Sanjich da, fizio sam… Ma evo opet na infuziji.. 🤮 Kile i dalje padaju ali kažu šta ja hoću pa i Kate Middletone je povraćala u svim trudnoćama 🤷♀️ boli me kuki za nju…
Ima li tko iskustvo sa Torecan čepičima za mučnine?
Tuma pa ti još sitno brojiš 🥳🥳🥳
Ajooooj pa dobro se i drzis, ja sve kontam bolje si cim si malo aktivna tu.. Jel odmaras puno? Trebaa bas ono pretjerano spavat lezat 😘😘
Znam da te ne tjesi jer nije ni mene kad su cure pisale da je njima prestalo.. Al vjeruj mi zaboravit ces kad prestane.. Ne znam kako ja sam 3 mj govorila da jbga imat cu samo jedno dijete a htjela sam tri.. I sad kad je stalo kontam i sebi pa dobro mogu jos koji put ovo izdrzat 😁😁😁
Trudim se baciti oko kad mogu na forum...
A samo ležim, ležeći i jedem... Čim ustanem odmah povraćanje... Pa se trudim bar 2 sata ležati da ode iz želuca dalje... Ali kad nema hrane ima žući, to mi još gore 😬😬
Počeli mi grčevi nisko dolje i sad me toga malo strah, ali idem sutra opet na uzv pa ću vidjeti..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Matkiša da, ja odbrojavam i nadam se što prijem druženju sa svojom curkom🤞 tebi sretno, nadam se da će što prije proći te mučnine pa da ćeš moći uživati u trudnoći 😊
Sanjich hahha tako kažu i poslije poroda. Dok traje kao neću više nikad, a kad rode bi odmah još 1 😊 a i možda vam u idućim trudnoćama ne budu mučnine 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sanjich da, fizio sam… Ma evo opet na infuziji.. 🤮 Kile i dalje padaju ali kažu šta ja hoću pa i Kate Middletone je povraćala u svim trudnoćama 🤷♀️ boli me kuki za nju…
Ima li tko iskustvo sa Torecan čepičima za mučnine?
Tuma pa ti još sitno brojiš 🥳🥳🥳
Meni nista nije pomagalo, osim infuzije, koju bih primala ujutro pa bi taj dan i sutradan bila ok. Povracala jesam, a ne znam sto znaci puno ili malo, i 2 puta dnevno mi je bilo puno. Mogu reci da sam ovih dana bolje, ali npr sinoc sam isto imala napadaje mucnine i povracanja, sama ne mogu nigdje ici, i jos sam i ultra anemicna, sve mi je nisko. Sto se kila tice imala sam 67 na pocetku, sad u 16tt imam 66. Gadilo mi se namazati lice kremom, eto to bi me na povracanje nagonilo, katastrofa😖
Cure evo mene opet…Molim vas za svijet, neki pozitivan kick, bilo šta…samo vi razumijete jer vi to prolazite…
Priča ide ovako: 8dnt - test negativan, 9dnt - neeešto se nazire, 10 dnt (danas) - test pozitivan, crta ne vrišti ali je tu i vidi se iz svakog kuta, iz daleka i iz bliza! Otišli vaditi betu - beta 16 (prije tog mi poslali krivi nalaz da je beta 1 i onda ispalo da su mi poslali stari nalaz). Zovem kliniku i vele da bi inače zaustavili terapiju ali da su se naši embriji od prvog dana sporo razvijali, sve je išlo u dobrom smjeru ali sporije pa da je lako moguće da je i radi toga beta spora u rastu i trenutno mala. I da je super znak što se po testovima vidi da se nešto događa i da ona raste i što nema baš nikakvog lošeg iscjetka, niti smeđeg, ni rozog, čisto bijelo ko suza. Do petka sam i dalje na utrićima i onda ponavljanje bete i vele da vjeruju da bi čak i moglo biti sve ok. A ja brinem i ludim, trudnoća je tu, beba se uhvatila i sad molitva da ne odustanu <3 Sestra u klinici je bila dosta optimistična iako mene leđa ubijaju i feel je kao da već curim…kuršlus ..
Draga Hrabrica, svakako nemoj prestati sa terapijom prije nego se potvrdi drugom betom pravo stanje situacije. Kad je beta tako mala na 9 ili 10dpt, obično završi biokemijskom ili izvanmaterničnom. Čak je moguće i da prokrvariš, ali da beta nastavi rasti, zato posebno takve situacije treba testovima ili betom ispratiti do kraja. Čuda su moguća i događaju se, ali moramo biti i realni jer skoro svaki tjedan na forumu imamo takav primjer. Možda se baš tebi posreći i sve bude dobro🍀🧚♀️🍀
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Mag.nolia upravo to, jedva zube operem, a o kremama da ne pričam...
Sad mi upadnu u sobu, dehidrirana ste... Nou šit, piškim toliko tamno da sam mislila da je krv... Ali eto nalazi ne lažu...
I meni bude dobro cca 1 dan od infuzije.. Ali s obzirom da ništa ne mogu piti moram barem to...
A za kilažu te razumijem....
Mislim 50 kg imam sad, nemam baš zalihe....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mag.nolia upravo to, jedva zube operem, a o kremama da ne pričam…
Sad mi upadnu u sobu, dehidrirana ste… Nou šit, piškim toliko tamno da sam mislila da je krv… Ali eto nalazi ne lažu…
I meni bude dobro cca 1 dan od infuzije.. Ali s obzirom da ništa ne mogu piti moram barem to…
A za kilažu te razumijem….
Mislim 50 kg imam sad, nemam baš zalihe….
Nemam ni ja, 180cm sam i eto oko 66kg, mozda cak i malo manje. Kuzim kako ti je, cak te kreme mi nisu smetale po mirisu nego samo to mazanje mi se gadi🤣
Sanjich - vratili smo dva četverodnevna (kažu uredna ali malo spora u razvoju)..Ako idem nekom logikom normalno da je crta slabija jer ni beta nije velika ali je super da ipak crtica tamni..u tri dana se baš vidio pomak na testovima..od ničeg do nečeg..i to prati njihovu teoriju o tome da je sve sporije jer su i oni od prvog dana sporiji, pa je kao vjerojatno i implantacija bila kasnije i samim time beta sporije raste .. Ne znam, baš se ne usudim nadat ..samo ne mogu se ne zapitat, znači beba je tu, uhvatila se...kako prebolit ako se ne uspije izborit? Kako se nositi s tim? Prvi put sam u toj situaciji i imam osjećaj da mi mozak radi sto na sat..baš se raspadam jer sam bila spremna na svakakve scenarije ali da će nam se ovoliko zakomplicirati i da će sve tako dugo biti nepoznanica...to stvarno nisam očekivala. Hvala vam svima...samo vi razumijete koje to prolazite <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
čak sam čitala, ako je rađen ICSI (kao što je nama) da je onda ta beta u startu niža...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
čak sam čitala, ako je rađen ICSI (kao što je nama) da je onda ta beta u startu niža…
Da ali ne bas toliko niza i sporija, ja sam radila icsi meni je 12 blastice dan bila oko 500..
Ako cemo iskreno ja mislim da je ovo biokemijska i da izvadis za 2 dana opet.. Ako sam u pravu naravno sa ces bit tuzna ali vjeruj mi kad malo odtugujes skupi se neka cudna snaga i energija i pozitiva i vjera u novi postupak.. Ja sam imala srece pa sam imala samo jedan neuspjeh i to test bijel, beta 0.. Ne znam ni sama kako sam ae osjecala bila sam iskreno iznenadena kako je moguce da nije uspjelo, savsrena blastica...
Izdrzat ces sta god da je, citaj potpise od cura tu vidjet cea svega ima i sve su tu i dalje jake i bore se za ono sta najvise zele 🧸❤️
Poz cure
Jutros vracen 2 , 3 dan
Jedan 4-stanicni i jedan 2-stanicni
Dr za ovaj 4- st kaze da je super
Dobila i 1500 hcg
Nemam iskustva s ovim pa molim za pomoc
Kolike su sanse... al iskreno
Hvala
Ja 40godina, suprug 34
Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni
Sortiraj odgovore
Najstariji