Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    18. Svibanj 2021. 14:30

Mrvica72

Nažalost beta je počela padat, radi se o biokemijskoj tako da idem za dva ciklusa na transfer cekaju me 2 osmostanična u jednoj slamci, tjesim se sta mogu ostat trudna mada se raspadam od tuge

Mrvica72 jako mi je zao 😔😔😔 drzi se 💛

💛🧡

⭐ Miss_Ivy ⭐
    18. Svibanj 2021. 14:32

Ana26 čestitam ti! Predivna beta
    Lita čestitke i tebi!!
    Hrabrica ja bih ipak pričekala pad bete, prije te čaše vina. Odi izvaditi betu za 2 dana. Neke cure imaju krvarenja blaga u pocetku trudnoce, pa rode zdravu djecu.
    Čestitke svima na dobrim vijestima!
    MTB lijepo si to napisala, realno. Tako treba gledati, tako treba ulaziti u postupak. Mene su drugi povukli od takvog gledanja, makar sam sve upozoravala da uspore malo s entuzijazmom. Na kraju sam najviše ja drosnula. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    18. Svibanj 2021. 14:35

Ja prekosutra imam ugradnju implantata. Valjda ce bar to tijelo prihvatiti 
    I da Rebeka sretno! I daj se opusti ženoooo! ❤️

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Tiinaa
    18. Svibanj 2021. 14:35

Rina89

Mrvica žao mi je! 😞😞😞
    Hrabricanadam se da kasne i da će se beta dalje kako treba duplati.
    Zigi, RebekaB 🤞🤞🤞
    Perlla 🤞🤞🤞da se lijepo dijele.
    Ana26 beta ti je divnaaa! Ni ja se ne mogu opustiti nikako iako je prošlo skoro tjedan dana od zadnje bete i ne mogu dočekati taj UZV. Ne moraš više ponavljati betu?
    Tiinaa ti i ja imamo dan za danom UZV. Nadam, se da će kod obje sve biti uredu! ❤️

I ja se nadam ❤❤❤❤

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

Tweety88🐞
    18. Svibanj 2021. 14:36

razigrana

Dosla s pregleda.
    Dobila sam trakice za ovulaciju. Pratit cemo pa ako je bude, iduci tjedan FET. Ako ne bude, onda iduci mjesec sa stimulacijom.
    Drzite🤞

Razigrana 🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀 da je ovaj dobitni 🧡

💛🧡

18. Svibanj 2021. 14:40

Hrabrica

Krenuli rozi tragovi…game over…Na neki uvrnuti način mi je olakšanje jer je neizvjesnost gotova. Sad iskulirat, popit zasluženu čašu vina i za mjesec dana po smrzliće <3

Obavezno izvadi betu za 2 dana da vidis da je pala jer kod vanmaternicne mozes dobiti menstruaciju.. A i u nekim ranim trudnicama cure znaju imat krvarenja tako da svakako pricekaj s vinom i vadi 2.gu betu 

Tweety88🐞
    18. Svibanj 2021. 14:45

Hrabrica

Sanjich - vratili smo dva četverodnevna (kažu uredna ali malo spora u razvoju)..Ako idem nekom logikom normalno da je crta slabija jer ni beta nije velika ali je super da ipak crtica tamni..u tri dana se baš vidio pomak na testovima..od ničeg do nečeg..i to prati njihovu teoriju o tome da je sve sporije jer su i oni od prvog dana sporiji, pa je kao vjerojatno i implantacija bila kasnije i samim time beta sporije raste .. Ne znam, baš se ne usudim nadat ..samo ne mogu se ne zapitat, znači beba je tu, uhvatila se…kako prebolit ako se ne uspije izborit? Kako se nositi s tim? Prvi put sam u toj situaciji i imam osjećaj da mi mozak radi sto na sat..baš se raspadam jer sam bila spremna na svakakve scenarije ali da će nam se ovoliko zakomplicirati i da će sve tako dugo biti nepoznanica…to stvarno nisam očekivala. Hvala vam svima…samo vi razumijete koje to prolazite <3

Hrabrica drzi se 😔 i 🍀🤞🏻🍀🤞🏻 da bude sve ok...💛

💛🧡

Hrabrica
    18. Svibanj 2021. 14:52

Ja ak danas ne izludim neću nikad..Sad zvala kliniku da im javim promjenu, oni kažu ne stat s terapijom dokle god ne dođe obilna prava menstruacija i u petak se testirati. Jedino ako baš krene obilno krvarenje onda stati sa svime..Po njima ovo može biti implantacijsko..Svaka im čast na optimizmu ali ja imam feel kao da mi netko doooslovno sjedi na kičmi! Nit me sise bole kao pred m, nit me boli trbuh, ali kičma ubijaaaaa....stajanje još nekak..sjedenje nikak...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Tweety88🐞
    18. Svibanj 2021. 15:06

Perlla  braavo i sretno dalje 🧡🧡🧡
    Trecasreca dobrodosla i cestitam 🥳🍀🤞🏻💕
    Ana26 🥳🥰🥳🥰🥳
    RebekaB PUPO sreetno 🥰
    Miss Ivy sretno sa zubicem 😉
    Malala meni su rekli da ga izvadim pola h ranije van da se ugrije prije pikanja...

💛🧡

ziki80
    18. Svibanj 2021. 15:34

Sretno cure i hvaaaalaaaa🤞🤞🤞😘

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.