Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    18. Svibanj 2021. 10:46

Cure evo mene opet...Molim vas za svijet, neki pozitivan kick, bilo šta...samo vi razumijete jer vi to prolazite...
    Priča ide ovako: 8dnt - test negativan, 9dnt - neeešto se nazire, 10 dnt (danas) - test pozitivan, crta ne vrišti ali je tu i vidi se iz svakog kuta, iz daleka i iz bliza! Otišli vaditi betu - beta 16 (prije tog mi poslali krivi nalaz da je beta 1 i onda ispalo da su  mi poslali stari nalaz ). Zovem kliniku i vele da bi inače zaustavili terapiju ali da su se naši embriji od prvog dana sporo razvijali, sve je išlo u dobrom smjeru ali sporije pa da je lako moguće da je i radi toga beta spora u rastu i trenutno mala. I da je super znak što se po testovima vidi da se nešto događa i da ona raste i što nema baš nikakvog lošeg iscjetka, niti smeđeg, ni rozog, čisto bijelo ko suza. Do petka sam i dalje na utrićima i onda ponavljanje bete i vele da vjeruju da bi čak i moglo biti sve ok. A ja brinem i ludim, trudnoća je tu, beba se uhvatila i sad molitva da ne odustanu <3 Sestra u klinici je bila dosta optimistična iako mene leđa ubijaju i feel je kao da već curim...kuršlus ..

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Hope0306
    18. Svibanj 2021. 10:50

Sretno svima danas 💕
    Mrvica zao mi je 😞
    Sunny mogu si mislit koliko ste vec ludi od cekanja 🙈
    Ma2013 ja nemam pojma o MTese, al nastojat cu pratit zbivanja oko toga 😁
    Meni je danas 8. dan nakon aspiracije, bila sam na pregledu i kao što sam pretpostavila, imam blagu hiper stimulaciju. Desni jajnik 115 ml, lijevi 176 ml s brojnim žutim tijelima i dosta slobodna tekućine u Douglasu. 
    Valjda bude brzo prošlo 😬

🧚‍♀️27
    AMH 30.5
    Anti TPO 61.4
    🦸‍♂️28
    Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
    1/21 TESE 3 spermatida
    4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
    10.5. aspiracija - 16 oocita
    Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
    8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa

Tuma
    18. Svibanj 2021. 10:54

Mrvica baš mi je žao 😟
    Miss i tebi sretno danas 🍀🥰
    Ja sam evo gotova... Sve je oke, otvorena sam 1 prst, idući utorak opet. 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

razigrana
    18. Svibanj 2021. 11:11

Dosla s pregleda.
    Dobila sam trakice za ovulaciju. Pratit cemo pa ako je bude, iduci tjedan FET. Ako ne bude, onda iduci mjesec sa stimulacijom. 
    Drzite🤞

30 g. oboje
    OTP 9.11.

18. Svibanj 2021. 11:14

Hrabrica

Cure evo mene opet…Molim vas za svijet, neki pozitivan kick, bilo šta…samo vi razumijete jer vi to prolazite…
    Priča ide ovako: 8dnt - test negativan, 9dnt - neeešto se nazire, 10 dnt (danas) - test pozitivan, crta ne vrišti ali je tu i vidi se iz svakog kuta, iz daleka i iz bliza! Otišli vaditi betu - beta 16 (prije tog mi poslali krivi nalaz da je beta 1 i onda ispalo da su mi poslali stari nalaz). Zovem kliniku i vele da bi inače zaustavili terapiju ali da su se naši embriji od prvog dana sporo razvijali, sve je išlo u dobrom smjeru ali sporije pa da je lako moguće da je i radi toga beta spora u rastu i trenutno mala. I da je super znak što se po testovima vidi da se nešto događa i da ona raste i što nema baš nikakvog lošeg iscjetka, niti smeđeg, ni rozog, čisto bijelo ko suza. Do petka sam i dalje na utrićima i onda ponavljanje bete i vele da vjeruju da bi čak i moglo biti sve ok. A ja brinem i ludim, trudnoća je tu, beba se uhvatila i sad molitva da ne odustanu &lt;3 Sestra u klinici je bila dosta optimistična iako mene leđa ubijaju i feel je kao da već curim…kuršlus ..

A koji ti je dan nakon transfera beta 16 i kakvi embriji su vraceni?  

18. Svibanj 2021. 11:16

Mrvice zao mi je, odtuguj pa po smrzlice, ja sam isla iza neuspjesnog feta odma u sljedeci pa sam nekako skratila taj osjecaj tuge jer se brzo sve dalje krenulo odvijat.. Sta su ti rekli kad mozes po ta dvaa 🍀🍀🍀🙏🙏🙏

18. Svibanj 2021. 11:17

razigrana

Dosla s pregleda.
    Dobila sam trakice za ovulaciju. Pratit cemo pa ako je bude, iduci tjedan FET. Ako ne bude, onda iduci mjesec sa stimulacijom.
    Drzite🤞

Ma bit ce je, drzim fige za prirodni fet 🍀🍀🍀🤞🤞 jel ides na uzv ili samo trakice? 

Matkiša 😎
    18. Svibanj 2021. 11:18

Sanjich da, fizio sam... Ma evo opet na infuziji.. 🤮 Kile i dalje padaju ali kažu šta ja hoću pa i Kate Middletone je povraćala u svim trudnoćama 🤷‍♀️ boli me kuki za nju...
    Ima li tko iskustvo sa Torecan čepičima za mučnine?
    Tuma pa ti još sitno brojiš 🥳🥳🥳

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

18. Svibanj 2021. 11:23

Matkiša 😎

Sanjich da, fizio sam… Ma evo opet na infuziji.. 🤮 Kile i dalje padaju ali kažu šta ja hoću pa i Kate Middletone je povraćala u svim trudnoćama 🤷‍♀️ boli me kuki za nju…
    Ima li tko iskustvo sa Torecan čepičima za mučnine?
    Tuma pa ti još sitno brojiš 🥳🥳🥳

Ajooooj pa dobro se i drzis, ja sve kontam bolje si cim si malo aktivna tu.. Jel odmaras puno? Trebaa bas ono pretjerano spavat lezat 😘😘
    Znam da te ne tjesi jer nije ni mene kad su cure pisale da je njima prestalo.. Al vjeruj mi zaboravit ces kad prestane.. Ne znam kako ja sam 3 mj govorila da jbga imat cu samo jedno dijete a htjela sam tri.. I sad kad je stalo kontam i sebi pa dobro mogu jos koji put ovo izdrzat 😁😁😁

• Tiinaa
    18. Svibanj 2021. 11:31

Mrvice  zao mi je 😒
    Hrabrice imas slican slucaj kao i kod mene..  za petak da se podupla 🙏❤
    Ostale cure sretno 😊
    Ja se dobro osjecam Hvala Bogu... nemogu iscekat da odem na pregled... nadam se da ce sve biti u redu 🙏

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.