Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    18. Svibanj 2021. 12:23

Sanjich 👶

Hrabrica

čak sam čitala, ako je rađen ICSI (kao što je nama) da je onda ta beta u startu niža…

Da ali ne bas toliko niza i sporija, ja sam radila icsi meni je 12 blastice dan bila oko 500..
    Ako cemo iskreno ja mislim da je ovo biokemijska i da izvadis za 2 dana opet.. Ako sam u pravu naravno sa ces bit tuzna ali vjeruj mi kad malo odtugujes skupi se neka cudna snaga i energija i pozitiva i vjera u novi postupak.. Ja sam imala srece pa sam imala samo jedan neuspjeh i to test bijel, beta 0.. Ne znam ni sama kako sam ae osjecala bila sam iskreno iznenadena kako je moguce da nije uspjelo, savsrena blastica…
    Izdrzat ces sta god da je, citaj potpise od cura tu vidjet cea svega ima i sve su tu i dalje jake i bore se za ono sta najvise zele 🧸❤️

da i meni to izgleda tako ali eto...nastojiš biti realan a opet pravdaš svaki korak i hvataš se za slamke..Iskreno, nije mi jasno kako je sve to tako ispalo. U prvom stimulaciji ili u državnu bolnicu, vratili jednu blasticu i jednu slabiju i moj svemir sad ima1,4 g. Tad je endometrioza bila aktivna, punkcija bez anestezije, beskrajna čekanja po bolnici..O ovaj put svi nalazi super (endo miruje), odemo privatno kao bez stresa, čekanja, dobila i anesteziju..i eto s*anja...znači šok...Naprosto mi nije jasno gdje je krenulo krivo. Jedina dobra stvar je da imamo 3 smrznute blastice ali i one su smrznute tek na 6. dan jer su isto bile sporije..i šta ja sad mogu očekivati...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

ziki80
    18. Svibanj 2021. 12:24

Poz cure
    Jutros vracen 2 , 3 dan
    Jedan 4-stanicni i jedan 2-stanicni
    Dr za ovaj 4- st kaze da je super
    Dobila i 1500 hcg
    Nemam iskustva s ovim pa molim za pomoc 
    Kolike su sanse... al iskreno
    Hvala 

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

Samara
    18. Svibanj 2021. 12:26

Tuma, znaci moze krenut svaki cas ☺️
    Odbrojavamo s tobom :)
    Ja na zalost ne smikem prati prozore, hodat po stepenicama i hopsat na lopti dok u petak ne kazu stanje sa posteljicom ali zato ti navali ;) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• ribic
    18. Svibanj 2021. 12:34

Mrvica Zao mi je. Bas se nekak zaredalo curki s pozitivnim testovima i dalje biokemijskom

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• perlla

Od 6 jajnih stanica, 3 oplodjene...cetvrtak et 3.dan 🙏

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

⭐ Miss_Ivy ⭐

Hrabrica ja bih isto vadila za 2 dana. Tak sam napravila i u svom slucaju. Nisam mogla cekati petrovu i cekati 3 dana nego sam platila. Onda ćeš vidjeti u kojem smjeru mora ići tvoja borba. Ja ti iz dubine duše držim fige da počne rasti. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Svibanj 2021. 12:35

Hrabrica

Sanjich - vratili smo dva četverodnevna (kažu uredna ali malo spora u razvoju)..Ako idem nekom logikom normalno da je crta slabija jer ni beta nije velika ali je super da ipak crtica tamni..u tri dana se baš vidio pomak na testovima..od ničeg do nečeg..i to prati njihovu teoriju o tome da je sve sporije jer su i oni od prvog dana sporiji, pa je kao vjerojatno i implantacija bila kasnije i samim time beta sporije raste .. Ne znam, baš se ne usudim nadat ..samo ne mogu se ne zapitat, znači beba je tu, uhvatila se…kako prebolit ako se ne uspije izborit? Kako se nositi s tim? Prvi put sam u toj situaciji i imam osjećaj da mi mozak radi sto na sat..baš se raspadam jer sam bila spremna na svakakve scenarije ali da će nam se ovoliko zakomplicirati i da će sve tako dugo biti nepoznanica…to stvarno nisam očekivala. Hvala vam svima…samo vi razumijete koje to prolazite &lt;3

Pomaže ako još ne razmišljaš o njima kao o bebama. To su zametci. Kao što propadaju u posudicama dok se oplođavaju, tako propadaju i u maternici. I to su onda biokemijske. Do sad si imala tko zna koliko biokemijskih da nisi ni znala za njih. Ovdje je zajeb što znamo i nadamo se.
    Ja sam imala dva spontana kliničke trudnoće (dakle, i srca su prokucala) i svejedno ne razmišljam o njima kao o bebama. Dok ne prođemo 12tt, radi se o rizičnim trudnoćama gdje se nadamo najboljem, pogotovo ako je početak ovako lošiji.

💔💔💔

Trecasreca
    18. Svibanj 2021. 12:35

Pozdrav cure,,,prvo moram reci da sam odusevljena sa vama i vasim forumom 💞.Citam vas vec neko vrijeme ali prvi put pisem.
    Sama sam prosla 2 neuspjesna ivf postupka,spontani pobacaj (prirodna trudnoca) a evo izgleda da je treci postupak uspio,potiho se veselim.Molila bi vas za vase misljenje glede bete.Vracene su mi 2 mrvice 3 dan.
    Testovi pozitivni od 9DT-15DT 
    Beta hcg je bila 16 DT 746.2 iu/l a 18DT 1773 iu/l.
    Zanima me vase misljenje dali je beta uredu.
    Na ultrazvuk sam narucena 25.5 i ziva cu se pozderat do tad.Zaljepit cu vam i slikicu testova (moje bogatatvo) 💞💞

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

Trecasreca
    18. Svibanj 2021. 12:40

https://ibb.co/KVb40NN evo testica 🥰🥰
    I zaboravila sam cestitat svima kojima je uspjelo,a za sve kojima nije samo mogu reci ne gubite nadu,jednom ce i vama uspjet-mora 🥰🥰

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

• Lorena3009
    18. Svibanj 2021. 12:45

Trecasreca

https://ibb.co/KVb40NNevo testica 🥰🥰
    I zaboravila sam cestitat svima kojima je uspjelo,a za sve kojima nije samo mogu reci ne gubite nadu,jednom ce i vama uspjet-mora 🥰🥰

Ja citam i plačem❤️ Cestitam od ❤️❤️❤️

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.