Bok cure, kasnije citam zaostatke..
Samo da javim da moram u petak na kontrolu jer Dr. zabrinjava posteljica koja je jako nisko, 1,5 cm od unutarnjeg usca, a to znaci da ak se smanji na 1 cm da budem morala na carski. Moram mirovati, ne strogo ali ono ne prozore prati i sl i ako budem krvarila odma doci u bolnicu.
I da, debeli smo.. Ako tocno pokazuje UZV onda sad vec ima 3840g i rodil bi se sa prek 4 kg 😯
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Mislim se vec dva dana pitat al glupo je pitanje.. Za trudnice nase.. Ja stalno osjecam kao da mi je zeludac prazan… Ne znam kako to opisati nije glad da sam gladna nego se pocnem cusno osjecat kao da je beba gladna i kad pojedem bude mi lakse.. Ako ne pojedem najcesce mi krene muka.. Evo danas sam pojela jedan slanac ujutro, pa paketić malina iz lidla, pa rucala dobar tanjur bolonjeza.. I ja sad lezim kruli mi u zeludcu jela bi 🤷🤷🤷
Hahah nis me ne pitaj. Ja sam se ustala u pola 12 i do sad pojela : sendvič, ananas, kolač, 2 tanjura graha i sad sam si bananu pripremila🙈🙈
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Samo da javim da moram u petak na kontrolu jer Dr. zabrinjava posteljica koja je jako nisko, 1,5 cm od unutarnjeg usca, a to znaci da ak se smanji na 1 cm da budem morala na carski. Moram mirovati, ne strogo ali ono ne prozore prati i sl i ako budem krvarila odma doci u bolnicu.
I da, debeli smo.. Ako tocno pokazuje UZV onda sad vec ima 3840g i rodil bi se sa prek 4 kg 😯
Ajoj to ti se sad spustila posteljica? A dobro, sad si pri kraju svakako pa ajde ako i bude carski, glavno da si došla do kraja.... A kad bi ti radili carski, jesu rekli kaj?
Uhuu, velika beba, ako je sad preko 3800, do 39./40.tj bi lako došao do 4,5😅 onda i po tome bolje da odmah imaš dogovoren carski😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ajmeee koja velika beba 😍😍😍😍 samo ti odmaraj, imate još malo 😊 a što Tuma kaže, ni carski nije kraj svijeta. Samo mi čudno kako nisu to prije vidjeli, kj nisi bila prije tjedan dana?
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mislim se vec dva dana pitat al glupo je pitanje.. Za trudnice nase.. Ja stalno osjecam kao da mi je zeludac prazan… Ne znam kako to opisati nije glad da sam gladna nego se pocnem cusno osjecat kao da je beba gladna i kad pojedem bude mi lakse.. Ako ne pojedem najcesce mi krene muka.. Evo danas sam pojela jedan slanac ujutro, pa paketić malina iz lidla, pa rucala dobar tanjur bolonjeza.. I ja sad lezim kruli mi u zeludcu jela bi 🤷🤷🤷
Hahah nis me ne pitaj. Ja sam se ustala u pola 12 i do sad pojela : sendvič, ananas, kolač, 2 tanjura graha i sad sam si bananu pripremila🙈🙈
Ma i ja sam stalno gladna. Zapravo većinu trudnoće nisam imala apetit, jedva sam jedan sendvič pojela. Ali negdje od 30tt mislim da bi mogla nekad i sebe pojest 🙈
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Bila sam u petak kod soc ginekologa i on je samo rekao da se beba spustila i da me salje u pon u bolnicu. Nist drugo.
Niko mi do sad nije rekao da je bas tolko velik zato me i cudi to. Iako frendici su rekli da je velika beba pa se rodio sa 2900.tak da mozda su i fulali, ali ak je to istina onda pristajem na carski(iako me strah toga jako) jer ne mogu zamisliti da tiskam tak veliku bebu..
Onda bude mu i obleka 56 broj koju sam pripremila mozda mala?
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
MTB zao mi je 😐
Aurora, super broj. 😊 Drzim fige 🤞🏼
Ribic ja sam radila test 9dnt trodnevnog i bila mi je sjena, al vidljiva samo preko filtera. Moja beta je i u startu bila manja, iako i dalje u prosječnom intervalu.
Sanjich ja stalno imam potrebu jesti, ali cak ne bih ni rekla da osjecam glad. Vec mi se od onih strasnih mucnina zadrzao odvratan osjecaj u ustima i onda se puno bolje osjecam ako stalno nesto zvacem 😂 samo kao da nemam taj osjecaj u ustima.. 😂
*.Women 🥰
Sunny hvala 🥰 jel spremno cekas postara?nama je bio jutros 🤣
sanjass322@gmail.com
Znaci, ti UVZ ne da nisu pouzdani nego nisu.. Moja beba je 4 tjedna prije poroda procjenjena na UVZi da ima 3700, a rodila se sa 40+5 sa 3890. Znaci, u 4 tjedna nije mogla dobiti samo 190 grama. Ne kazem da nece mozda bit, a da ga fulaju, fulaju.. A ti odmaraj i odmaraj ☝🏻 a i u terminu si pa je i to ok 🙂 sta se robice tice, mojoj je 56 bilo malkice preveliko, tek je sad tamam, a ima 4570.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hvala vam cure SVEOD SRCA STVARNO. Ja uopce ne mogu vjerovati evo
Women name znaci u soku sam da sam trudna jer uopce ali bas ni malo nemam osjecaj, tocno tako kako ti kazes. A sa prve dvije sam imala al sam ono dala bi ruku u vatru da nisam. Ne mislim da je ovo sve slucajnost, i da se dogodilo slucajno. Jer sam puno toga promijenila i dodala oduzela sto mi se cinilo ispravno u mom slucaju
Napisati cu sve sto mozda nekome moze biti korisno smao da malo dodem na sebe i skuliram se. Hvala vam puno svima i drzim fige svima za ovaj osjecaj
Cestitke od ❤🥰🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji