Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    17. Svibanj 2021. 14:41

Curke koje ste vracale trodnevne - kad ste najranije piskile i imala pozitivan test?

Znam za ono na 3. stranici foruma gdje pise kad se krene luciti beta i sl. al zanimaju me vasa iskustva :)

Meni je betw u sub (12dnt trodnevnih) i sad treba izdrzat do tad. Prosli tjedan je bilo lakse jer znas da se nemre jos vidjeti😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Beba4321
    17. Svibanj 2021. 14:41

IscekivanjeDobrihStvari

Lineicacestitam 😍

Mtb 💕💕💕💕💕
    Aurorajedva cekamo vijesti s tuluma u labosu, jel ides onda u svjezi transfer?
    Bebazao mi je ali u pravu si bolje na ovaj nacin.. Nego s nekim komplikacijama ako je vec tako trebalo biti.. Sto te ceka u fetu, koliko dana star zametak?

Tinakako si ti, imas neke simptome ? Znam da je rano ali mogu mislit kolika je beta sada :)
    RuskaPerlla

Sada u fetu imam 1 četverodnevni, s obzirom da mi je par njih 4 dan već bilo blastice, a neke morule, nisam sigurna koju ću točno vraćati. Na svježem transferu mi je išla blastica i morula, a na ovom sada fetu su mi 2 blastice.
    Sada ide solo igrač, koji će nadam se biti taj dobitni💪💪 moram se malo pucati pozitivom 😂😂
    Lita čestitam!! 🥰🥰

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

• ribic
    17. Svibanj 2021. 14:47

Lita1234 Cestitam🥳

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• *.Women_name.*
    17. Svibanj 2021. 14:51

Lioraliora joj ja sam ti to isto stavljala po uputama nekog. Ali s obzirom da kad odeš na tvoj link, otvori se sličica, rekla bi da si samo krivo nkj kopirala 🤷‍♀️🤷‍♀️

Drago mi je da je sve super i da ti se mucnine smanjuju 🥰🥰 nadam se da će ti brzo skroz nestati, pa da ćeš u potpunosti uživat u trudnoći 😘😘 evo drugog tromjesečja još malo 🎊🎉
    Malala vjerujem da se dogodi ljudska pogreška, ali mislim da je mogućnost stvarno mala. Ja iskreno nisam ni razmišljala o tom 😂🙈 čula sam za one slučajeve kad su doktori oplodivali sve stanice sa svojom spremom, užas 🤦🏻‍♀️
    Ribic ja sam piškila 9dnt i crta je bila super 🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Svibanj 2021. 14:53

lioraliora

Pozdrav svima koliko vas ima 😀😁. Samo da vam javim da sam živa, i dalje me muče mučnine i povraćanje, ali evo ulaskom u 11 tjedan, čak jednon sada povratim na dan 🤭🤭, ide na bolje…
    Čestitam svim curama na betama, vidim lista raste 🤗. Jedno pitanjce, nema šta nisam probala za staviti ovaj tracker dolje, i url pa html..ne kužim zašto nema slike 🙈 može help?
    Mtb, dada, woman?

Mislim da je Sanjich neki dan lijepo objasnila nekome (mislim Nini).onako kratko i jasno...čak sam si i screenala. Pa evo slikica :) 

endometrioza

17. Svibanj 2021. 14:54

lioraliora

Pozdrav svima koliko vas ima 😀😁. Samo da vam javim da sam živa, i dalje me muče mučnine i povraćanje, ali evo ulaskom u 11 tjedan, čak jednon sada povratim na dan 🤭🤭, ide na bolje…
    Čestitam svim curama na betama, vidim lista raste 🤗. Jedno pitanjce, nema šta nisam probala za staviti ovaj tracker dolje, i url pa html..ne kužim zašto nema slike 🙈 može help?
    Mtb, dada, woman?

Jesi odabrala forums pa onda ono zadnje najduze treba kopirat? Bbc ili tako nekako pocinje

Lita.1234
    17. Svibanj 2021. 14:55

Hvala vam cure SVE OD SRCA STVARNO. Ja uopce ne mogu vjerovati evo
     Women name znaci u soku sam da sam trudna jer uopce ali bas ni malo nemam osjecaj, tocno tako kako ti kazes. A sa prve dvije sam imala al sam ono dala bi ruku u vatru da nisam. Ne mislim da je ovo sve slucajnost, i da se dogodilo slucajno. Jer sam puno toga promijenila i dodala oduzela sto mi se cinilo ispravno u mom slucaju
     Napisati cu sve sto mozda nekome moze biti korisno smao da malo dodem na sebe i skuliram se. Hvala vam puno svima i drzim fige svima za ovaj osjecaj

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

17. Svibanj 2021. 14:57

Mislim se vec dva dana pitat al glupo je pitanje.. Za trudnice nase.. Ja stalno osjecam kao da mi je zeludac prazan... Ne znam kako to opisati nije glad da sam gladna nego se pocnem cusno osjecat kao da je beba gladna i kad pojedem bude mi lakse.. Ako ne pojedem najcesce mi krene muka.. Evo danas sam pojela jedan slanac ujutro, pa paketić malina iz lidla, pa rucala dobar tanjur bolonjeza.. I ja sad lezim kruli mi u zeludcu jela bi 🤷🤷🤷 

Tuma
    17. Svibanj 2021. 14:59

Lita super se vidi, pa kak bi tek bilo da si napravila kak treba 😂
    Women_name ma da, to je sad ono pred kraj. A i to šta kažeš, više me ne brinu ti neki bolovi jer smo u finishu 🥰
    Bajoma da, da, evo ja po oplodnji zapravo 38 tt dns🥳 jedva čekam roditi i upoznati svoju curku🥰
    Ribic ja sam radila test 9dnt dvodnevnog i vidjela se crtica.😊 Znači 11dno, odnosno aspiracije 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Rora8290
    17. Svibanj 2021. 15:04

Sanjich 👶

lioraliora

Mtb, dada, woman?

Jesi odabrala forums pa onda ono zadnje najduze treba kopirat? Bbc ili tako nekako pocinje

Mislim da sam sad uspjela, hvala vam 🤗💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.