Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    18. Svibanj 2021. 17:04

Andela111

Znaci umrla sam od smeha …..ja mislila da Miss Ivy ide na ugragdnju cica 😂😂😂😂😂😂….. reko pa sta si luda cice ce ti i onako narasti u trudnoci…..😂😂😂😂😂😂…. umirem….predobro, a ono zub u pitanju, ajde bar on da se implantira 🙃…😂….. ajme Boze koji crni humor.

Hahahah, e jesi me nasmijala sada! Cice se rade nakon dojenja 😁😁

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Tweety88🐞
    18. Svibanj 2021. 17:23

malala

Tweety, dobila ga jutros pa na posao i sad u autu. Bio na poslu u hladnjaku. Na to mislim, ne prije pikanja. 🤔

Malala Ahaa, dobila sam uputu na kojoj pise: "... uvijek mora biti u hladnjaku (uputiti pacijente na to prije kupovanja lijeka kako bi ga nakon kupnje transportirali u hladnim uvjetima - auto pod klimom, mini frizideri, smrznuto povrce i sl.) 

💛🧡

🌼TiKi🌼
    18. Svibanj 2021. 17:28

Tweety88

malala

Tweety, dobila ga jutros pa na posao i sad u autu. Bio na poslu u hladnjaku. Na to mislim, ne prije pikanja. 🤔
    Malala Ahaa, dobila sam uputu na kojoj pise: "… uvijek mora biti u hladnjaku (uputiti pacijente na to prije kupovanja lijeka kako bi ga nakon kupnje transportirali u hladnim uvjetima - auto pod klimom, mini frizideri, smrznuto povrce i sl.)

Mene su pitali u ljekarni koliko dugo vozim i rekli su da je do sat vremena u redu, tako da... Slobodno moze biti izvan i malo duze. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• ribic
    18. Svibanj 2021. 17:38

Perlla Mali ispravak s moje strane. Ne da nisu htjeli reci nego su rekli da se to kao ne zna i statistika.

A mi imamo savrsen spermio. Znaci onda moras vidjet ili nezrel/prezrelu/nekvalitetnu stanicu.

Al eto, odg nisam dobila i kad sam izravno to pitala.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Svibanj 2021. 18:26

ribic

PerllaMali ispravak s moje strane. Ne da nisu htjeli reci nego su rekli da se to kao ne zna i statistika.

A mi imamo savrsen spermio. Znaci onda moras vidjet ili nezrel/prezrelu/nekvalitetnu stanicu.

Al eto, odg nisam dobila i kad sam izravno to pitala.

Meni u Beta+ isto nisu rekli.
    Zato moram pohvaliti IVF, embriologica je sjela s nama i išla zametak po zametak, jajnu stanicu po jajnu stanicu, i jako detaljno sve objasnila. To mi je baš značilo. Što je najbitnije, iskreno je odgovarala na moja pitanja, čak i na ona koja joj nisu bila po volji  U smislu, oni pokušavaju nas nafilati optimizmom pa nam ne kažu baš sve. A ja sam jako direktno pitala detalje, i na sve je odgovorila iako bi mi ih prešutila da je imala tu opciju 

💔💔💔

18. Svibanj 2021. 18:29

Danas mi je mama rekla da je njezina strina rodila u 52. godini😳😳😳😳😳😳, sve prirodno naravno, jer tko je 70tih isao na mpo😅. Pa dođe ti da se zamislis što je ovo danas, najbolje ici na neko selo i čuvati ovce i zivjeti neopterecno kao sto su oni zivjeli

Trecasreca
    18. Svibanj 2021. 18:30

Andela111

Znaci umrla sam od smeha …..ja mislila da Miss Ivy ide na ugragdnju cica 😂😂😂😂😂😂….. reko pa sta si luda cice ce ti i onako narasti u trudnoci…..😂😂😂😂😂😂…. umirem….predobro, a ono zub u pitanju, ajde bar on da se implantira 🙃…😂….. ajme Boze koji crni humor.

Hhahahhahahahahahahhahahahahhahahahaha umirem od smjeha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 hahahahahhaahahahah

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

Nadalica
    18. Svibanj 2021. 18:38

Veliko grlim za vas sve 🥰 i mi docekali da idemo na godisnji, i to u cetvrtak, ne mogu da se smirim kao dijete pred ekskurziju euforija me uhvatila 😂 preletila sam na brzaka, cestitam cure sa lijepim vijestima, one sa ne tako lijepim drzite se doci ce i vase vrijeme 🥰 vidim spominjete grcice kod beba, nama je to bilo uzas, jos dvije bebe pa kad krenu u plac istovremeno ma ludilo, pomoglo nam je samo jedno i to masiranje stomacica i onda smo stavljali kirschkern jastucic ugrijan, prolazilo je u roku par minuta 🥰     evo i par slikica od nas ❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Ssanjas
    18. Svibanj 2021. 18:44

Sunny ja sam vec na putu za zg 🤣 sutra pregled i dogovor sa doktorom 💪🏻💪🏻
    ma2013 tako se i ja osjecam od proslog petka 🤣 al sve nam je to u glavi,taman cemo se lipo moc pratit sa svim 🥰

sanjass322@gmail.com

18. Svibanj 2021. 18:44

Belaaa

Cure sada trebam informacije ako ko ima iskustvo ili nesto zna saznsli smo di su nam ti prijatelji bili u Repromed doktor Radončić dali je netko bio dali netko zna kakav je cujem da je više za muški faktor nama je muški ok moj je problem amh ako ko ima kakve informacije iskustvo bila bi zahvalna da mi kaze cisto da sve izvazemo!
    A kad odem kod svoje doktorice vidjet cu koga ce mi ona preporucit oce bit isti ili neki drugi jer je rekla da bi me uputila u Zagreb nekom dobro ali nije rekla tada kome pa cemo vidjeti?

Pa mislim da su ti embriolog iz repromeda patrik i romac iz cita na nekom slicnom glasu kao najbolji embriolozi u hr. Mozda je tebi potrebniji netko tko ce se posvetiti tebi i pogoditi terapiju, nego embriolog, ako vec nemate muski problem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.