Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    18. Svibanj 2021. 12:46

Točno mi dođe da cijeli dan piškim testove 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Trecasreca
    18. Svibanj 2021. 12:48

Hvala vam drage moje 💞💞💞
    A sta mislite na betu?Jel bi mogla bit u redu?? Oprostite ako sam dosadna ali nemam iskustva sa dobrim betama pa nikako nemogu shvatit 🙏🏽🙏🏽

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

• Ana26
    18. Svibanj 2021. 12:50

Hrabrice navijam da je kod tebe slučaj kao kod Tine.
    Mrvice žao mi je. Drži se.
    Tuma sad svaki dan možeš očekivati. Jel torba spremna?
    Mattan Di radiš? Nadam se da će uskoro prestati mučnine.
    Perlla sretno! Koliko vraćam?
    Treća sreća odlična beta. Sretno dalje!
    Ziki ovdje ti nema garancije i pravila. Imamo puno slučajeva gdje  dvodnevni i trodnevni embriji uspiju,a blastociste ne. 
    Moja beta 1960. Još mi je sve nestvarno i još uvijek se ne mogu opustiti i uživati. 
    Zvala sam VV i rekli su mi da moram izvaditi betu i u četvrtak pa ćemo se dogovoriti za ultrazvuk.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Ana26
    18. Svibanj 2021. 12:52

Lita ti i tvoj muž ste hit. Baš sam se nasmijala. Predobro,ne mogu ni zamisliti njegovu facu. 
    Jesi danas pravila test?

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    18. Svibanj 2021. 12:54

Cure sada trebam informacije ako ko ima iskustvo ili nesto zna saznsli smo di su nam ti prijatelji bili u Repromed doktor Radončić dali je netko bio dali netko zna kakav je cujem da je više za muški faktor nama je muški ok moj je problem amh ako ko ima kakve informacije iskustvo bila bi zahvalna da mi kaze cisto da sve izvazemo!
    A kad odem kod svoje doktorice vidjet cu koga ce mi ona preporucit oce bit isti ili neki drugi jer je rekla da bi me uputila u Zagreb nekom dobro ali nije rekla tada kome pa cemo vidjeti? 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Trecasreca
    18. Svibanj 2021. 13:00

ziki80

Poz cure
    Jutros vracen 2 , 3 dan
    Jedan 4-stanicni i jedan 2-stanicni
    Dr za ovaj 4- st kaze da je super
    Dobila i 1500 hcg
    Nemam iskustva s ovim pa molim za pomoc
    Kolike su sanse… al iskreno
    Hvala

Ja ti mogu samo rec da su i meni vec treci put vracana 2 trodnevna-prvi i drugi put kratki postupak a ovaj treci/uspjesan je bio dugi postupak.Za sada sam trudna i cekam ultrazvuk 25.5.Zelim ti srecu 🙏🏽🙏🏽

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

• ribic
    18. Svibanj 2021. 13:03

Perlla super😘

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

AuroraB
    18. Svibanj 2021. 13:05

Perlla dobro je to, bude taman 2 za transfer i jedan možda dogura do blastice🤞🤞🍓

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

18. Svibanj 2021. 13:06

Hrabrica

Sanjich 👶

Hrabrica

čak sam čitala, ako je rađen ICSI (kao što je nama) da je onda ta beta u startu niža…

Da ali ne bas toliko niza i sporija, ja sam radila icsi meni je 12 blastice dan bila oko 500..
    Ako cemo iskreno ja mislim da je ovo biokemijska i da izvadis za 2 dana opet.. Ako sam u pravu naravno sa ces bit tuzna ali vjeruj mi kad malo odtugujes skupi se neka cudna snaga i energija i pozitiva i vjera u novi postupak.. Ja sam imala srece pa sam imala samo jedan neuspjeh i to test bijel, beta 0.. Ne znam ni sama kako sam ae osjecala bila sam iskreno iznenadena kako je moguce da nije uspjelo, savsrena blastica…
    Izdrzat ces sta god da je, citaj potpise od cura tu vidjet cea svega ima i sve su tu i dalje jake i bore se za ono sta najvise zele 🧸❤️

da i meni to izgleda tako ali eto…nastojiš biti realan a opet pravdaš svaki korak i hvataš se za slamke..Iskreno, nije mi jasno kako je sve to tako ispalo. U prvom stimulaciji ili u državnu bolnicu, vratili jednu blasticu i jednu slabiju i moj svemir sad ima1,4 g. Tad je endometrioza bila aktivna, punkcija bez anestezije, beskrajna čekanja po bolnici..O ovaj put svi nalazi super (endo miruje), odemo privatno kao bez stresa, čekanja, dobila i anesteziju..i eto s*anja…znači šok…Naprosto mi nije jasno gdje je krenulo krivo. Jedina dobra stvar je da imamo 3 smrznute blastice ali i one su smrznute tek na 6. dan jer su isto bile sporije..i šta ja sad mogu očekivati…

Ahh ja ti npr poznajem curu kojoj su vratili dva dvodnevna cetverostanicna i eno je ima blizance 🤷 tako da realno ocjene embrija nama nista ne znace za uspjeh, svaki se moze primit ❤️🙏

AuroraB
    18. Svibanj 2021. 13:06

Perlla kako to da već znaš rezultate oplodnje? Ja mogu tek sutra zvati u Petrovu🙄

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.