ali kao misli da će sve biti ok. 
    Samara nadam se da ćeš uspjeti dogovoriti carski, nema smisla čekati.. držim fige..
    Šaljem zagrljaj svima ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Tiinaa
    21. Svibanj 2021. 16:58

BAJOMA

Tina nemore se jos ni vidjeti ti si sad manje od 6 tt trudnoce ,
    Inace se tek od 6+ t.t vidi plod i sve ostalo

Hvala ti na objasnjenju... ja se stvarno ne razumin u to i nemogu sad rec ovako je tako je... na google iskreno nisam ni gledala... ona mi nije izgledala zabrinuto kad mi je rekla to  da se ne vidi...  Bit ce sta dragi Bog da ja nemogu a ni niko drugi utjecat... ja cu uglavnom terapiju nastavit do srijede pa sta mi kazu... umirila me je sto mi je rekla da krvarenje nema veze sa trudnocom...

Ja 32g, muz 31g
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Svibanj 2021. 17:04

NinaNana

Tiinaa

Draga Tina,
    u ovom periodu, tvoja beta bi trebala biti već preko 10.000, a plod u urednoj trudnoći je vidljiv već iznad bete 1500-2000.
    Nemam zle namjere, ali čitajući ovaj forum već neko vrijeme, vidim da se cure boje napisati istinu, a kad netko napiše istinu obično se to ignorira. Forum je tu da služi kao pomoć svima koji ga čitaju i sudjeluju, te da pripremi na određene ishode, kako pozitivne tako i negativne.

Nisi baš u pravu. Plod se vidi tek iznad 6000, a na 1500 se vidi GV.
    Cura je na nepunih 6tt, rubno je treba li se vidjeti plod ili ne. Beta joj niti jest niti treba biti toliko velika na ispod 6tt. Ako se ne vidi kroz tjedan dana, onda je za zabrinuti se.
    Cijela trudnoća jest rizičnija radi sporog početka, ali za sad ne možemo znati stanje.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.